Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendi sitesinden indiriyim dedim de çok yavaş alternatif link vercek olan biri varmı (:

torrentte olur ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kud -- 5 Nisan 2009; 13:11:43 >
  • ben torrent ıle ındırdım
    sıtede torrent lınkıde var cok hızlı ınıyor tavsıye ederım.
  • ARkadaşlar oyunu sorunsuz indirenler nerden indirdi herkes başkabişey diyor kafam karıştı yardım lütfen
  • 2 build hazirladim shaman icin fikirlerinizi alabilirsem sevinirim. buildler max leveldir. ( skillerden anlayan biri cevaplarsa sevinirim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 6 Nisan 2009; 21:47:18 >
  • selam , oyundaki pvp - pk olayları nasıl oluyor ? oyuna başlamayı düşünüyorum hangi charı tavsiye edersiniz birlikte oynamak için ?
  • pvp icin genelde tavsiye edilen karakter KRUXENA ırkında defiler dir ama bildigim kadari ile kasması en zor olan karakterlerden bırı.

pvp olayıan gelınce pk olmayan serverlarda davet usulu + ırklar arası savas + serverlar arası savas

pk olan hammerın serverında ıse tam olarak bılmemekle beraber sehır dısında heryerde pvp serbest + ırklar arası savas + serverlar arası savas mevcut.
  • pk serverında kruxena açtım zaten, benimde aklımada defiler ya da dominator vardı

pk serverında oynayan varmı acaba ? türk guild olabilir ya da sizin oynadığınız beni kabul edebilcek bir guild, aslında guild o kadar önemli değil benim amacım oyuna girdğimde yalnız kalmamak freind listten bile konusup anlasırız, beraber bişeyler yapmak amaç.

edit :

oyunda skill reset türü birşeyler varmı ?

dominatorun summonalrı ne kadar güçlü, 4 summonu aynı anda çıkartabiliyormuyuz( uzak bir lvl de ama ), çıkartabilrsek pvp de ne kadar etkili olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 7 Nisan 2009; 23:12:44 >
  • ekteki buildler pek işlevli değiller ben 1-2 saat sonra sana bir build hazirlar koyarım buraya.
  • teşekkürler,,

ben defiler olmayı düşünüyorum. şu buildi izleyeceğim.http://www.playrequiem.com/forum/forums/thread-view.asp?tid=17630&posts=8&start=1#Defiler%20Build%20N3

soru ; bag nerden alabilirim ?
  • ben ılk baslardakı questlerle 3 tane bag aldım toplam 4 bag oldu 5 ıncı bag ıcın quest yok yada varsada ben bılmıyorum su anda 1 bag eksık takılıyorum henuz satan bır yer gormedım.

Bu arada devılturk ektekı buıldler kullanıslı degıl derken benım mesajımdakı buıldlerdenmı bahsedıyordu tam anlayamadım eger onlardan bahsedıyorsa yapacagı buıldlerı sabırsızlıkla beklıyorum.
  • arkadaşlar tepmleur 4 görevinde istediği reliği nerden bulcam yardım lütfen job göreci olmasa önemli değil ama
    bu arada 1, serverdayım nick SaGoPa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante87 -- 9 Nisan 2009; 11:07:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dante87

arkadaşlar tepmleur 4 görevinde istediği reliği nerden bulcam yardım lütfen job göreci olmasa önemli değil ama
    bu arada 1, serverdayım nick SaGoPa

tam olarak ne istediğini yazarsan yardımcı olmaya çalışırım..

ayrıcı şu siteyi kullanabilrsin tüm sorularına cevap bulmak için.http://requiem-wiki.org/wiki/Main_Page

• Sağol onu haletdim ama 1, serverdayım hala türk guildi varsa girmek isterim :)
    Bide dna sistemini anladım ama npc benden ne istiyor istediğini nernen bulabilirim anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante87 -- 10 Nisan 2009; 9:16:03 >
  • arkadaşlar tempest charı olan varmı 60 lvlim düzgün bi tempest buildi bulamadım 2. skill resete gidicem
  • Kusura bakma bir yanda çalıştığım için buildleri biraz geç ekledim vermediğim skill pointler göreceksin bazı skiller Rockiem deki skill calculator da devam edebildiği halde gösterimemiş (beta olduğundandir). Resim içinde açıklama yapmaya çalıştım.

Mystic için hazırladığım Build

Forsaker için hazırladığım Build

Benim 67 level Mystic im var fakat bu aralar Dominator olarak para kasma derdindeyim.

Bu arada Hammerine Serverinda Shepherd nickli dominator olan charimi başka bir guilde geçirdim.(67+)
    Fakat bana oyun içinde pm attığınız taktirde DemonEye (Türk guildi) icin sizin adınızı arkadaşlarıma ileterek guilde alınmanızı sağlayabilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: bluelion

selam , oyundaki pvp - pk olayları nasıl oluyor ? oyuna başlamayı düşünüyorum hangi charı tavsiye edersiniz birlikte oynamak için ?

