Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

pk serveri sadece hammerinedir başka serverde pk yapılmaz bu dediğin 2harita dışında pk serbest
    Kanka bende geldim Hammerineye 23 level templar oldm 1 günde guild filan varmı bende geliyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4IBeeRaD

quote:

pk serveri sadece hammerinedir başka serverde pk yapılmaz bu dediğin 2harita dışında pk serbest
    Kanka bende geldim Hammerineye 23 level templar oldm 1 günde guild filan varmı bende geliyim

türk guildi olarak bildiğim ölü bir guild var başkada bilmiyorum ben yabancı guilddeyim level 50+
  • Walla ne yalan söyliyeyim bir sürü kişi oyun hakkında olumsuz yorum yapmış fakmat ben çoğuna katilmıyorum. Ben premium almayan belesce bir player olarak oyundan memnunum (dolandırıcılar hariç). ilk charım 49 warrior ama yakin mesafeden kesmesi biraz zahmetli diye Shaman açtım ve şu anda 51 Mystic oldum çok ta zor kasılmıyor pre olsada olmasa da.
  • nova lux rehberi çıkarsın biri lütfen beyler çok zor ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: DevilTurk

Walla ne yalan söyliyeyim bir sürü kişi oyun hakkında olumsuz yorum yapmış fakmat ben çoğuna katilmıyorum. Ben premium almayan belesce bir player olarak oyundan memnunum (dolandırıcılar hariç). ilk charım 49 warrior ama yakin mesafeden kesmesi biraz zahmetli diye Shaman açtım ve şu anda 51 Mystic oldum çok ta zor kasılmıyor pre olsada olmasa da.

hoşgeldin paşa:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 23 Ocak 2009; 20:53:41 >
  • quote:

nova lux rehberi çıkarsın biri lütfen beyler çok zor ya

requiem wikiyi kullan questler icin orda hertürlü anlatım var ing çok olmasada anlarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlricDoRei

quote:

fps olayını çözdüm full screeni kapatım hızlandırdım :P bişey sorucam ben Valdesdeyim bu cresent haritası ve turba haritası dışı haritalarda pk serbestmi veya arenalar dışında pk yapabilcemiz yerler fln

pk serveri sadece hammerinedir başka serverde pk yapılmaz bu dediğin 2harita dışında pk serbest ayrıca indiremeyen arkadaşlar sorun yaşayanlar
    kendiminde kullandıgı sorunsuz client ne patch yaparken sorun oldu ne indirirken buyrun inş işinizi görür

denenmiştir daha bugün denendi ve sorunsuz

tıkla

Son kez senin verdiğin linkle denicem inş olur =) içimde kaldı bu oyunu oynamam lazım =)

• Bu arada Oyunla ilgili herhangi bir sorunuz olursa (bu hafta boyunca daha sık gireceğim foruma) yardımcı olabilirim. Bu arada eğer ilerde premium alacaksanız 46 yi bekleyin derim ben 45-46 levelde az gorev vardi sanirim. Fakat 55-60 arası görevlerle çok kolay. Ben Premium + %30 Ticket kullanıyorum. Bu arada İtem Mall puanını oyun içindeki oyunculardan karşılıklı güven ile satın alabiliyorsunuz. Hammerine Serverinda piyasada 100 Item Mall Puanını 50k Lant karşılığı alabilirsiniz. Ornegin ben son 2 gün içinde 3000 kadar puan satın aldım. Premium aldığımda 51 %73 tüm fakat 2 gün içinde 58 %40 oldum üstelik Daha yapılmamış bol miktarda gorevimde duruyor olduğu gibi. Premium pahalı diyecek olanlarada şunu hatırlatayım Firstlight 1 aylık premium ile 46 levelden 64 levele kadar kastı. Aynı premiumla 1 levelden 60 levele başka bir char daha kasti. Ben ise 51 den 58 e 2 gün içinde çıktım. Kısmetse 1-2 güne kadar 60 olurumda Nedimle beraber rahatca Grind yaparız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevilTurk -- 26 Ocak 2009; 15:32:34 >

