hayatımda izlediğim en iyi 3 film arasına rahatlıkla girebilecek, beni etkilemesi açısından tesiri en yüksek film olma özelliğine sahip, işlediği tema itibariyle gerçeği keskin bir üslupla insanın suratına çarpan, ustaca rol kesebilen sade oyuncu kadrosuyla ve yıllarca dinlediğim soundtracki ile kafamda iz bırakmış, masterpiece niteliğinde bir yapıt diyebilirim.
Filmi dün gece 4 veya 5. kez seyretmeme rağmen uykum kaçtı özelliklede annenin hali her aklıma geldiğinde bi tuhaf oldum
quote:
Orjinalden alıntı: fearofthedark bu filmin siteside süperdir.www.requiemforadream.com. Filmin müziğini dinlemek isteyenler buradan dinleyebilir introda çalıyo. Site ödüller almıstır.(Sitede hiçbir problem yoktur siteyi anlamanız biraz uzun sürebilir :-))))mükemmel bir flash örneği) sitenin tasarımcısınıda kutlamak istiyorum filmi izleyenlerin siteye girmesini kesinlikle tavsiye ediyorum ayrıca filmi izlemeyenler siteden hiçbirşey anlamaz(gerçekten)...
tekrar söylüyorum filmi ilk defa izlemek isteyenler bir dvd kiralayın varsa evde 5+1 de yoksa olan bi arkadasınıza gidip seyredin.......
siteye girin noluyoruz filan diyorsunuz
Biraz önce izledim ama o kadar fazla etkilenmedim. Film olarak güzel hele müziği mükemmel gerçekten
Yalnız herkes yaptıkları şeylerin bedelini ödüyor. Ordaki tüm karakterler başlarına geleni fazlasıyla hakettiler.Hiçbiri için üzülmedim. Bazıları 3 gün etkisinden çıkamadım falan demiş o tarz bir film değil bence. Bu son şanssızlıklar sonucunda olsaydı etkilenebilirdim fakat hepsi haketti..
Bu arada şırıngayı koluna batırdığı sahneye zor baktım
öle deme bekir yaw sen fikir alıp izledin yani nası bişi izliceğini biliodun ondan etkilenmemişsindir, ben ilk izlediimde evde tektim.. evde duramadım.. dışarı çıktım dolaştım biras.. sarsıo adamı be :S
o şırınga sahnesi de harbiden irenç
şırınga sahnesi hakketende çok içgıcıklıyıcı olmuş..adam bana batırsa o şiringayı o kadar irkilmezdim :S
Dvd+ dergisi geçen sayılardan birinde orjinal dvdsini verdi bu filmin..bulamayanlar yaysat bayilerden temin edebilirler..Röportajlar ve filmin çekimlerı gercekten cok güzel,filmin anlatmak istediği şeyleri çok daha iyi anlamanıza neden oluyor....tavsiye edilir
Ne bilim ben de tek izledim ama sarsmadı beni. Belki dediğin gibi yorumları okuduktan sonra izleyince böyle oldu..
Yanlış anlaşılmasın filme birşey demiyorum, film güzel
Fİlmi öyle bi anlatmışsınız ki insan ister istemez merak edioo izlicem kesin yav
yaa benide çok etkilemişti mal olmuştum film den sonnraaa offffffff hala aklıma geliooo. bi ark a izletmek için bi süredir arıyom o filmiii bi arkadaş yaysatta bulabilirsin demiş nası bulcam anlamadım. ankarada oturuyom arşivinde olan veya satan varsa bana bi hbr verirse sevinirim yada şurda satılıyo kiralanıyo falan. saygılar.
indiriom la meraktan izlicem
lord of chaos aresten indirebilirsin denedinmi bilmiyorum amaçok güzel bii film yaa müzigine bittiimmm
SoundTrack lerini Atv KanalD Show Star vs.. Anahaberlerinde acıklı yada cinayet,karanlık işlerin arkasında vazgeçilmezdir bu filmin zaten izleyenlerin çoğu "ben bunu bi yerden hatırlıyorum ama" der, düşünür düşünür....
hayatımda etkilendiğim nadir filmlerdendir.hep dedim hep diycem filmin son 20 dksında hayattan kopmuştum.film bittikten sonrada bir süre kendime gelemedim.zaten ertesi gün,filmi alıp arşivime kattım.kelimlere yetmez kanımca bu filmi anlatmaya.
filmin en dramatik anlarında etkileyici müziği çaldığında filme kendimi daha çok kaptırdım. arşivinize ekleyin bu filmi
quote:
Orjinalden alıntı: MeTaLiTY
filmin en dramatik anlarında etkileyici müziği çaldığında filme kendimi daha çok kaptırdım. arşivinize ekleyin bu filmi
yaa zaten bazen düşünüorum bu filmi bu kadar özel,güzel kılan öğelerin büyük bir kısmını müziğide oluşturuyormu diyekonu harika,oyunuluklar süper...ama o müzik anlatılamaz yaa.bu kadarmı oturur bir müzik bir filme!! ne zaman dinlesem bir garip oluyorum