Char seçimi tamamen kişiye bağlıdır. Kimisi Melee kimisi Caster sevdiği için bir yorum yapamam.
    Pk sistemi şöyle işliyor
    Bazı bölgeler Safe Area olarak belirlenmiş örneğin öldüğünüzde doğduğunuz mezar taşının belirli bi mesafesine kadar.Safe area larda yalnizca duel yaparak birini kesebilirsiniz. Safe area olmayan her yerde PK serbesttir. Herhangi birisine saldirmak icin sol ctrl tuşuna basılı iken adama sağ tıklayarak Düşman listesine eklemeniz gerekmektedir. Fakat bununda belirli bir sınırı olmalı herkes birbirini durmadan kesmesin maksadıyla bir sistem geliştirmişler.
    Birisini kestiğiniz zaman (o size pk açmamışsa) Tendency niz belli bir miktarda düşüyor ve tendency niz 0 ın altına indiğinde Killer oluyorsunuz ve kafanızda bir kırmızı kurukafa işareti çıkıyor. Killer durumunda iken Wingrider a binemezsiniz NPC ler ile alışveriş yapamazsınız vb. kısıtlamalar geliyor ta ki Killer durumundan normal duruma geçene kadar. Killer durumundan kurtulmak için kendinizi başka charlara kestirmeniz (siz onlara pk açmadan) gerekmektedir. 1 kişi öldürdüğünüz zaman tendency 300-3000 arasi (kestiğiniz kişi ile sizin levelinizin farkina göre değişir) düşer. killer iken kendinizi her kestirdiğinizde (playerlara) 100 tendency geri gelir. Tendency nizi artirmak için Killer durumdakileri de kesebilirsiniz.

Savaş alanlarına istediğiniz zaman istediğiniz yerden ıyınlanabilirsiniz ama yeterli (en az 16 kişi) sayıda kişi o savaş alanına başvurmuşsa. Fakat 3 server da ayni savaş alanına girdiği için genel olarak savaş için yeterli kişi bulunuyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Treth

ben ılk baslardakı questlerle 3 tane bag aldım toplam 4 bag oldu 5 ıncı bag ıcın quest yok yada varsada ben bılmıyorum su anda 1 bag eksık takılıyorum henuz satan bır yer gormedım.

Bu arada devılturk ektekı buıldler kullanıslı degıl derken benım mesajımdakı buıldlerdenmı bahsedıyordu tam anlayamadım eger onlardan bahsedıyorsa yapacagı buıldlerı sabırsızlıkla beklıyorum.

Buildleri ekledim.

Ayrıca 5. çanta için herhangi bir görev bulunmuyor. 5. çantayı item mall da satılan Bag Expansion itemi ile açabiliyorsun. bu itemi istersen 1 levelde bile kullanabilirsin. Görevleri yapmasanda bütün çantaları açar. Bu itemi kullandiktan sonra açılan çantalar süresizdir yani 5. çantayı bir süreliğine kiralamış gibi olmuyorsun. Oyunu birakana kadar kullanabiliyorsun.

• @ DevilTurk ,

Kruxena olarak açtım charımı Defiler olmayı düşünüyorum, yukarda link verdiğim best pvp buildini yapmaya çalışıyorum. caster olarak Soul Hunter dmg leri biraz düşük diğer casterlara nazaran ama ilerde iyi olacağını umut ediyorum. duruma ve tavsiyelere göre Dominator de olabilirim önce lvl 50 olayımda :)

aslında Caster karakter severim, buna göre pvp server için hangi karakteri önerebilrsin ? sen mystic kasmışsın ama.

Shepherd nickli karakterini oyun içindee friend liste ekledim, online görünüyorsun sana bi kaç defa PM attım ama müsat değildin sanırım geri cevap gelmedi, o kadar önemli birşey değil maksat oyun içinde konuşabilcek birileri olması.

soru : oyun içinde bana whisper atan birine cevap verbilmem için kolay bir yol varmı ? Help te göremedim, /w " isim " yazmak bazen sıkcı olabiliyor.

* ben para kasmak için ticaret kullanıyorum, itemleri Bid lerim , alır satarım, lvl 25 şu anda 55k çantada 20k civarıda AH de item var, doğru yolmu sizce bu oyunda ? daha hızlı kasabilceğim bir yol varsa lütfen paylaşın.

• bu oyunda damage ve defans dengesi yok , nasıl olurda lvl 1 yaratık ile lvl 30 yaratık aynı damage i alır?
  • Kruxena ---> Soul hunter i 40 level olup KAZARA yi acana kadar kasması diğerlerine nazaran oldukça zordur. Fakat 50 de Defiler veya Dominator olursun

Defiler : AOE stun skili vardir. PvP ve PvE de oldukça iyidirler. Tek başlarına 8 mobu birden AOE ile kesebilirler (54 levelden sonra) fakat yetenek ister. Kasmak için parti bulmakta pek zorlanmazlar. Çünkü AoE partilerin geneli 8-12 mobdan fazlasını 1 seferde kesmek için Defilera ihtiyaç duyarlar.

Dominator : 4 peti vardir o kadar. solo olarak RM (1. ve 2.) - WS (2. ve 3.) - SL (hepsi) - DS (kırmızı) bosslarını solo olarak kesebilirler. Fakat biraz uzun sürer. Parti bulamazlar genel olarak. Özellikle AoE kasma ümidi yoktur. Genel olarak yalnız takılır ve grind yaparlar. Petleri Agresif moda alip uygun bir spota biraktiği zaman petleri mob keserek afk modunda 1 saat kadar kasabilirler. PvP de 5 para etmezler.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.