• Bu arada oyundan zevk almak içinde diğer online oyunların birçoğu gibi son seviyelere gelmek şart değil. 19-29 level arası -- 29-49 arası gibi savaş alanlarıda mevcut. oyunda iken herhangi bir yerden Battlefield menüsünden savaşa katılabilirsiniz. Savaş başlamak üzere iken sizi ışınlayacağız diye bir yazı çıkar OK e tıkladığınız anda savaş alanındaki güvenli bölgenize ışınlar sizi. Partiler tamamen rastgele kurulur oyun tarafından. Ama genelde partilerin Level ortalaması hemen hemen aynı oluyor. Savaşlar 30 dakika sürüyor ve savaş bitiminde veya siz savaştan çıkmak istediğinizde sizi savaşa ışınlandığınız koordinatlara geri ışınlıyor. Bu arada Savaşlardan kazandığınız puanlarla özel elbiseler - Compound Xeon lar ve Reinforce Xeonlar alabilirsiniz.
  • selam ben yeniyim aranizda uzun zamandır takip ediyorum her gün olmasada 2 3 gunde bir baktigim 2 siteden biri digeri zaten bize ait ama uye degildim oyun acayip sardi beni cok merak ediorum suan iniyo %40 lardayim aylik bir ücret veriyormuyuz bu oyuna basic packet premium packet yaziyor da :S aklima takildi basit niye var diye ???
  • paketlere tıklarsan + neler verdiğini görebilirsin basic %30 pre %50 fazla ex veren paketler free de oynayabilirsin.
  • hmm cok tesekkur ederim ya heyecan dan ölücem :D daha downloand yeni bitti geceden beri indiriyorum uzunca bi süre 10kb seviyelerinde kaldi patchleri yukluyorum :D sonunda adam gibi bi oyun cikar karsima ins sistemimi zorlar keyifime keyif katar :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlricDoRei

quote:

fps olayını çözdüm full screeni kapatım hızlandırdım :P bişey sorucam ben Valdesdeyim bu cresent haritası ve turba haritası dışı haritalarda pk serbestmi veya arenalar dışında pk yapabilcemiz yerler fln

pk serveri sadece hammerinedir başka serverde pk yapılmaz bu dediğin 2harita dışında pk serbest ayrıca indiremeyen arkadaşlar sorun yaşayanlar
    kendiminde kullandıgı sorunsuz client ne patch yaparken sorun oldu ne indirirken buyrun inş işinizi görür

denenmiştir daha bugün denendi ve sorunsuz

tıkla

format atıp VİSTA yükleyince pc ye tekrar denemek istedim bu sinir oyunu son kez.!
    bu verdin siteden 2defa indirdim 2sindede %80de kaldı.!!!!
    şimdi kendi sitesinden indirdim.
    patch yapıyo ama.!
    00128.RTP %6da kaldı ilerlemiyo inş olur bu sefer oynaya bilirim olmazsa ->

bu arada DEVİLDEV veya oyunu bilen oynayan biri msn versin veya eklesin benide konuşalım ya.!
    msnmi eklemek iiçin nick ime basın orada yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEmq -- 10 Şubat 2009; 13:09:33 >

• olmuyo ya yine olmuyo
    ,delirecem resmen patch yapmıyo yine manuel olarak indiriyom inş olur bakalım
  • evet oyun sonunda oldu girebildik çok şükür.!
    hammeria server ındayım nick im
    EmqTR

Bune ya resmen kafayı yicem
    bu seferde girdiğim gibi DC yiyiyorum nedir buya VİSTA diye herhalde.!
    napaccam şimdi.!
    ahanda resim
     Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!!

http://www.playrequiem.com/forum/forums/thread-view.asp?tid=398&posts=43&start=1
    adma buraya yazmış resimdekilerin aynısını yaptım ama nafile hal aynı sorun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEmq -- 10 Şubat 2009; 18:18:21 >

• oyun sonunda düzeldi

templar açtım nick im Tyraell server:hammeria eklerseniz sevinirim.!

templar ın hangi skillere vcercemi söylermisiniz veya link vs gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEmq -- 12 Şubat 2009; 11:04:07 >
  • Sonunda bende indirdim. Ben ve 2 arkadasim daha oyuna basliyacak simdi biz hangi serverda yogunlasiyoruz. Biraz irklar klaslar hakkinda bilgi verirseniz iyi olur
  • Evet beyler ufak bir Rehber hazırlamayı düşünüyordum uzun zamandan beri ve kısmet bugüneymiş.

