Şimdi Ara

Reseller hosting tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu an myhosting.com dan Pleskli reseller hosting kullanıyorum ama aylık 33$ olan maliyeti kur artışından sonra sorun yaratmaya başladı. Bu nedenle eli ayağı düzgün makul maliyetli bir hosting arıyorum. (tercihen 30-50 tl civarı yeter, zaten site sayısı azaldı 20 civarı ki neredeyse hiç WP yok)

Aradığım hosting Linux tabanlı olacak , mümkünse herşey sınırsız gibi bir saçmalık olmayacak, yüksek uptime ve iş görür bir paneli olacak.

Biraz araştırma yaptım; natrodan iyi bahseden pek yok, ihs pahalı geldi; böylece en son webadam - bilişimist - netinternet arasında kaldım.

bu üçünden birisini veya başka bir reseller öneren olursa sevinirim.

• www.globalhosting.com.tr paketlerimizi inceleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungerimsidoku

Şimdiden teşekkürler,

Şu an myhosting.com dan Pleskli reseller hosting kullanıyorum ama aylık 33$ olan maliyeti kur artışından sonra sorun yaratmaya başladı. Bu nedenle eli ayağı düzgün makul maliyetli bir hosting arıyorum. (tercihen 30-50 tl civarı yeter, zaten site sayısı azaldı 20 civarı ki neredeyse hiç WP yok)

Aradığım hosting Linux tabanlı olacak , mümkünse herşey sınırsız gibi bir saçmalık olmayacak, yüksek uptime ve iş görür bir paneli olacak.

Biraz araştırma yaptım; natrodan iyi bahseden pek yok, ihs pahalı geldi; böylece en son webadam - bilişimist - netinternet arasında kaldım.

bu üçünden birisini veya başka bir reseller öneren olursa sevinirim.

Merhabalar;

Aylık $33 ödeme yapmak, maliyet açısından yüksek bir miktar. Natro kullanmak istemiyorsanız 3 seçenek arasından Netinternet'i tavsiye edebiliriz. Elbette ki biz de bir hosting sağlayıcısıyız ve öncelikle kendi hizmetimizi tavsiye etmekteyiz,

Web sitemiz üzerinden bayi planlarımızı incelemenizi önermekteyiz. Size özel çözümler için tarafımızla iletişime geçebilirsiniz.

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Birde Alastyr diye bir firma var, onunla ilgili bilgisi olan var mı?
  • Kaliteli Hosting firması incelemenizi tavsiye ediyorum Detaylar
    Araştırıyorum yakında kaliteli bir host daha paylaşacağım
  • Yeni Wordpress Hizmeti Bayii Hostingi İnceleyin
    Bayi web hosting hizmetinin ayırt edici özelliği müşterilerinize kendi kontrol panellerini verebilmenizdir.
    Ayrıca web hosting hesaplarındaki web alanı, e-posta hesabı gibi limitleri siz yönetirsiniz.
    Müşterilerinize verdiğiniz hizmetlerin özelliklerini ya da fiyatlarını siz belirlersiniz.
    Ayrıca kendinize ait DNS sunucularını kullanırsınız. Bunun yanı sıra sunucuyla ilgili tüm bakımlar, güvenlik kontrolleri, güncellemeler
    natro.com un sorumluluğunda olacaktır. Bu tip işlemlere kiralık sunucu hizmetindeki gibi ayrıca zaman ayırmanız gerekmeyecektir.
    Detaylara Buradan Ulaşın

• " Birde Alastyr diye bir firma var, onunla ilgili bilgisi olan var mı? "
    Alastyr = Alantron'un çakması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Hosting Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    hosting ve domain alımı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.