Şimdi Ara

Requiem For A Dream (2000) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
0
Favori
32.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şirkette paylaşım programlarını kullanamıyorum, şarkıyı (Clint Mansell - Requiem for a dream (orchestral version) upload edebilecek olan varmı dostlar?

Saygılar...
  • Kitlenip kaldığım ender filimlendendir kendileri
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE

Şirkette paylaşım programlarını kullanamıyorum, şarkıyı (Clint Mansell - Requiem for a dream (orchestral version) upload edebilecek olan varmı dostlar?

Saygılar...

http://www.hemenpaylas.com/download/1269791/Requiem_for_a_Dream_-_Clint_Mansell__Orchestral_Version_.mp3.html

• manikdepresif /bööle bi adamım.izlemesemmi.ne dersiniz?21gramdan,mementodan,şavşenk ridempşından,ipler adlı filmlerden(gerçi listede bikaç bişeler daha var ama)etkilenmiştim çok.napiim izlemiimmi.manikdepresif olduumdan zaten intihara meyilli bi psikopatalojim var yeterince
  • arkadaşlar ben bu filmi dvd+ dergisiyle birlikte almıştım.film hakkında hiç bilgim yoktu ve izledikten sonra dumura uğradım gerçekten.bence son derece etkileyici ve harika bir film.ben 3 kere seyrettim ve her seferinde inanılmaz keyif aldım.
  • selam abiler bende böyle psikolojik ,, cinayet , aşırı kan , vahşet içeren filmlere bayılıyorum bitiyorum keyfim yerine geliyor izliyince ki kelebk etkisini

çok sevmiştim...

benim yaşım 12 yorumlarınza baklırsa çok etkilenmişsiniz bene bilgisayarıma filmi indirmeyi düşünüyorum + alt yazısını...

bu film beni etkilermi?? filmi anlıyabilirmiyim vede pm den bir abi rica etsem filmin divx , her ne olursa sağlam bir linkini atabilirmi indirip izlemek istiyorum çünki
  • quote:

Orjinalden alıntı: WirL

selam abiler bende böyle psikolojik ,, cinayet , aşırı kan , vahşet içeren filmlere bayılıyorum bitiyorum keyfim yerine geliyor izliyince ki kelebk etkisini

benim yaşım 12 yorumlarınza baklırsa çok etkilenmişsiniz bene bilgisayarıma filmi indirmeyi düşünüyorum + alt yazısını...

Yavaş ol biraz ya.Aşrı kan,vahşet istiyorsan filmlerde aramana gerek yok.12 yaşındasın sonunda eli bıçaklı psikopat blue-çağ bebesi olursun sonunda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

quote:

Orjinalden alıntı: WirL

selam abiler bende böyle psikolojik ,, cinayet , aşırı kan , vahşet içeren filmlere bayılıyorum bitiyorum keyfim yerine geliyor izliyince ki kelebk etkisini

Yavaş ol biraz ya.Aşrı kan,vahşet istiyorsan filmlerde aramana gerek yok.12 yaşındasın sonunda eli bıçaklı psikopat blue-çağ bebesi olursun sonunda.

filmi bulabileceğim bir link biliyormusunuz abi
  • arkadaşlar şu filmin türkçe adını yazında izliyem.bulamadım ingiliççe ingiliççe.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

quote:

Orjinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE

Şirkette paylaşım programlarını kullanamıyorum, şarkıyı (Clint Mansell - Requiem for a dream (orchestral version) upload edebilecek olan varmı dostlar?

Saygılar...

http://www.hemenpaylas.com/download/1269791/Requiem_for_a_Dream_-_Clint_Mansell__Orchestral_Version_.mp3.html

teşekkür ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: manikdepresif

arkadaşlar şu filmin türkçe adını yazında izliyem.bulamadım ingiliççe ingiliççe.

Filmin Türkçe adı "Bir Rüya İçin Ağıt" olması lazım ama , emin değilim. Beyazperde'de bile Türkçe adı yazmıyor.
    http://www.beyazperde.com/film/742
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

quote:

arkadaşlar şu filmin türkçe adını yazında izliyem.bulamadım ingiliççe ingiliççe.

