Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.657
Cevap
24
Favori
84.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir miktar ben de bekleyecegim. Steam kısmında göremedim, sanırım henüz ön siparişe acilmamis, yok daha iyi olursa ve fiyat da uygun olursa oradan tedarik ederim. The Evil Within 2'de kaplama kalitesi farkı da vardı yanılmıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiyarDilimPırasa -- 15 Haziran 2018; 3:14:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kennnn

Claire güzel olmuş yönetmek için sabırsızlanıyorum. :D Ekstradan da RE 3 Nemesis'in yeniden yapımının önünü açmak için alacağım bu oyunu.

Ayrıca demo görüntüleri yetmediyse daha fazlası, uzunu burada...
    https://www.twitch.tv/videos/272816473?t=04h39m56s
    Acikcasi benim oyunla alakali begendigim ve begebmedigim bi kac sey var vr cokta onrmli seyler degil ama nedense claire begenmedim. Acik ara oyun icinde en begenmedigim yon yer ne dersek artik Claire oldu. Bit kere cok cocuksu. İtici cok fazla soguk suratsiz duruyor ki re 2 de code veronika da cok masum cok tatli ve uzulse bile tebessumle uzulen bir karakterdi Claire. Burda bildigin bakislar falan tam lise ergen ve az oncr hic haz etmedigi bi oglandan arkadaslik teklif almis somurtugu yapmis turk kizi modunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Acikcasi benim oyunla alakali begendigim ve begebmedigim bi kac sey var vr cokta onrmli seyler degil ama nedense claire begenmedim. Acik ara oyun icinde en begenmedigim yon yer ne dersek artik Claire oldu. Bit kere cok cocuksu. İtici cok fazla soguk suratsiz duruyor ki re 2 de code veronika da cok masum cok tatli ve uzulse bile tebessumle uzulen bir karakterdi Claire. Burda bildigin bakislar falan tam lise ergen ve az oncr hic haz etmedigi bi oglandan arkadaslik teklif almis somurtugu yapmis turk kizi modunda.

Alıntıları Göster
    Ben önyargılı olmak istemiyorum zaten birkaç saniyeden fazla görmedik kızımızı. Oyunda belki karakter olarak çok iyi yansıtıldı. Sonuçta tipi farklı olsada güçlü kız çizgisini bozmamışlardır herhalde. :) En önemlisi de oyun iyi olsun da. :)

Ben zombileri özellikle çok beğendim vurduğunuz silaha ve yaptığınız atışa göre hasar alıyorlar ve daha önemlisi düşmanları modellerken sadece dış kabuk bir görüntü değil iç aksam da oluşturmuşlar.

En sevmediğim şey kamera sistemi ama oyun iyi çıkarsa ona da alışabilirim. Sonuçta Dead Space oynarken hiç problem etmemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 15 Haziran 2018; 10:2:57 >

• Oynayış videoları gerçekten çok hoş. Basit bir remake değil dediler ama oynayış videolarını görünce gerçekten öyle olduğu belli.
  • Kasatka kullanıcısına yanıt
    Son cümle efsane yalnız Harbiden niye bu kadar soğuk duruyor Claire Re Revelations 2 de de böyle değildi. Belki de yeni gelecek resident evil oyunları için tipi böyle düşünülüyor olabilir. Neyse şu oyun çıksa da alıp oynasak artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 15 Haziran 2018; 11:10:33 >
  • hasomen kullanıcısına yanıt
    Oradaki görüntüsünü de ben hiç beğenmemiştim yaşlandıracağız, gerçekçiliğe taşıyacağız diye düşük çengel burunlu teyze yapmışlardı iyice. :D de kızın burnu hiç bir zaman öyle değildi. Yaşlandırırken X-Files'tan tanıdığımız Dana Scully'yi referans almışlar sanki.
  • Oyunun demolarını izledim,her yönüyle harika görünüyor.Arşivlik bir yeniden yapım olmuş,bu kadarını beklememiştim açıkcası.Atmosfer dört dörtlük,oynanış mekanikleride günümüzde uyarlanmış.
  • Timsah, Hunk ve Tofu onaylanmış.

• Remake için çok uğraşılmış. Her halinden belli.
  • Şu tofu modunu da hiç görmedim. Yıllar sonra Remake yapılacagı zaman ögrendim. Nasip bu oyuna olacak sanırım görmek..

• Redunay kullanıcısına yanıt
    Elleri ayakları birbirine dolanmıs.

• Psn’de 209 lira görünüyor, 300 olmadan alacak olan alsın

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Psn’de 209 lira görünüyor, 300 olmadan alacak olan alsın
    Fazla övmeyin, o zaman sıkıntı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DiyarDilimPırasa

Fazla övmeyin, o zaman sıkıntı olmaz.

Alıntıları Göster
    Bu efsaneye bu para az bileciler gelmeden...

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Bu efsaneye bu para az bileciler gelmeden...

Alıntıları Göster
    O da vardı, haklısın.

• bide paradise eve 2 vardı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SxDark

bide paradise eve 2 vardı..
    İlkini de severdim o oyunun; ama ikincisinin yeri ayrı idi bende. Sonradan Psp'ye bir tane daha yaptılar; ama çok tutmadı. Belki Resident Evil 2'den sonra 3. Oyunu da Capcom'dan görürüz, kim bilir.
  • Daha öncekilerden farklı yerleri derinlemesine gösteren, detaylı ve yüksek kaliteli bir video. Oynanış görüntülerine doyamayanlara şiddetle tavsiye ederim.

Şu ana kadar İzlediklerimden yola çıkarsak muhtemelen zombilerin kafalarını komple yok etmeden öldüremiyorsunuz ya da yeterince parçalarına ayırlmanız gerekiyor. Bazıları bir süre sonra tekrar ayağa kalkıyor gibi görünüyor. Özellikle şişman zombi baya dayanıklı sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 16 Haziran 2018; 0:59:16 >

• Kennnn K kullanıcısına yanıt
    Dikkatimi çekti, Remakelerde olan, yakalanınca bıçak ile kurtulma var sanırım.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.