Şimdi Ara

reseller alacam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 gb disk alanı 600 gb banwid Linux Cpanel Tr Reseller Alacam 1 hafta deneme süresi olursa iyi olur aylık vereceğim fiyat 30 ytl.

• 5 Gb Web Alanı
    150 GB Bandwitdh
    Sınırsız Domain Barındırma
    Sınırsız Mysql,Mail Açma
    Türkiye Lokasyon
    Linux İşletim Sistemi
    WHM/cPanel

YILLIK Fiyatı 100 YTL'dir.
    Vergi Levhası olan Resmi bir firmayız.

Not : Bu Kampanya Bayram Nedeni ile yapılmıştır, Sadece 5 kişi yararlanabilecektir.Almak isteyenler Telefon numaralarımızdan, Msn adresimizden veya adresimize başvurarak alabilirler.

Müşterilerimize sürekli olarak Telefon, Fax, Mail, Ticket, Forum, Skype, Msn ve Online Destek sistemi ile destek vermekteyiz.

UralHosting
    Çizgi Medya Reklam Basım Yayıncılık
    UralHosting | Yapım Aşamasında...

Msn : info@uralhosting.com

Telefon Numaralarımız : 0252 412 12 00 - 0532 668 45 62 - 0544 954 40 78
  • quote:

Orjinalden alıntı: uralhosting

5 Gb Web Alanı
    150 GB Bandwitdh
    Sınırsız Mysql,Mail Açma
    Türkiye Lokasyon
    Linux İşletim Sistemi
    WHM/cPanel

Not : Bu Kampanya Bayram Nedeni ile yapılmıştır, Sadece 5 kişi yararlanabilecektir.Almak isteyenler Telefon numaralarımızdan, Msn adresimizden veya adresimize başvurarak alabilirler.

Müşterilerimize sürekli olarak Telefon, Fax, Mail, Ticket, Forum, Skype, Msn ve Online Destek sistemi ile destek vermekteyiz.

UralHosting

1 Mesaj var arkadaşın sazan gibi atLadı hemen

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

5 Gb Web Alanı
    150 GB Bandwitdh
    Sınırsız Mysql,Mail Açma
    Türkiye Lokasyon
    Linux İşletim Sistemi
    WHM/cPanel

UralHosting

1 Mesaj var arkadaşın sazan gibi atLadı hemen

zauaha ;D

• zekanı kullan, sende resmi bir firma ol 0 mesajın olsun yaz, biz 1000 mesajı olupta, firma olmayıp milleti dolandıranlardan değiliz.
  • + Donanımhabere 2000 yılında katıldım, Başka bir üye adıyla tabi, Sizin gibi insanlar gelince DH iyice bozuldu, sizlerin sayesinde oldu bu.2000 Yılında ki DH ile şimdi arasında çok fark var. Yazık, ne diyebilirimki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık epin satış sitesi çok ucuza
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

+ Donanımhabere 2000 yılında katıldım, Başka bir üye adıyla tabi, Sizin gibi insanlar gelince DH iyice bozuldu, sizlerin sayesinde oldu bu.2000 Yılında ki DH ile şimdi arasında çok fark var. Yazık, ne diyebilirimki...

Lafı başka yerLere getirme.Diğer üye k.adın varsa onLa yazsaydın o zaman.Uğraşamıcam.
  • Firmamızın adı ile yazmak daha uygun geldi, Asıl ben senle uğraşmayacağım.Senin gibiler sayesinde DH iyice kirlendi.O Lafı yazmayıp adam gibi bişe yazsan bir şey demeyeceğiz ama illada ukalalık, laubalilik yapacaksınız.. Şurda 3 günlük dünyada insanların kalbini kırmaya değmez ama illaki sinir edip gel kır kalbimi diyorsunuz. İşimizi yapmaya çalışıyoruz, ama illaki baltalayacaksınız...
  • quote:

Firmamızın adı ile yazmak daha uygun geldi, Asıl ben senle uğraşmayacağım.Senin gibiler sayesinde DH iyice kirlendi.O Lafı yazmayıp adam gibi bişe yazsan bir şey demeyeceğiz ama illada ukalalık, laubalilik yapacaksınız.. Şurda 3 günlük dünyada insanların kalbini kırmaya değmez ama illaki sinir edip gel kır kalbimi diyorsunuz. İşimizi yapmaya çalışıyoruz, ama illaki baltalayacaksınız...

Kardeş lafı başka yerLere Çekerek bi yere Gelemessin Beğenmiyrsan git forumdan tutan yok seni.
    Eğer bi kabahatim varsa ÖZÜR DİLERİM.Ama Uzattıkça uzatma.Boş Muhabbet
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Firmamızın adı ile yazmak daha uygun geldi, Asıl ben senle uğraşmayacağım.Senin gibiler sayesinde DH iyice kirlendi.O Lafı yazmayıp adam gibi bişe yazsan bir şey demeyeceğiz ama illada ukalalık, laubalilik yapacaksınız.. Şurda 3 günlük dünyada insanların kalbini kırmaya değmez ama illaki sinir edip gel kır kalbimi diyorsunuz. İşimizi yapmaya çalışıyoruz, ama illaki baltalayacaksınız...

Kardeş lafı başka yerLere Çekerek bi yere Gelemessin Beğenmiyrsan git forumdan tutan yok seni.
    Eğer bi kabahatim varsa ÖZÜR DİLERİM.Ama Uzattıkça uzatma.Boş Muhabbet

Bak insanların kalplerini kırmak çok kolaydır, Ama tamiretmek çok zordur. Özür dilyorsun tamam da baştan neden öyle yazıyorsun be kardeşim. Ya şeye benzedi mesaj sayısı düşük olan insandan sayılmıyor'a benzedi. :(

• quote:

+ Donanımhabere 2000 yılında katıldım, Başka bir üye adıyla tabi, Sizin gibi insanlar gelince DH iyice bozuldu, sizlerin sayesinde oldu bu.2000 Yılında ki DH ile şimdi arasında çok fark var. Yazık, ne diyebilirimki...

Hocam banlamak gerek.
  • Firma ismi ile nick almak yasak sanırım.
  • Haha. Şakamı yapıyorsun? 50 gb alan + 600 gb bwye aylık 30 ytl vereceksin öylemi
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.