Şimdi Ara

reset problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.. blgsyrı açıyorum herşey normal. skype yahoo msn ve bildiğimiz msn yüklü makinada ikisinde oturum açtığımda bilgisayar reset atıyo acaba internetle ilgili bi problemmmi yoksa yine ram'demi problem var ne dersiniz?

• quote:

Orjinalden alıntı: Ozzyy

merhaba arkadaşlar.. blgsyrı açıyorum herşey normal. skype yahoo msn ve bildiğimiz msn yüklü makinada ikisinde oturum açtığımda bilgisayar reset atıyo acaba internetle ilgili bi problemmmi yoksa yine ram'demi problem var ne dersiniz?

S.aleyküm, Bilgisayarınızı ilk açtığınız anda windows önyükleme reset atıyorumu hemen, Eğer öyle ise?

Ramdan olma olasılığ yüksek, Şuda Göz ardı edilmemeli Power supply'den de yapma olasılığı var, Hayırlı günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevimli_genc22

quote:

Orjinalden alıntı: Ozzyy

merhaba arkadaşlar.. blgsyrı açıyorum herşey normal. skype yahoo msn ve bildiğimiz msn yüklü makinada ikisinde oturum açtığımda bilgisayar reset atıyo acaba internetle ilgili bi problemmmi yoksa yine ram'demi problem var ne dersiniz?

S.aleyküm, Bilgisayarınızı ilk açtığınız anda windows önyükleme reset atıyorumu hemen, Eğer öyle ise?

Ramdan olma olasılığ yüksek, Şuda Göz ardı edilmemeli Power supply'den de yapma olasılığı var, Hayırlı günler

arkadasım senın problemın power supply. sıstemın acıldıktan sonra program calıstırdıgında res atarsa power supply. bende msn acıp konustugumda sonrun yoktu. ama cam acınca res atıyordu. power supply degıstırdım duzeldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung E250 reset problemi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.