Şimdi Ara

Reseller Bayi Firması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

webkurun reseller bayi paketlerini kullananlar var mı? Sorun yaşamak açısından ne kadar güvenli? Bireysel sitelerimde hiç sorun yaşamadım. Acaba reseller tarafı da bu kadar sağlammı? Şimdiden herkese teşekkürler.

Not: Bildiğiniz iyi firmaları da paylaşmanızı rica ediyorum.

• fsbnetwork.com 4 yıldır bayi paketi kullanıyorum sorunsuz... ve ucuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aypa

Merhaba arkadaşlar,

webkurun reseller bayi paketlerini kullananlar var mı? Sorun yaşamak açısından ne kadar güvenli? Bireysel sitelerimde hiç sorun yaşamadım. Acaba reseller tarafı da bu kadar sağlammı? Şimdiden herkese teşekkürler.

Not: Bildiğiniz iyi firmaları da paylaşmanızı rica ediyorum.

Merhaba;

Reseller hesaplarında belirli CPU limitleri mevcuttur ve bu da sorun yaşayabilmeniz açısından önemli bir konudur. Ancak, bireyselde bir sorun yaşamıyorsanız bireysel olarak devam etmenizi tavsiye etmekteyiz. Reseller hesaplarının barındırıldığı sunucular genellikle farklı sunuculardır ve web site yoğunluğu bireysellere oranla daha yüksektir. Bu da açılma hızı ve uptime oranı gibi değerlerde değişikliklere sebebiyet verebilmektedir.

Yine de tarafınıza kendi bireysel ve reseller paketlerimizi önermekteyiz, en azından şu an için göz aşinalığınız ve alternatif olması bakımından yararlı olacağını düşünmekteyiz,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.