Bilgisayarım İntel core2Duo , Asus P5W DH Deluxe , Sapphire X1900XT 256 MB , Kingston 1gb DDr2 667 Mhz , 250 gb seagate sata2 , 550 watt asus atlas powersupply , nec dvd writter ve nec dvd okuyucu Bileşenlerim bunlar,
Bir süredir garip reset problemleri ile karşılaşıyorum, Özellikle cd ve dvd içerisinde bulunan büyük boyutlu rar dosyalarını açarken veya taşırken bilgisayar reset atıyor. Bunun yanı sıra IVIUDFS türü diskleri açarkende yine bu tarz reset problemleri ile karşılaşıyorum.
Sorun büyük ihtimalle sürücüler ile ramlar arasında bi yerde ama neden son zamanlarda bununla karşılaşıyorum ben anlam veremedim.
sorunuma benzer problemlerle karşılaşan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim , ilgilenen herkese tekrar teşekkür ederim ...
Bol resetsiz günler dilerim :P....
işletim sistemini baştan kur sürücüleri doğru yükledinmi bir sorun kalmaz umarım
işletim sistemini baştan kur sürücüleri doğru yükledinmi bir sorun kalmaz umarım
alakası yok.boylu arkiminda dedigi gibi biostan işlemci ısısına bi bak + fan yerine iyice otursun ve kablosunu dogru yerine tak (cha fan ile karıstırma)
quote:
Orjinalden alıntı: xcoldfire
quote:
Orjinalden alıntı: ozan19881
alakası yok.boylu arkiminda dedigi gibi biostan işlemci ısısına bi bak + fan yerine iyice otursun ve kablosunu dogru yerine tak (cha fan ile karıstırma)
seninkide bir ihtimal çünkü sorunu kestirmek mümkündeğil
her zaman diyorum şimdide diyecem bu reset sorunu en pis sorun.herşey neden olabiliyor buna.kardeş dediklerine bakılırsa bilgisayara yüklenince resetleniyor bilgisayar.acaba güçte yani psu da bi problem olmasın.son zamanlarda voltaj düşüklügü elektrik kesintisi filan yaşandıysa psu zarar görmüş olabilir