Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben oynuyorum bu oynu zaten 2.43 GB Mükemmel bi oyun dün başladım lvl13 ROgue'um server adını hatırlamıyorumda "en alttakiydi " H ile başlıyan oraya gelin:D
  • Gravity yine harikalar yaratmış :D

Gravity bu oyundan sonra NcSoft ile anlaşıp ve Gravitye ait Rose Online'ı Geliştireceğini kendi sitesinden duyurdu. Rose Online Zaten şuan P2P den F2P'ye geçiş yapıcak 29 temmuzda...
  • selam millet ben bi ara level dergisinde bu oyunun incelemesini gormstum o ara oyuna kayıt olmamsıtım cb key dediniz olayı bilmiyordum cunku bende o kadar guzel bi oyun paralı falandır veya acılmamıstır daha deyip gecmiştim simdi gorunce konuyu daldım balıklama okudum 27 sayfayıda :D baktım f2p olmus indiriyorum simdi kayıtda oldum hadi hayırlısı oyun eğlencelemi?kan vahset beni tatmin edermi(suffering in son oyunu bile o kadar ahıım sahım kanlı gelmemişti bana -psikolojik sorunlu oldugumu düşünüo abim -)sistemin centrino duo T8100 2.1 ghz işlemci-2gb kingston ddr2 ram-nvidia geforce 8600m gt 512 mb ekran kartı kasarmı oyun son ayarlarda internet hızımda 2048 falza lag-bug fln var mı?yani oyunun tadı kacmaz degil mi??sizce en iyi class hangisi peki??ben warrior olmayı dusunuyorum... simdiden saolun iyi gecelr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siber_batu -- 27 Temmuz 2008; 4:44:09 >

• ya ben oyunu büyük bi hevesle indirdim kan-vahset vs.. :D ama crc hatası verdi data 3.cab da ya extra indiremiyormuyuz?veya bu sorunu nasıl cozebilecegimi biliyormusunuz ?? kendi official sitesinden indrdim oyunu yardım lutfenn (vista kullanıyorum-rar son versiyon 8.0 beta-repairi denedi dosyayı gormuyor)
  • yardım edecek olan yokmu??? lutfennnn arkadaslar ben bu oyunu oynamayı cok istiyorum 7-8 saat surdu indirmem geceden beri basındayım ha bitti ha bitcek diye yok mu bi yolu????

• ya off aglamak ıstıyorum oyunu ındırmem 18 saat surdu kendı sıtesınden ındırdım gravıty nın oyunu rar dan cıkarırken cab2 de hata verıyor hemde en buyuk dosya okadar ındırdım bu ne razelet ya arkadslar oyunu sorunsuz ındırebılcegım bır sıte verı nyoksa kafayı sıyırıcamveya cab2 yi indirebilecegim bir site verin lutfeenn
  • bbende bi daha indridim simdide data2.cab da hata verdi yok mu data2.cab upload edecek biri iki kere indridim 2.5 gb 5 gb edio iki kere sınızsız olmasa abim beni kesmisti oyunu cok merak ediyorum biri data2.cab ı upload etsin ne isterse yaparım(birinde data3.cab 1.8 gb olan 700 mb olan degil)lutfen arkadaslar oynayan birisi yapsın lutfenn lutfennnn(5gb ı yazık etmek istemiyorum+16 saate ykın zamanı)

• quote:

Orjinalden alıntı: siber_batu

bbende bi daha indridim simdide data2.cab da hata verdi yok mu data2.cab upload edecek biri iki kere indridim 2.5 gb 5 gb edio iki kere sınızsız olmasa abim beni kesmisti oyunu cok merak ediyorum biri data2.cab ı upload etsin ne isterse yaparım(birinde data3.cab 1.8 gb olan 700 mb olan degil)lutfen arkadaslar oynayan birisi yapsın lutfenn lutfennnn(5gb ı yazık etmek istemiyorum+16 saate ykın zamanı)

aynen katılıyorum 2 ekre ındırdım 2 sındede hata yeter lutfen bendede cab2 hatalı lutfen bırı cab2 yı upload etsın yalvarırım

