süper bir film ben ilk başlarda kızmıştım filme resmen uyuşturucu propagandası demiştim ama sonra olanlar oldu. beni de çok etkiledi ama intihar etmeyi falan düşünmedim
quote:
Orjinalden alıntı: felsongy
süper bir film ben ilk başlarda kızmıştım filme resmen uyuşturucu propagandası demiştim ama sonra olanlar oldu. beni de çok etkiledi ama intihar etmeyi falan düşünmedim
şahsen bende düşünmedim öyle birşey daha çok elimde olan imkanlara bir kez daha şükrettim ve her zaman bizden daha kötülerinin olabileceğini kolay paranında kimseye yaramadığını (!) benimsedim..
bu arada @dcocuk tan hala ses seda yok
Sam0 endişen için sağol dostum
Bugün yoğundum bir hayli sonunda gelebildim
Gelelim filme ; Açıkçası midem bulandı
Kızım durumuna, annenin haline, çocukların durumuna özellikle arabada iltihaplı koluna eroini verdiği an resmen kusacaktım ...
Film insanı gerebilecek şekilde, ama açıkçası beni çok etkilemedi hatta film bittikten sonra müzik dinledim hoş oldu iyi oldu neyse fazla sapmadan ;
Filmin kesinlikle izlenmesi gerek, başıma bundan kötü şey gelemez, neden ben demeyi bırakırsınız herhalde ve insanların birkaç gr'lık beyaz bir toz için içine düştüğü b.ku görüyorsunuz, oyuncularda gayet iyi + bazı sahneler açısından cesurdu..
Yalnız filmin sonunda şu mesaj gayet açıktı : Tekrar izle
Ben de öyle yapacağım elbet ama daha kaliteli bir divx bulmam lazım, bunun renkleri biraz bozuktu belki kafayı ona taktığımdan fazla nasibimi alamadım bu filmden...
Tartışılacak konuşulacak eleştirilecek çok şey var bu filmle ilgili aslında..
quote:
Orjinalden alıntı: dcocuk
Kızım durumuna, annenin haline, çocukların durumuna özellikle arabada iltihaplı koluna eroini verdiği an resmen kusacaktım ...
Film insanı gerebilecek şekilde, ama açıkçası beni çok etkilemedi hatta film bittikten sonra müzik dinledim hoş oldu iyi oldu neyse fazla sapmadan ;
Filmin kesinlikle izlenmesi gerek, başıma bundan kötü şey gelemez, neden ben demeyi bırakırsınız herhalde ve insanların birkaç gr'lık beyaz bir toz için içine düştüğü b.ku görüyorsunuz, oyuncularda gayet iyi + bazı sahneler açısından cesurdu..
Ben de öyle yapacağım elbet ama daha kaliteli bir divx bulmam lazım, bunun renkleri biraz bozuktu belki kafayı ona taktığımdan fazla nasibimi alamadım bu filmden...
müziği süper dünden beri 50 defa dinledim.filmide cumartesi izliycem inşallah orjinal cd sini bulmaya calışıcam.
quote:
eheh yaşıyomuş
Filmi bir daha izledim.. Tartışılacak birşey derken benim kafama şu takıldı kadın o kadar zayıf kalana kadar hiç bir komşusu bakmıyor ama kadının filmin sonundaki halini gören iki komşu birbirine sarılıp ağlıyor insanın şimdiye kadar nerdeydiniz diyesi geliyor..
şok oldum..uzun bir şok..filmde ağlamamak için monitöre bakmadım falan ..resmen acı cektim..hele müziği ne zaman dinlesem bi garip olurum..
valla abi ağlamamak için kendimi çılgınlar gibi kastığımı ama genede koyverdigimi söyleyebilirim,filmde işlenen temalar çok ağır şöyle söyliyim filmi ilk izleyişim sabaha karşı 04 civari bitmişti,film bitti böyle karanlık ekrana baka kaldım 10 dk sonra fln kendime geldim..şu ana kadar 2 kere izliyebildim(!) bu aralar bi kere daha izlemek istiyorum hadi hayırlısı
Yav benim bi filmi kaliteli görüntü + ses olarak izleme takıntım vardır yoksa rahat edemem filme odaklanamam, gerçekten kalitesiz bir divxti daha kaliteli olarak izlemeye çalışacağım
Bu arada sam0 ben sana başka birşey diyeyim, asıl oğlu neredeydi ? Annesinin uyuşturucu aldığını gördü ama sadece eleştirisi küçük bir uyarıdan öteye gidemedi bir de bu kadın ecstasy idi galiba doktorun verdiği ilaç onları almadan önce de yemekler falan görüyordu, kadın zaten hasta mıydı anlamadım tam
quote:
Yav benim bi filmi kaliteli görüntü + ses olarak izleme takıntım vardır yoksa rahat edemem filme odaklanamam, gerçekten kalitesiz bir divxti daha kaliteli olarak izlemeye çalışacağım
Bu arada sam0 ben sana başka birşey diyeyim, asıl oğlu neredeydi ? Annesinin uyuşturucu aldığını gördü ama sadece eleştirisi küçük bir uyarıdan öteye gidemedi bir de bu kadın ecstasy idi galiba doktorun verdiği ilaç onları almadan önce de yemekler falan görüyordu, kadın zaten hasta mıydı anlamadım tam
