Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.657
Cevap
24
Favori
84.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallah arkadaşlar şu oyun 400 lira olsa bile serinin manyağı olarak hiç düşünmeden alırım Neden mi? Çünkü benim gibi RE 2 manyakları yıllardır şu oyunun RE 1 Remake kalitesinde bir Remake bekliyordu. 20 sene geçti ve hayaller gerçek oldu. Bence sizde yapıştırın Deluxe Edition'u. Ne kadar çok fazla satarsa, Resident Evil 3 Nemesis Remake'in çıkması da olası dır. :)
  • Videoyu izlemeye başlarken oynayanın Max olduğunu anladım. Zibidinin teki. Neyse, konu bu değil.

Oyun güzel duruyor, eski kamera açısına sahip olsa benim için daha güzel detay olacaktı fakat bu halide fena durmuyor. Umarım oyun boyu karanlık mekanlar da cirit atmayız. Türü gereği karanlık ortamlar da geçecek elbet ama aydınlık mekanların da olacağından eminim.

Leon'un ara sahneler de modellemesi oğlancı gibi duruyor. Daha sert erkek görünümü vermeleri lazım fakat Leon'un yaşı pek buna müsade etmiyor. Neyse oğlancı kalabilir, Capcom uzak doğulu bir firma onlar sever bu tarz işleri.

Claire'e gelince, oyun içi yüz modellemesi fena değil, manken edasında bir modelleme zaten kimse beklemiyordur.

Eski oyunda olan ara sahnelerin remade halini merak ediyorum. Mekanların kalitesi az çok belli gibi, R.P.D. karakolundan yola çıkarsak vb.

Bir sahnede zombi köpekler cam çerçeve bırakmayıp odaya dalıyordu hunharca. Oyunun yarısından sonra bitmeye yakın olan bir kısımda. Zaten odaya girince bi pislik olacağı aşikar, hatırlayanlar olacaktır dediğim sahneyi. Cam dediklerim aynalar da olabilir net hatırlamıyorum.

Ada Wong ve Leon arasında da duygusal sahneyi tekrardan remade görmek güzel olacak. Bari Ada Wong'u kurtar sıkı tut oğlancı Leon seni. :)

Şaka bir yana, PC'ye hiç düşünmeden alacağım. PS1 ile konsol serüvenine başlayıp (eskilere gidersem Commodore64) daha sonrasında eski ve yeni nesil tüm konsollar ile haşır neşir oldum. (saysam bitmez hangi konsollar olduğunu, gerekte yok) Fakat PS1'in yeri ben de her zaman başkadır. Resident Evil 1-2-3 (hatta Gun Survivor adlı bir oyunu da vardır PS1'de, daha sonra bu tarzda RECV GS ve bir ara oyun daha çıkmıştı yine bu tarza sahip PS2'ye - leş oyunlardır leşin önde gideni)

Gelsin bakarım tadına. 90'lı yıllara götürmeyi başarıcağına inanıyorum.

• lanet yav bu ne trailere bakıyordum boynunu ısırıp koparıyor yasak getireceğiz yasaklanacak böyle oyunlar gidin başka ülkede satın birde üstüne bir ton para istiyorlar işidlilere satsınlar
  • Arkadaşlar resident evil 7, 60 fps idi. Bu oyunda 60 fps mi olacak? Fps takıntım yokta merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chris Traeger -- 16 Haziran 2018; 18:23:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Traeger

Arkadaşlar resident evil 7, 60 fps idi. Bu oyunda 60 fps mi olacak? Fps takıntım yokta merak ettim.
    Pro'da 30-45 arası deniyor. Normal ps4 de 30fps olur sanırım. Pc'de belki 60, artık mevcut donanıma göre.
  • OldGamers86 kullanıcısına yanıt
    Anladım sağolasın. Re7 first person olduğu için mi acaba 60 fps idi?

• Hee tamamdır. Sağolasın bilgi için.

• Optimizesi iyi olduktan sonra 30fps olsun fark etmiyor önemli olan stabillik fps düşüş olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tfn123

Vallah arkadaşlar şu oyun 400 lira olsa bile serinin manyağı olarak hiç düşünmeden alırım Neden mi? Çünkü benim gibi RE 2 manyakları yıllardır şu oyunun RE 1 Remake kalitesinde bir Remake bekliyordu. 20 sene geçti ve hayaller gerçek oldu. Bence sizde yapıştırın Deluxe Edition'u. Ne kadar çok fazla satarsa, Resident Evil 3 Nemesis Remake'in çıkması da olası dır. :)
    Tayfun hocam kutulu alıyorum oyunu dijital almak büyük hakaret olur. PS1 cilerin en büyük hayaliydi bu oyunun remakesi
  • Bence 60 fps takıntı değildir akıcı deneyim için sadece fps ler için değil diğer türlerde de için alt sınırdır.Tabi bu benim düşüncem , 30 fps den rahatsız olmayan arkadaşlarıma saygım var , ciddi rahatsız olmasam dile getirmezdim.Pc lerdeki grafik ayarlarının bizde de olmasını isterdim, düşük detay yüksek kare oranı ya da bunun zıddı gibi.RE 7 fps olduğu için 60 fps yapmışlardı, bu tps olunca görselliği ön plana almış olmalılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yekzan