Öncelikle oyunda 4 ırkımız var. Bunlar;
    Turan
    Bartuk
    Kruxena
    Xeona

Oyuna ırkımızı seçerek başlıyoruz ve 10 level olana kadar Temperion olarak kalıyoruz.
    10 levelde meslek seçim görevini tamamlayarak istediğimiz class a geçiyoruz.

Sırayla ırkları kabaca tanıyalım.

TURAN

Defender : 50 leveldeki Class değişimi ile Commander veya Protector olabilirler.
    Templar : 50 Leveldeki Class değişimi ile Tempest veya Radiant olabilirler.

Defender:
    Oyunun Tank sınıfıdır. Çok yüksek defansa sahiptirler genel olarak 1H bir silah ve Shield ile gezerler. HP (CON) statlarına ağırlık vermelidirler. Taunt Cry skileri ile etraftaki moblarin sadece kendisine saldırmasını sağlarlar. Bu sayede kimse ölmez Healerlar ise Tankı healleyerek büyük rahatlığa kavuşurlar.

Commander : PVP için iyi bir chardır. İleride Adamant Mind Skili sayesinde Stun, Sleep, Fear efektlerinden etkilenmeyerek savaş alanında büyük bir avantaj sağlayabilirler.

Protector : Tanklığa devam eder. İleri levellerde Party heal için bir skili bulunmaktadır. Ama partide Protectr var diye Healer a gereksinim yoktur diye bir fikir oluşmasın kafanızda.

Templar :
    Oyunun Healer sınıfını oluştururlar. Genel olarak MND ağırlıklı statlara ağırlık vermelidirler. ama HP (CON) ayarını da iyi yapmalıdırlar.MND nin yukselmesi ile Kritik heal yapma sanslari doğru orantılı olarak artmaktadır. 50 levelde Tempest veya Radiant olabilirler.

Tempest :Elektrik tipi bir Mage (büyücü) sınıfıdır. Bu Class hakkında fazla bir bilgim yok o yüzden yeni başlayacak olan arkadaşlara yanlış bilgi vermek istemem.

Radiant : Healer olarak devam etmektedir. Hemen hemen bütün AOE partilerin vazgeçilmezidir.

BARTUK

Warrior :
    Yakın mesafe Atak yapan bir sınıftır. 50 leveldeki meslek seçimi ile Berserker veya Warlord olabilirler. STR ve HP (CON) statlarına ağırlık verirler.

Berserker : PVE ağırlıklıdır.

Warlord : PVP ağırlıklıdır. Physical Attack arttirici Parti Buff skili mevcuttur. Ayrıca Warrior’a ait Parti için +HP buff unun seviyesi yükseltilebilmektedir.

Shaman :
    Oyunun en yüksek Magical Damage ye sahip sınıfıdır. HP (CON) ve INT Statlarına ağırlık verirler. AOE skilleri sayesinde AOE partilerde en rahat yer bulan sınıflardandır. 50 Levelde Mystic ve Forsaker olarak 2 meslekten birini seçebilirler.

Mystic : PVP ağırlıklıdır. Chaos Totem ve Loa’s Curse gibi skillerin seviyeleri maksimuma çıkarılabilir. AOE skill damageleri INT veya Hp ile değişmez, sabittir.

Forsaker : PVE ağırlıklıdır. Shamana ait olan AOE skillerini maksimum seviyeye çıkarabilirler.

KRUXENA

Rogue :
    Online oyunların bilinen okçu ve bıçakçı sınıfıdır. 50 Levelde Shadow Runner veya Assassin olabilirler. HP (CON) ve DEX statlarına ağırlık verirler.

Shadow Runner : Okçu sınıfıdır. Uzun mesafeli atak yaparla. Claw , 2h Sword ve Crossbow kullanabilirler. PVE ve PVP için ortaya karışık bir sınıftır. Stealht özellği mevcuttur. Ayrıca Dopple Ganger Yani kendi yanilsamasini çikartabilir. Dopple Ganger ile beraber Attack yapabilir. Silent Terror skili ile rakibinin Magic Attack ini bir süreligine engelleyebilir.

