Şimdi Ara

reset sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    pc'ye format atıyorum ama 1 kaç hafta sonra reset problemi karşıma çıkıyor sizce sorun nedir,,
    bide formatsız düzeltebilirmiyim,ama pc açılmıyor,,bazende zor açılıyor...

• Şimdi öncelikle Reset ile Format'ın bir alakası yoktur eğer donanım bilginiz yeterli ise kasanın içinde ram dedigimiz parçanın slotunu değiştirip öyle kullanmayı deneyin yada işlemciniz ısınıyor ve res atıyordur ya ram ya işlemcidir problemin dostum ekrana bir yazı çıkıyormu res atarken yoksa direk res mi atıyor ?
  • bilgisayar acıldıktanm sonra ne kadar sure gecince reset atıyor??
    ve acamadığın zaman ne gibi bi sorun cıkıyor??
    windows acılıs ekranı gelmeden reset mi atıyor yoksa siyah ekranda mı kalıyor ??
    mavi ekran cıkıyor mu??
    ve sistemin ozeliklerini yazar mısın?
  • En son ne zaman toz temizliği yaptın? Ben geçen ay yapmıştım ve dün yaptığımda özellikle işlemci ısı emicisinden bulut bulut toz kalktı balkonda yapmak zorunda kaldım.. Komşular halı silkeliyorum sanmıştır Sonuçta 80'leri gören işlemci sıcaklığı 48'e düştü

İşlemci ısınması reset sorunu yaratır. Sen iyi bir toz temizliği yap derim.
  • Reset derken mavi ekranamı düşüyor yoksa direk pc açılış ekranınamı dönüyor ve ne yaparken reset atıyor bunları yazarsan yardımcı olabiliriz...
  • kardeşim kusura bakmayın dün akşam farklı bir sorunla karşılaştım pc açılıyor,fakat masaüstündeki simgeler kaybolup kaybolup geri geliyor,ekran beyazlıyor dikkat simgesi çıkıyor ve windows bir sorunla karşılaştı diyor,,

aktive x denetimi yükleyin simgesi çıkıyor ama tıklayınca yüklemiyor tekrar masaüstü simgeleri geliyor sonra tekrar kaybolup beyaz ekran ve hata mesajı geliyor,,böyle sürüp gidiyor,,

ya pc kafayı yedi yada ben bi yardım lütfen??
  • bide dün akşam tekrar windows yükledim ama format atmadan ama yine olmadı
  • O zaman senin sisteminde sorun var farklı bi win. cd sisnden format atmayı dene olmazsa ramlerinde sorun var çünkü bahsettiğin sorunlar ramlerden kaynaklanır genelde...
  • tamam denicem teşekkürler kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: astech1982

O zaman senin sisteminde sorun var farklı bi win. cd sisnden format atmayı dene olmazsa ramlerinde sorun var çünkü bahsettiğin sorunlar ramlerden kaynaklanır genelde...

Bu arada diskinin kablolarını kontrol edip bad sector varmı yokmu diye bir taratma yap. Bunun için Hdtune başarılı bir yazılım. Forumda anlatımı yapılmıştı.
    http://www.hdtune.com/hdtune_255.exe
  • tamam kardeşim sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.