Bence 60 fps takıntı değildir akıcı deneyim için sadece fps ler için değil diğer türlerde de için alt sınırdır.Tabi bu benim düşüncem , 30 fps den rahatsız olmayan arkadaşlarıma saygım var , ciddi rahatsız olmasam dile getirmezdim.Pc lerdeki grafik ayarlarının bizde de olmasını isterdim, düşük detay yüksek kare oranı ya da bunun zıddı gibi.RE 7 fps olduğu için 60 fps yapmışlardı, bu tps olunca görselliği ön plana almış olmalılar.
    Ps4'ün en iyi grafikli oyunu olacak gibi iddialı laflar etmişler. Şayet öyle ise bu değerlerde fps vermesi normal.

Ayar olayına gelirsek, muhtemel pro'da 4k ile performans modu olacak 1080p. Belki grafik detayı seçeneği de olur 30fps 1080p High detay.
  • Tofu, Hunk ve dev timsah onaylandı. Acaba Mr. X'de olacak mı oyunda? Birde Chris'in olduğu ekstra bir oyun modu daha vardı adını hatırlayamadığım. O da gelirse efsane olur oyuna doyarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: OldGamers86

Ps4'ün en iyi grafikli oyunu olacak gibi iddialı laflar etmişler. Şayet öyle ise bu değerlerde fps vermesi normal.

Ayar olayına gelirsek, muhtemel pro'da 4k ile performans modu olacak 1080p. Belki grafik detayı seçeneği de olur 30fps 1080p High detay.

Alıntıları Göster
    Oyun kapalı mekanlarda geçtiği için en iyi grafikli oyun olabilir bence de. Sonuçta uzun süredir beklediğimiz oyundu öyle ya da böyle alırız, biz eski oyuncuyuz.Benim en çok beklediğim oyun RE remake, ikincisi (bizde pek konuşulmasa da) dying light 2 sonra last of us 2.

• evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Mr. X olmadan resident evil 2 mi olur, tabiki olacak yıkarlar orayı. Yabancı forumlarda Nemesis le çok karşılaştırılır hangisi daha güçlü ve daha korkutucu diye. Genelde kafa kafaya giderler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Mr. X dediğin şey değil mi ya! Hani uçaktan kapsül içinde atılan yeşil askeri montu olan.

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Tofu, Hunk ve dev timsah onaylandı. Acaba Mr. X'de olacak mı oyunda? Birde Chris'in olduğu ekstra bir oyun modu daha vardı adını hatırlayamadığım. O da gelirse efsane olur oyuna doyarız.
    Mr. X fragman’da zaten vardı, fark etmemişsiniz. Sadece Eski düşmanlr değil daha fazlasına hazır olunması gerekiyor. Zamanında yapılan Re 1 Remake’ten daha fazla yeni şey içeriyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 16 Haziran 2018; 22:33:14 >

• Bir sorum daha var. Acaba Brad Vickers'da oyunda olacak mı? Ikıncı oyunda polis merkezine kadar hiç item almadan ilerlersek polis merkezinin girişindeki tünelde zombi olarak karşımıza çıkıyordu. Aşağı yukarı 40 kurşunla öldürdükten sonra, üzerinden çıkan anahtarla fotoğraf tab odasındaki kapalı dolabı açarak Claire veya Leon için alternatif kıyafet ve altıpatlar silah alıyorduk. Bu adamların ilk üç oyunda kurduğu bağlantıya hastayım. Brad easter egg'ini yıllar sonra keşfettiğimde yok artık demiştim. Hele ki üçüncü oyunu bitirdikten sonra ikinci oyunda Brad'i görmek insanı şaşırtıyordu gerçekten.

• Re3 deki nemesisi özledim öldürüyodum yine geliyodu :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kamera açılarını ben beğenmedim çok fazla ani dönüş var bakarken midem bulandı .Biraz daha yavaş olursa daha güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Bu mesaj silindi.
    15 yaşında olan ergenlere mi hitap ediyor ? 90 larda o oyunu oynadığında 15 yaşında bile yoktun belki. Asıl ilk seri 15 yaşına hitap ediyor. Bu bambaşka birşey olmuş. Bizimde hayatımız RE ama fazla da abartmamak gerek.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.