Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Adamant

Kredi Kartsız ödeme yolu mevcutmu ?,

Eğer oyun yeterli ilgiyi görürse, zamanla gamesultan a düşebilir. Ptt yoluyla ödeyebilirsiniz.
  • Merhaba ARkadaşlar .. Ben BU OYunda Yeniyim ..
    Lvl 12 Oldum AMA Job Seçemiyorum Oyunun Kendi Sayfasından BAktım İngilizce Yazıyor.. Çözemedim.. GÖrev Almak lazmmış
    Aldım görevi turuncu portal kristalden bahsedior kesiyorum ordaki canavarları bişi olmuyor ..
  • arkadasım sehre git merdivenlerden cik meydana gel ilk 13 küsür lwl gorevleri sırf oradan yapılıyo
  • TEşekkür Ederim .. yardımların için birazdan deniyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lostmylife

Merhaba ARkadaşlar .. Ben BU OYunda Yeniyim ..
    Lvl 12 Oldum AMA Job Seçemiyorum Oyunun Kendi Sayfasından BAktım İngilizce Yazıyor.. Çözemedim.. GÖrev Almak lazmmış
    Aldım görevi turuncu portal kristalden bahsedior kesiyorum ordaki canavarları bişi olmuyor ..

hangi server hangi haritada açtın? valdes-crescentteysen türk guildi var..kafana takılanları guildden sorup yardım alabilirsin
  • Sormak İstediğim 1-2 Soru Var Bu Girişte YAZDIĞI Gibi Oyun Hala CB Demi ? Ve Girişteki Yerde Dediği Gibi Hala Key İstiyo Mu ?
  • Guildden birkaç arkadaş skill buildime bakmak istedi..warrior açacaklarada yardımı olabilir..işte skill dağılımlarım..Ben armor breaker ı 5 le dim ama onun yerine siz chargeınızı 5 leyebilirsiniz..orda hata yaptıgımı düşünüyorum..tekrar skill sıfırladıgımda düzelticem
     Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptorTR -- 4 Temmuz 2008; 9:22:31 >
  • Simple Basic Xeon nasil yapiliyor? Yardımcı olabilecek arkadasa simdiden tesekkurler...
  • yellowboyy:oyun ob dede diil cb dede

Odyseuss:1 sayfa gerideki upgrade rehberine bakarsan nasıl yapıldıgını görürsün

Saol raptor,Kralsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seopast -- 4 Temmuz 2008; 14:00:47 >
  • Patch yüklenmio of yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seopast

yellowboyy:oyun ob dede diil cb dede

Odyseuss:1 sayfa gerideki upgrade rehberine bakarsan nasıl yapıldıgını görürsün

Saol raptor,Kralsın

Dostum önceki sayfa degil bu baslingin bir cok sayfasina da baktim ancak goremedim. O rehberi "endless_nightmare" arkadasimiz cok daha once bu baslik altinda 28 Mayis tarihinde yazmis hatta sonra altina "Bu gecelik bu kadar yeter.Simple Basic Xeon yapılışı ve Compound yarına inşallah " demiş. Ancak ne yazikki anlatmamis ve oyunu birakmis. Baska herhangi bir sayfada da "Simple Basic Xeon" yapilisi ile ilgili bir yaziya denk gelmedim.

"Evet arkadaslar yok mu "Simple Basic Xeon" nasil yapilir yazabilecek... Tesekkurler..."

• bidaha bak bence
  • -Compound yaparken Reinforcement’daki gibi simple basic xeon lar gerekmekte bu xeonlar itemleri kırarak ortaya cıkar

(İtemleri Kırmak icin “İtem Reduction Blacksmith” Npc sindeki ilk slota itemi koyup OK basmak yeterlidir)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seopast

bidaha bak bence

Sayfaya yukardan asagi degilde asagidan yukari baksaydik bu hataya dusmezdik soryy and ty..
  • beyler two handed sword mastery nerden alabilirim. kılıç takamıyorum. forumda yazıyordu ama 20 sayfayı aratmayın bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerbatZ -- 5 Temmuz 2008; 3:43:52 >
  • o mastery ler alınır satılır cinsten değil her 10 lwlde bir mastery 1 puan artıyo mesela lwl 10 da 1 ise 20 de 2 oluyo eğer onu kullanamıosan characterine göre değildir demek
  • evet dün gece uykunun da etkisiyle warior silahı takmaya çalışıyormuşum sorunu çözüm :)
  • Blood guildi etkinlikleri ....dungeon party...(resimde görülen herkes türktür :P )

• la ne ara gittiniz oraya bende gelcektim nese başka zaman artık .
  •  Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!!

Buda en son an ins bugün mefta olacak
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.