o da varda tabi oğlu derin işlere giriyordu floridaya giderken annesi iyice kötüleşiyordu annesine bakamaması bu yüzden olsa gerek o gördüğü yemeklerde kadın diyet yaptığı için canı yemek yemek istiyordu hatta buzdolabına falan bakıyordu sanki buz dolabı üstüne gelecek gibi falan oluyordu orda burda yemekler görüyordu bunlar kadın çok acıkıyo ve birnevi halisilasyon görüyor işte hapları almaya başladıktan sonra yediği yemekleri haplar sayesinde yakıyor canı ne isterse yiyebiliyor ondan artık halisilasyonlar görmüyor hatta buzdolabının önünde dans falan ediyordu kaliteli bir divx bulunca tekrar izle mutlaka 2. izleme çok daha verimli oluyor :)
quote:
Orjinalden alıntı: Sam0
quote:
o da varda tabi oğlu derin işlere giriyordu floridaya giderken annesi iyice kötüleşiyordu annesine bakamaması bu yüzden olsa gerek o gördüğü yemeklerde kadın diyet yaptığı için canı yemek yemek istiyordu hatta buzdolabına falan bakıyordu sanki buz dolabı üstüne gelecek gibi falan oluyordu orda burda yemekler görüyordu bunlar kadın çok acıkıyo ve birnevi halisilasyon görüyor işte hapları almaya başladıktan sonra yediği yemekleri haplar sayesinde yakıyor canı ne isterse yiyebiliyor ondan artık halisilasyonlar görmüyor hatta buzdolabının önünde dans falan ediyordu kaliteli bir divx bulunca tekrar izle mutlaka 2. izleme çok daha verimli oluyor :)
haplar extacy
enerji veriyo sonra aldığı hap ise down yapıyo
yani annesi de haberi olmadan uyuşturucu kullanıyor
film bittiği anda 1 saate yakın oturduğum koltukta çakılı kaldım ve 1 hafta boyunca zombi gibi dolaştım.böyle illetlere bulaşmamış olduğum için şükrettim.ayrıca bu filmi beğenenlere trainspotting ve blow tavsiye ederim.requiem for a dream kadar etkili olamasalarda
bu filmi yaklasık 30 kere izlemişimdir bu film piskopat bişeydir cok onceleri izledim ilk defa ve dvd sini alarak arsivime kattıgım bir filmdir ilk izledigimde film bitince ne yapacağımı bilemez oldum resmen kendimi iğrenç hissettim başka bişey denilemez bu filme cok güzel süpppper bir film ve her izleyişimde bu film benim hayattan sogumamı sagladı ama bu filmi izlemekten kendimi alamıyorum şimdi bu baslıgı gorunce forumda bidaha izleyesim geldi ve izledim şu an bu mesajı tüylerim diken diken ve başım donmuş olarak yazıyorum sunu belirtmek isterim ki bu film cok iyi goruntu kalitesinde ve 5+1 izlenmelidir. sebebini şöyle acıklayayım eger dandik bi çekim veya 5+1 izlemezeseniz hiçbişey sizi etkileyemeyebilir 5+1 de o lanet olası buzdolabının arka hoparlörlerden vurusunu anlatamam. o zencinin parmaklıklar arkasındaki cıglıklarını, sara goldfarbın yediği şokları, ass2ass bağrışmalrını öyle bir hissediyorsunuz ki resmen içinize işliyor..... bu film benim için ayrı bir onem tasıyor desem yeridir bu film için darren aronofsky' ı kutluyorum(aynı zamanda pi' nin yönetmeni) bu filmin siteside süperdir.www.requiemforadream.com. Filmin müziğini dinlemek isteyenler buradan dinleyebilir introda çalıyo. Site ödüller almıstır.(Sitede hiçbir problem yoktur siteyi anlamanız biraz uzun sürebilir :-))))mükemmel bir flash örneği) sitenin tasarımcısınıda kutlamak istiyorum filmi izleyenlerin siteye girmesini kesinlikle tavsiye ediyorum ayrıca filmi izlemeyenler siteden hiçbirşey anlamaz(gerçekten)...
tekrar söylüyorum filmi ilk defa izlemek isteyenler bir dvd kiralayın varsa evde 5+1 de yoksa olan bi arkadasınıza gidip seyredin.......
Beyler sanırım çok büyük bir hata yaptım divx'in üzerinde limited ( limitli - kısıtlı ) yazışıyormuş yeni gördüm, sanırım filmin tamamını izleyemedim
Herkesi bu denli etkileyen bir film ( her ne kadar bu depresyon yollardan çok geçmiş olsak da ) neden beni etkilemedi diyorum, ilginçtir filmde etkileyemeyen müzik sitesinde çalıyor şu an ve harbiden gerdi beni
Uyduruk Divx'lere
REQUİEM İN OYUNU VARDI DOM 3 FALAN HAVA ÖYLE KANLI OYUN GÖRMEMİŞTİM
insanları depresyona suruklemek için değil "amerikan ruyasına çimdik atmak" için yapılmış film. bunda da depresyona girenlere yuh diyorum. bi de.
bunalım için bahane aramayın ulennnn
bunalıma girmemek mümkünmü? bilmiyorum benim psikolojim zayıf olabilir ama beni hiç bir film bu film kadar bunaltmamıstır ya.yıprandım bea
filmi gece izledim uyudum sabah kalktım işe gittrim akşam tekrar eve döndüm bu defa ps2 oynadım nete girdim falan filan bende bi değişiklik olmadı belkide oldu ben farketmedim
sorarım ama çevreme du bakalım
ben onun soundtrackini dinlediiimde bile bi garip oluorm
Clint Mansell - Requiem for a dream (orchestral version)