Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.657
Cevap
24
Favori
84.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: X kare

Bu mesaj silindi.
    Aksine bir an önce çıkmasını bekliyorum, 13 undeydim 1998'de bu haliyle çağa ayak uydurmuş.

Boş bir yorum olmuş kardeş seninki kusura kalma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Eksi verme butonu olsaydıda sana okkalı bir eksi verseydim.

• Bazı arkadaşlar oyunu acımasızca eleştirmiş. İlk çıkmış RE2 ile kıyaslanıyor da o oyun 20 yıl önce çıktı ve verdiği haz bence o yıllarda kaldı. Ben emulatorle falan yıllara sonra oynamaya çalıştım ama olmuyor o keyfi bir türlü alamıyorum. Şimdi adamlar baştan sona oyunu yenilenmişler. Grafik,oynanış,kamera acıları ve atmosfer. Beni çok heyecanlandırdı. Bence ilk oyunun keyfini içinizde yaşamaya devam edin. Fakat yeniden doğacak bu efsaneye mutlaka fırsat verin. Darısı RE3 ün başına diyorum. İnşallah onuda en kısa sürede remake yaparlar.

• Yaş 15 mesajını görünce temsili Resident Evil hayranlarının yaşadığı eylem:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 17 Haziran 2018; 12:27:10 >
  • Eskiler hatırlar arkada çalan piyano sesi ve ayak seslerimiz sadece bu ikisi bile yeter.

Umarım senaryonun işleyişi aynı eskisi gibi olur. Mekanları korurlar. Trailer'da Mr.X (Tyrant'ın ilk formu) vardı ama Birkin'i göremedim asıl onu çok merak ediyorum.

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Resident evil

Serisinin en iyi oyunu olan oyunudur (2 den sonra oyun dunyasinin bile cehresi degisti gerisini sen dusun )

bu tarz oyunlarin bas mimari olan 2 yi bende dahil olmak uzere DUNYA’da bekleyen o kadar cok kisi varki inanirmisin satis rakanlarini bende cok merak ediyorum ?

Yabanci bi forumda gormustum

Dunyanin en cok satan remake oyunu olabilir diye yazilmisti

Biraz degil cok ama cok bencil davranmissin ....

• Bir an önce çıksın geceleri akalım. Com nesil biterken bombayı patlattı ben ihtimal vermiyordum gerçek olacağına helal olsun, yalnız kamera sorunları var kamera sabit olmalı en azından RE5'Teki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turki5hmo -- 17 Haziran 2018; 16:1:54 >

• mükemmel anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
  • Resident Evil 2 Remake duyurulunca ben. Temsilli arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: turki5hmo

mükemmel anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
    Hatun ateş ediyor resmen. Hep böyle bir manitam olsun istedim, normaller denk geldi.
  • O değilde şuna bir bakın tam bir bomba. Artık RE2R'den sonra RE3NR istiyoruz.

Bazen uyumadan önce Resident Evil OST'leri dinliyorum, daha rahat uykuya dalıyorum. Araba da giderken dinleyince aynı haz olmuyor gerçi. İçim kararıyor.

0:44'den sonrası olay...

Şunuda kesin izleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: The_Rahip

Eskiler hatırlar arkada çalan piyano sesi ve ayak seslerimiz sadece bu ikisi bile yeter.

Umarım senaryonun işleyişi aynı eskisi gibi olur. Mekanları korurlar. Trailer'da Mr.X (Tyrant'ın ilk formu) vardı ama Birkin'i göremedim asıl onu çok merak ediyorum.
    0 ve 1 e dayanarak konuşuyorum. Klasik kontrollere ek olarak yeni kontroller geliştirmişlerdi, geri kalan herşey aynıydı. Bundada aynısını yapacaklardır.
  • Bu lavuğu takip etmeyenler var ise takip etmesini tavsiye ederim... 1 seneden fazladır takip ediyorum, güzel çalışmaları var.

Oyun müziklerini mixleyip değişik bir hale getiriyor.

RE2 Save Room melodisinden bunalıp kafayı bulmak isteyenler dinlesin.

• oyun tam hayalini kurdugum gibi ps3 den beri beklerim 600 tl olsun alacagim derdim ve daha iyisi oldu
    cift senaryo varsa tamamdir yani leonla bitirip kayit ettikmi claire ile trendeki son bossuda tokatliyorduk.kamerada olmus re 4 deki gibi oda iyi.

bir hayalim daha var tenchu serisi rikimaru ilede yeni nesil ne oynanir.kopekleri vardi semimarutatsumaru rikimarilunun yuzunu kesince bogazim dugum dugum olmustu
    ve medievil
    vigilante 8
    parasite eve
    driver
    dracula
    uzar gider liste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorbeykurt -- 18 Haziran 2018; 15:24:46 >
  • O değilde yeni bir Onimusha gelmedi senelerdir. DMC gibi Onimusha serisinin de devamının gelmesini temenni ediyorum.
  • Leon ve Claire senaryoları oyunun yapımcısı Yoshiaki Hirabayashi tarafından onaylandı.

• Açıklanan yeni bilgilere göre oyun Xbox One X platformunda 4K'da 60 FPS seviyesinde çalışacak. PlayStation 4 Pro platformunda da yükseltilmiş 4K çözünürlüğü destekleyen oyun, PS4 Pro'da 30 FPS seviyesinde çalışacak. Ancak PS4 Pro'da oyunu 1080p oynamak isterseniz, 60 FPS'te oynayabileceksiniz.

Merlin

• zorbeykurt kullanıcısına yanıt
    Medievil remake yapiliyor bilginiz olsun.

• Remake değil Remastered.

Yani aynı oyunun daha iyi grafiklisi vs. aynı Crash Bandicoot gibi ya da daha kötüsü. Ne kadar emek vereceklerine bakıyor bütün iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 19 Haziran 2018; 14:56:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Açıklanan yeni bilgilere göre oyun Xbox One X platformunda 4K'da 60 FPS seviyesinde çalışacak. PlayStation 4 Pro platformunda da yükseltilmiş 4K çözünürlüğü destekleyen oyun, PS4 Pro'da 30 FPS seviyesinde çalışacak. Ancak PS4 Pro'da oyunu 1080p oynamak isterseniz, 60 FPS'te oynayabileceksiniz.

Merlin

Xbox one x gücünü konuşturmuş hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.