Assassin : Stealth özelliği sayesinde savaş alanlarında büyük avantajı vardır. Özellikle Shaman sınıfının en büyük düşmanıdır.

Soul Hunter :
    40 level öncesi en zor kasılan sınıflardandır. 50 levelden önce 2 adet Pet çıkartabilir. Bunlar Kazara (yakın mesafe) ve Lenatore(okçu)dir. HP (CON) ve MND statlarına ağırlık verirler. MND arttıkça AOE skilerinin gücü doğru rantılı olarak artar. 50 Levelde Defiler veya Dominator olabilirler. İllusion skili sayesinde kendine bir yansıma oluşturabilirler. Moblar ilk olarak İllusion a saldirirlar.

Defiler : PVP ve PVE de oldukça iyidirler. Trap of Swiftness (ToS) skilleri sayesinde AOE partilerinin vazgeçilmez sınıfı sayılır. İyi bir oyuncu tek başına AOE grind yapabilir. 66 dan sonra 1-2 tank ve 1 healer ile AOE parti yapabilirler. Gerçi tek başlarına da AOE parti gibidirler fakat tek seferde daha fazla mob için Tank ve Healera ihtiyaç duyarlar. ToS skilinin özelliği AOE stun olmasıdır.

Dominator : Oyunun Summoner sınıfıdır. Genellikle solo grind yaparlar. Bazen 2. bir Dominator ile de parti yapabilirler. Oyun içinde AFK Grinder diye de bilinirler. 66 levelden sonra 60+ partilerin uğrak mekanlarından Ws diye bilinen Dungeon daki ilk 3 bossu tek başlarına kesebilirler. Kazara ve Lenatore petlerinin yanı sıra 50 levelde 2 adet daha pet açılmaktadır. Bunlar Ennon (Healer) ve Nastech (Büyücü)’tir. Ayrıca Kazara ve Lenatore Petlerinin Levellerini de Maksimum seviyeye çıkartabilirler. Tek Kişilik parti gibidirler. Kendi partilerini (4 pet) yanlarında taşırlar. Petleri ölünce EXP veya Level kaybetmezler. Çünkü Petleri diger klasik oyunlardaki gibi ayri birer canli değil aksine sadece birer skilldir.

XENOA
    Hunter :
    Oyunun en yüksek Range ye sahip sınıfıdır. Launcher veya Knuckle kullanırlar. Trap skilleri sayesinde PVP ve PVE de oldukça iyidirler. 50 Levelde Ranger veya Avenger olabilirler. Ayrıca alandaki moblardan herhangi birini 1 saatliğine Tame ederek kendi petleri gibi kullanabilirler. Tame edebilecekleri moblarin leveli ve skill başarı şansı Skill in leveline göre dğişmektedir.

Ranger : Adından da anlaşıldığı gibi uzun mesafeli atak için Launcher kullanırlar. Trap skilleri mevcuttur.

Avenger: Ağırlıklı olarak Knuckle a daha yatkın olan bir karakterdir. Fakat Launcher ile de iyi iş çıkarırlar. Trap skilleri mevcuttur.

Battle Magician:
    Uzun mesafeli Stun skilleri mevcuttur. Kendisi de bazı değişik Moblara dönüşebilmektedir. 50 levelde Elementalist veya Druid olabilirler.

Elementalist : Genellikle tercih edilen sınıftır. Uzun mesafeli atak yapar ve yüksek damage sahibidir.

Druid : Atak gücü yüksek yaratıklara dönüşerek oldukça iyi iş yapabilirler. Fakat genel olarak tercih edilmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevilTurk -- 28 Şubat 2009; 16:13:00 >

• bu oyunda türk sayısı okadar azki gönül isterki ne knight online kada çokr türk olsun nede bukadar az olsun.. dengeli olmalı ama türk yok kendimi yalnız hissediyorum oyunda
  • bazı şeyler sormak istiyorum.bu oyunda turkler coz az demiş herkes simdi başlasam birlkte oynayabilecegim kişiler varmı.birde pre kullanmadan oynamak cok mu zor ?
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.