Filmin Türkçe adı "Bir Rüya İçin Ağıt" olması lazım ama , emin değilim. Beyazperde'de bile Türkçe adı yazmıyor.

saol hacı bakim bu isimle bulabilcemmi.sanırım bulurum.eywalla

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

quote:

saol hacı bakim bu isimle bulabilcemmi.sanırım bulurum.eywalla

crossfire hacım çok saol yatürkçe ismiyle arayınca buldum filmi.ama hafta sonu izlemek için kopyaliicam.bakalım nası bi iz bırakcak bende.eer çok bayılırsam orjinal satın almayı düşünüyom.hafta içi konsantre olmam zor olur.ctesi geceleri bööle saat 02-03 gibi hazırlıımı yapar izlerim.konsantre olmak lazım demi.eyvallah ya.burda bi dene mstore var orda buldum.

• senin dediin türkçe isim tam dooruymuş
  • @manikdepresif
    Film Türkçe dublaj mı ?
    allaalla.gif
  • quote:

manikdepresif /bööle bi adamım.izlemesemmi.ne dersiniz?21gramdan,mementodan,şavşenk ridempşından,ipler adlı filmlerden(gerçi listede bikaç bişeler daha var ama)etkilenmiştim çok.napiim izlemiimmi.manikdepresif olduumdan zaten intihara meyilli bi psikopatalojim var yeterince

arkadaşım kendi akıl ve ruh sağlığın için filmi tek başına izleme... etkilenebileceğin bi film, öyle fazla konsantre olarakta izleme istersen. yani sende gerçekten bi problem varsa şöyle bi göz gezdir filme fazla etkilenmemek için. ibret alınması gerekilen bi film. bence herkes izlemeli hatta o 12 yaşındaki WirL arkadaşımız da izlesin ve uyuşturucu illetinin neler yapabileceğini görsün!!! yanına varsa abini ya da onun yerine koyabileceğin bi büyüğünü falan al sakın arkadaşlarınla beraber izleme WirL ok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemliaslan -- 31 Temmuz 2006; 23:37:56 >

• hiç dikkat etmedim tr dublajına.bakııp cevap veririm.filmi evde unttum,izlemedim.işyerine getrcekler ööledensoona.çekmem için.o zman bakıp söölerim.ama bi yandanda tribe girmemek için izlemesemmi diyom.yusuf durumları
  • quote:

hiç dikkat etmedim tr dublajına.bakııp cevap veririm.filmi evde unttum,izlemedim.işyerine getrcekler ööledensoona.çekmem için.o zman bakıp söölerim.ama bi yandanda tribe girmemek için izlemesemmi diyom.yusuf durumları
    ne yusuf durmu var ki bu filmde?

• Requim For A Dream'i izledikten 15 dakika sonra beyin fonksiyonlarim calismaya basladi Bu yetmedi bir de arkasina Oldboy u izledimondan sonra beni goren olmadi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

quote:

hiç dikkat etmedim tr dublajına.bakııp cevap veririm.filmi evde unttum,izlemedim.işyerine getrcekler ööledensoona.çekmem için.o zman bakıp söölerim.ama bi yandanda tribe girmemek için izlemesemmi diyom.yusuf durumları
    ne yusuf durmu var ki bu filmde?

epey bi tribal giden hayatım var.ve yerli yersiz korkularım.ne zaman nerde nası patlıyacaa belli olmayan ataklar..falan fişmekan...ya iyice geberecem ya iyice ölecem.iki ucu boklu deenek.bööle bişe işte durum.o yüzden nası etkileneceemi kestiremiyom.sanırım epey gerilirim filmi izlerken..ne bilim..sanırım.
    arkadaşlarmdn biri filmi izlemiş aradan bikaç ay geçtikten soona elemanın kolunun kesildii sahneye bi daa bi bakim demiş.o gün yeme içme yok tabi diyo.izleme hacı diyo.git çizgi film izle diyo.
    mesela babam ve oolumu alalı 3,5 ay oldu daha izlemedim depresif olacam diye.zaten bu ara ööle şeyler olduki.neyse hiç girmiim.durum bööle yani

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.