Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.657
Cevap
24
Favori
84.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısın kardeşim çok bulmaca vardı bitirine kadar canım çıkmıştı hele karo taşları vardı doğru basacaksın sesler geliyordu 😂😂ama işte o zamanın oyunları daha güzel zevkliydi hey gidi günler scartlı tüplü tv de ne oynardık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

save için ink ribbon ararız inşallah otomatik save yapmak oyunu baltalar ;

birde oyun bitirince tofu modu olacakmı acaba merak içindeyim ,
    Onaylandı gibi hepsi.
  • Arkadaşlar oyuna Tofu ve 4th Survivar geleceği doğrulandı Yani Hunk ile oynayacağız. Ayrıca, Deluxe Edition alırsanız, oyunun müziklerini 1998'deki oyunun müzikleriyle değiştirme imkanınız olacak. GEL OCAK GEL!
  • Sünger olsun 😀

• Capcom mükemmel işler yapıyor, Resident Evil 7 ve Monster Hunter da çok beğenilmişti. Rezil Konya’mı utansın gidip pachinko makineleri ile uğraşıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurruya

Bu oyunu o zaman ps1 cafeler vardı orada görmüştüm ondan almıştım ucuza vermıstı eve gidip takınca İngilizce de yoktu bu oyunu Japoncada bitirmiştim leon trende godbye edia demesi oyun efsane sonra silent Hill 1 o zamanlar nette yok ara ara bul o serefsiz piyona bölümü arkadaşlar bende kalırdı 3 kişi birden oynardık bulmacaları cöZmeye calisirdik birde ps1 parasite eve 2 vardı oda süperdi
    Abi Parasite eve demeyin yaaa
  • Oynanması zor ve efsane oyundu müziği kulagımda hala dın dın dındındın 😂😂😂

• Forumda Parasite Eve bilen olduğunu görmek güzel

• Parasite Eve, Clock Tower, D, Dino Crisis, Nightmare Creatures bilmeyen var mı? :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tfn123 -- 13 Haziran 2018; 21:41:24 >
  • Ben biraz eski kafalıyım herhalde çünkü ne şu Re7 esintileri ne de kamera açısı hoşuma gitti... Ben eski kamera açısını tercih ederdim veya en azından öyle bir seçenek olmalıydı ayrıca envanter de öyle neden Re7 nin tıpatıp aynısı...Ama her türlü alıcam ve baş köşeme koyucam orası ayrı...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim gibi resident evil hayranları her şekilde alacaktır. Asıl soru şu acaba Resident Evil 3 Nemesis de yeniden remake yaparlarmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silent Hill,medal of Honer serisi,medi evil,mgs bunlar oyunun babaları idi

• Eski kafa olmak her zaman iyidir.

• Loukas kullanıcısına yanıt
    Satişa bakar. Ama ben zannetnem. Youtube acin bakib re 2 nin 10 larxa fan made i yani sevenleri tarafindan yapinlari var. Coguda yada hepsi dr re 2 uzerine ( youtube bkz. Rod lima ) re 2 remake de duyurulmadan once yine bi kac fan re 2 yi unreal ile yapip piyasaya surecekleri an capcom devreye girip yasal hakkini kullanip cikisini durdurmustu. Cogunkiside capcoma karsi bi kin olusmustu ve o an capcom bu oyunu yapmaya karar verdi.

Ben oyunun 2 milyon aha bilenedin 3 milyondan fazla satacagini sanmiyorum ki bence Nemesis remake icin gereken satis tutari minimum 5 mikyondur. Hersey satistir bu arada.

• Tfn123 kullanıcısına yanıt
    Nightmare creatures 2 afsane ötesi bir oyundu benim için atmosferi bile yeter

• Alıcısı belli bu oyunların. Aşırı yüksek bir satış grafigi beklememek lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapımcı ekip eşliğinde uzun bir oynanış videosu. Özellikle Zombilerin farklı yerlerine verdiğiniz hasarlar ve kol, bacak gibi uzuvlarını iyi atışlarla ayırabilmeniz güzel ve oynarken kullanışlı olabilecek bir detay.

• Şuna kısa da olsa bir demo çıkarsalar Resident Evil 7 gibi. Ocak ayına da bayağı var, bekle bekle insan heder olur.
  • Omuz üstü kamerayı hiç beklemiyordum, harika gözüküyor ama bambaşka bir oyun gibi duruyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.