Bildirim
reseller alacam
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://tekpaket.gen.tr/ iyidir
Bilgiler Burada :http://img340.imageshack.us/my.php?image=tekpaketqr8.png -
5 Gb Web Alanı
150 GB Bandwitdh
Sınırsız Domain Barındırma
Sınırsız Mysql,Mail Açma
Türkiye Lokasyon
Linux İşletim Sistemi
WHM/cPanel
YILLIK Fiyatı 100 YTL'dir.
Vergi Levhası olan Resmi bir firmayız.
Not : Bu Kampanya Bayram Nedeni ile yapılmıştır, Sadece 5 kişi yararlanabilecektir.Almak isteyenler Telefon numaralarımızdan, Msn adresimizden veya adresimize başvurarak alabilirler.
Müşterilerimize sürekli olarak Telefon, Fax, Mail, Ticket, Forum, Skype, Msn ve Online Destek sistemi ile destek vermekteyiz.
UralHosting
Çizgi Medya Reklam Basım Yayıncılık
UralHosting | Yapım Aşamasında...
Msn : info@uralhosting.com
Telefon Numaralarımız : 0252 412 12 00 - 0532 668 45 62 - 0544 954 40 78 -
quote:
Orjinalden alıntı: uralhosting
5 Gb Web Alanı
150 GB Bandwitdh
Sınırsız Mysql,Mail Açma
Türkiye Lokasyon
Linux İşletim Sistemi
WHM/cPanel
Not : Bu Kampanya Bayram Nedeni ile yapılmıştır, Sadece 5 kişi yararlanabilecektir.Almak isteyenler Telefon numaralarımızdan, Msn adresimizden veya adresimize başvurarak alabilirler.
Müşterilerimize sürekli olarak Telefon, Fax, Mail, Ticket, Forum, Skype, Msn ve Online Destek sistemi ile destek vermekteyiz.
UralHosting
Telefon Numaralarımız : 0252 412 12 00 - 0532 668 45 62 - 0544 954 40 78
1 Mesaj var arkadaşın sazan gibi atLadı hemen
-
quote:
Orjinalden alıntı: Eh®imeN
quote:
5 Gb Web Alanı
150 GB Bandwitdh
Sınırsız Mysql,Mail Açma
Türkiye Lokasyon
Linux İşletim Sistemi
WHM/cPanel
UralHosting
Telefon Numaralarımız : 0252 412 12 00 - 0532 668 45 62 - 0544 954 40 78
1 Mesaj var arkadaşın sazan gibi atLadı hemen
zauaha ;D
-
zekanı kullan, sende resmi bir firma ol 0 mesajın olsun yaz, biz 1000 mesajı olupta, firma olmayıp milleti dolandıranlardan değiliz. -
+ Donanımhabere 2000 yılında katıldım, Başka bir üye adıyla tabi, Sizin gibi insanlar gelince DH iyice bozuldu, sizlerin sayesinde oldu bu.2000 Yılında ki DH ile şimdi arasında çok fark var. Yazık, ne diyebilirimki... -
quote:
+ Donanımhabere 2000 yılında katıldım, Başka bir üye adıyla tabi, Sizin gibi insanlar gelince DH iyice bozuldu, sizlerin sayesinde oldu bu.2000 Yılında ki DH ile şimdi arasında çok fark var. Yazık, ne diyebilirimki...
Lafı başka yerLere getirme.Diğer üye k.adın varsa onLa yazsaydın o zaman.Uğraşamıcam. -
Firmamızın adı ile yazmak daha uygun geldi, Asıl ben senle uğraşmayacağım.Senin gibiler sayesinde DH iyice kirlendi.O Lafı yazmayıp adam gibi bişe yazsan bir şey demeyeceğiz ama illada ukalalık, laubalilik yapacaksınız.. Şurda 3 günlük dünyada insanların kalbini kırmaya değmez ama illaki sinir edip gel kır kalbimi diyorsunuz. İşimizi yapmaya çalışıyoruz, ama illaki baltalayacaksınız... -
quote:
Firmamızın adı ile yazmak daha uygun geldi, Asıl ben senle uğraşmayacağım.Senin gibiler sayesinde DH iyice kirlendi.O Lafı yazmayıp adam gibi bişe yazsan bir şey demeyeceğiz ama illada ukalalık, laubalilik yapacaksınız.. Şurda 3 günlük dünyada insanların kalbini kırmaya değmez ama illaki sinir edip gel kır kalbimi diyorsunuz. İşimizi yapmaya çalışıyoruz, ama illaki baltalayacaksınız...
Kardeş lafı başka yerLere Çekerek bi yere Gelemessin Beğenmiyrsan git forumdan tutan yok seni.
Eğer bi kabahatim varsa ÖZÜR DİLERİM.Ama Uzattıkça uzatma.Boş Muhabbet -
quote:
Orjinalden alıntı: Eh®imeN
quote:
Firmamızın adı ile yazmak daha uygun geldi, Asıl ben senle uğraşmayacağım.Senin gibiler sayesinde DH iyice kirlendi.O Lafı yazmayıp adam gibi bişe yazsan bir şey demeyeceğiz ama illada ukalalık, laubalilik yapacaksınız.. Şurda 3 günlük dünyada insanların kalbini kırmaya değmez ama illaki sinir edip gel kır kalbimi diyorsunuz. İşimizi yapmaya çalışıyoruz, ama illaki baltalayacaksınız...
Kardeş lafı başka yerLere Çekerek bi yere Gelemessin Beğenmiyrsan git forumdan tutan yok seni.
Eğer bi kabahatim varsa ÖZÜR DİLERİM.Ama Uzattıkça uzatma.Boş Muhabbet
Bak insanların kalplerini kırmak çok kolaydır, Ama tamiretmek çok zordur. Özür dilyorsun tamam da baştan neden öyle yazıyorsun be kardeşim. Ya şeye benzedi mesaj sayısı düşük olan insandan sayılmıyor'a benzedi. :(
-
quote:
+ Donanımhabere 2000 yılında katıldım, Başka bir üye adıyla tabi, Sizin gibi insanlar gelince DH iyice bozuldu, sizlerin sayesinde oldu bu.2000 Yılında ki DH ile şimdi arasında çok fark var. Yazık, ne diyebilirimki...
Hocam banlamak gerek. -
Firma ismi ile nick almak yasak sanırım. -
Haha. Şakamı yapıyorsun? 50 gb alan + 600 gb bwye aylık 30 ytl vereceksin öylemi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X