Şimdi Ara

Requiem For A Dream (2000) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
0
Favori
32.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • film hiç de abartıgınız ahım şahım bi film diil tipik bir uyuşturucu karşıtı film bence leonarda di caprionun günlük isimli yine madde bağımlılığını anlatan bi film onu izleyin daha guzel.hem gercek bi şairin yaşamını anlatıo.bende küçükken terminatörü izlediim de etkisi altında kalmıştım ama buyuyunce geçio cocuklar kasmayın
  • ibret alınılcak mükemmel bir film,kötü bağımlılıkların getirdikleri...
  • jennifer connelly'nin suyun içinde çığlık attığı sahne...
  • çok sıkıcı film valla,kızmayın
  • İzledim.Sahne araları çok iyi .Melodiler ve geçişler güzel ayarlanmış.Konusuda etkileyici.Ama bazılarınızın dediği o savsaklamayı yaşamadım.Hatta gayet neşeli şekilde o zenci adamın kıza beyaz kızların sevdiğim noktası var dan sonra gelen koku esprisini yapıyodum
  • quote:

Orjinalden alıntı: pacanga

film hiç de abartıgınız ahım şahım bi film diil tipik bir uyuşturucu karşıtı film bence leonarda di caprionun günlük isimli yine madde bağımlılığını anlatan bi film onu izleyin daha guzel.hem gercek bi şairin yaşamını anlatıo.bende küçükken terminatörü izlediim de etkisi altında kalmıştım ama buyuyunce geçio cocuklar kasmayın
    requiem for e dream çok ama çok ama çok daha etkileyici bir film..
  • cok güzel film ya
  • bu arada "for a dream".
  • quote:

Orjinalden alıntı: --ReVaN--

Siz bi de İçimdeki beni izleyin

geçen atv verdi o filmi ama tv makinası vardı pek sallamadım o yüzden.. Güzel bi filme benziyodu gerçi
  • Siz hangi versiyonu izlediniz?Director's Cut mı yoksa Rated versionu mu?Ona göre indirip izleyeceğim de!
  • quote:

Orjinalden alıntı: pacanga

film hiç de abartıgınız ahım şahım bi film diil tipik bir uyuşturucu karşıtı film bence leonarda di caprionun günlük isimli yine madde bağımlılığını anlatan bi film onu izleyin daha guzel.hem gercek bi şairin yaşamını anlatıo.bende küçükken terminatörü izlediim de etkisi altında kalmıştım ama buyuyunce geçio cocuklar kasmayın

tamam abi
  • Film bittikten sonra annesine acıdım sadece..Diğerleri haketmişti!Yalnızlık ve yaşlılık çok zor bunu bi kere daha görüyor insan..Ama gerçekten çok güzel ötesi bi film!Çok dramatik ve çok sarsıcı..En sonunda cidden mutsuz oluyor insan
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

şırınga sahnesi hakketende çok içgıcıklıyıcı olmuş..adam bana batırsa o şiringayı o kadar irkilmezdim :S

Dvd+ dergisi geçen sayılardan birinde orjinal dvdsini verdi bu filmin..bulamayanlar yaysat bayilerden temin edebilirler..Röportajlar ve filmin çekimlerı gercekten cok güzel,filmin anlatmak istediği şeyleri çok daha iyi anlamanıza neden oluyor....tavsiye edilir

• bu filmi izlemeye 4 kişi başladık ama millet ilerleyen dakikalarda teker teker uyumaya başladı; ben tam aksine gittikçe monitore yaklaşıyorudum, ileri geri sallanmaya falan başlıyordum.Sonra aynen ben de bittikten sonra bi 5 dk kaldım olduğum yerde.Sonra bizimkileri uyandırdım olm siz salaksınız uyunurmu felan diye.Yaklaşık bir 4-5 gün etkisinden çıkamadım.Müziğini de hergün dinlerim...
  • çok güzel bi dram dı gerçektenn acı bir kaç hayatın hikayesii ama abartıldığı gibi böle etkisinde kalmadımm birazz üzüldüm e nede olsa dram demii sona geçtii saplantılar oluşmadı...
  • Ne filmmiş be. Donnie Darko, K-Pax tarzı filmlerden çok hoşlanıyorum. Bunu da severim heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkansfk

quote:

Orjinalden alıntı: fearofthedark
    bu filmin siteside süperdir.www.requiemforadream.com. Filmin müziğini dinlemek isteyenler buradan dinleyebilir introda çalıyo. Site ödüller almıstır.(Sitede hiçbir problem yoktur siteyi anlamanız biraz uzun sürebilir :-))))mükemmel bir flash örneği) sitenin tasarımcısınıda kutlamak istiyorum
    filmi izleyenlerin siteye girmesini kesinlikle tavsiye ediyorum
    ayrıca filmi izlemeyenler siteden hiçbirşey anlamaz(gerçekten)...

tekrar söylüyorum filmi ilk defa izlemek isteyenler bir dvd kiralayın varsa evde 5+1 de yoksa olan bi arkadasınıza gidip seyredin.......

siteye girin noluyoruz filan diyorsunuz

Bahsi geçen site ölmüş..Çalışmıyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: troy mcclure

quote:

Orjinalden alıntı: serkansfk

quote:

Orjinalden alıntı: fearofthedark
    bu filmin siteside süperdir.www.requiemforadream.com. Filmin müziğini dinlemek isteyenler buradan dinleyebilir introda çalıyo. Site ödüller almıstır.(Sitede hiçbir problem yoktur siteyi anlamanız biraz uzun sürebilir :-))))mükemmel bir flash örneği) sitenin tasarımcısınıda kutlamak istiyorum
    filmi izleyenlerin siteye girmesini kesinlikle tavsiye ediyorum
    ayrıca filmi izlemeyenler siteden hiçbirşey anlamaz(gerçekten)...

tekrar söylüyorum filmi ilk defa izlemek isteyenler bir dvd kiralayın varsa evde 5+1 de yoksa olan bi arkadasınıza gidip seyredin.......

siteye girin noluyoruz filan diyorsunuz

Bahsi geçen site ölmüş..Çalışmıyor..

Hayır sitenin aslı odur biryerlere tıkla anlayacaksın...

• arkadaşlar ne zamandır açılmış topic daha yeni görüm bu filmi benim eskiden bağımlı olan bi arkadaşım tavsiye etti. bende de bi meyil sezmiş onun için izle ve neden bıraktığımı anla dedi... filmi beraber indirdik bayağı güzel bi div-x ti heralde Dvd den riplenmiş versiyonuydu. önizleme yapmak için bikaç sahneye bakmıştım ama ne zaman baksaş arkadaşımın ekrandan uzaklaştığını ve kulağını falan kaattığını görüyodum. onun bu hali beni çok etkilemişti. önyargıyla oturdum filmi izlemeye "ne var lan bunda ne olacak ki alt tarafı bi film" demiştim. DEĞİLMİŞ. bu film değil arkadaşlar izlemeyin ne olur. cdye yazdıktan sonra izlemiştim müziğini ne zaman duysam ben de kulaklarımı kapatıyorum artık. o filmden sonra zombie tavırlarını yaşamış arkadaşları en iyi ben anlyorum. bi gün cesaretimi toplayıp tekrar izliycem ya da yanımda birilerinin olmasını istiycem izlerken. korkum geçsin de filmi tekrar izliim diye sountrackini kesip telefona atmıştım. çaldığında açamıyorum artık. hep titreşimde arkadaşlar eğer biraz sapkınlık gödteren biraz uyuşturucuya eğilimi olan bi arkadaşınız varsa ( bu kendiniz de olabilir ) bu filmi tek başınıza sesi yüksek bi şekilde izleyin. isterseniz önyargılı oturunn isterseniz senaryoyu bilerek hiçbirşey değişmeyecek filmden etkileneceksiniz...

• toplam 3 kere izleyebildim aşağı yukarı tamamını ezberledim filmin fakat her izleyişimde de ilk izlediğim anki duyguları yaşıyabiliyorum, bu çok önemli birşey..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.