• quote:

Orjinalden alıntı: lAresl

quote:

bbende bi daha indridim simdide data2.cab da hata verdi yok mu data2.cab upload edecek biri iki kere indridim 2.5 gb 5 gb edio iki kere sınızsız olmasa abim beni kesmisti oyunu cok merak ediyorum biri data2.cab ı upload etsin ne isterse yaparım(birinde data3.cab 1.8 gb olan 700 mb olan degil)lutfen arkadaslar oynayan birisi yapsın lutfenn lutfennnn(5gb ı yazık etmek istemiyorum+16 saate ykın zamanı)

aynen katılıyorum 2 ekre ındırdım 2 sındede hata yeter lutfen bendede cab2 hatalı lutfen bırı cab2 yı upload etsın yalvarırım

işyerindeki makinede setup msn den de atabilirim ekle istersen ben bıraktım şimdilik 62 level shamanla...
    oyunda eksiklikler var 60 sonrası. msn: d@degobilisim.com

• quote:

Orjinalden alıntı: Denizciks

quote:

Orjinalden alıntı: lAresl

quote:

işyerindeki makinede setup msn den de atabilirim ekle istersen ben bıraktım şimdilik 62 level shamanla...
    oyunda eksiklikler var 60 sonrası. msn: d@degobilisim.com

kardes ekledım senı msne

• rarla acmayın wınzıple acın oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xandrez

rarla acmayın wınzıple acın oluyo

bende zaten winziple acınca hata verdi
  • abicim.
    mail'e gelmiyorki
    üyelik onaylama :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cone

abicim.
    mail'e gelmiyorki
    üyelik onaylama :S

benım geldı gelmesınede sorun orada deıl sorun ındırmeden nerden ındırdıysem hepsıdne 1 dosya bozuk cıktı ama bu kadar dertlı oyun olmazkı ya derdı bıtmıyor oyunun
    artık son olarak bir torrent indirce mbide suan fileplanetten ınıyor.

• Bence Bukadar Zorlamayın Diorum indirdiiniz Zamana Ve Boyuta Deymez Bi Oyun aslında Gayet iyibir oyun Ama Deymez
  • quote:

Orjinalden alıntı: birant

Bence Bukadar Zorlamayın Diorum indirdiiniz Zamana Ve Boyuta Deymez Bi Oyun aslında Gayet iyibir oyun Ama Deymez

allahtan benım ınternet kotasızda bu kadar indirebiliyorum.Aslında beni pek etkilemiyor butun gun pc başında oldugum icin oda arada iniiyor ama bazen yetismiyor acı kbırakmak zorunda kalıyorum pc yi bide dosyalar bozuk cıktı mı fıttrırıyorum bakalım ınsalah fıleplanet ten dogru duzgun ıner.Oyun bence wow kalıtesıne yaklasmıs bır kere zıplama var sonra karsıdan karsıya gecerken ucaga falan bınıyosun:D sacma olan kısım oyunda yarataga donusmemız:Dartık oyunlarda yaratıga vurdugumda ışın cıkmasından bıktım bu oyunda kan cıkıyor ne guzel

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 28 Temmuz 2008; 16:24:16 >

• Bende Oyunu Çok Kafaya Takmıştım 11 kez indirmiştim 11. de Çalışmıştı ama Sonra 37 e kadar Kastım 11 kere indirmeme Deymediini Düşündüm WoW a Döndüm
  • quote:

Bende Oyunu Çok Kafaya Takmıştım 11 kez indirmiştim 11. de Çalışmıştı ama Sonra 37 e kadar Kastım 11 kere indirmeme Deymediini Düşündüm WoW a Döndüm

ii de zaten sen wow oynuyosan bu oyunu nıye ındırdınkı wow varken bukadar zahmete katlanıp ındırmen hata

• Merak Kardeş Merak
  • quote:

Merak Kardeş Merak

anladım bende merakımdan paralı oyunlar harıc butun onlıne oyunları oynadım paralı oyunbır tek wow oynadım onuda bıraktım sonra kardes bısey sorcam 11.indirişinde hangisiteden indirdin oyunu?

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.