Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.657
Cevap
24
Favori
84.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk oyun yani Resident Evil Remake için inanılmaz bir emek gösterip orjinal render materyallerini kaybetmiş ve tembelce remaster eden capcom'un aksine oyunun her karesini 3d modelleyip yeniden yapan bir fan. Tek kelimeyle inanılmaz. Ne zaman biter bilinmez ama tamamlandığında şu kaplamalar ile oynamak için sabırsızlanıyorum. Kendisini daha yakından takip edip desteğini göstermek isteyen varsa.

residentevilmodding.boards.net
    High Quality Backgrounds Mod |
    http://residentevilmodding.boards.net/thread/5581/high-quality-backgrounds-mod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 5 Şubat 2019; 15:45:25 >

• Konsolda 4 senaryoda bitti pc de yeniden başladım orda da leon bitiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    Tosuncuk iyi yaptı. Goralı diyince alınıyorlar. Müstahak müstahak. 😃

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Claire A, Leon B'yi bitirdim. Toplam 15 saatte bitti. Gitmediğim yer bırakmadım. Oyun muhteşem olmuş. Eline sağlık Capcom. DLC'leri ve RE3 Remake'i sabırsızlıkla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14buçuk saatte claire A, leon B şeklinde bitirdim oyunu. son zamanlarda cikan online ağirlikli oyunlar ve açık dünya oyunlardan sonra harika bir deneyim yaşatti tekrardan. bulmacalar harikaydi

• Konu öksüz/yetim kalmış. Biraz günah çıkartmak gerekiyor.

Zombide olsa insan ayırmayın ayıranları uyarın sonlarımız Leon S. Kennedy gibi olmasın.

• oyunda ses var konuşmalar yok
  • leon ile bitirdim şimdi diğerine geçtim ama ilerleyiş aynı madalyon toplattırıyor bana buralar saçma olmuş bari mekan değişikliği olsaydı kızla oynarken. Yaptığım herseyi tekrar yapıyorum aro
  • dimontales kullanıcısına yanıt
    Eğer gerçekten öyleyse bende leon ile bitirmek üzereyim hiç kızla başlamayayım. Zaten vaktimiz kısıtlı yetişemiyoruz, satıp Metro Exodus alırım. Yaza doğru tekrar alır Claire ile bitiririm mesela

• Kennnn K kullanıcısına yanıt
    Capcom ciddi ciddi Resident Evil Remake'in materyallerini nasıl kaybetmeyi başarmış? ulan sen koskoca milyar dolar değerinde bir şirketsin, gidip tüm materyalleri iddia'ya mı bastın, gittin birisine mi sattın ne yaptınız da kaybetmeyi başardınız hayret. Ben Resident Evil 3: Nemesis, Dino Crisis 1-2 Remake geldikten sonra ilk Resident Evil oyununda RE Engine ile birlikte sağlam bir uyarlama bekliyorum ve sabit kamera değil de, omuz üstü kameraya geçiş yapılırsa çok iyi olur. Resident Evil 2 Remake'deki gibi oyun süresi kısaltılmış ve düşman yaratıklar çıkarılmış bir uyarlama istemiyorum.
  • mhasal kullanıcısına yanıt
    2nd runı oynamanız gerek.

• Ben re2 densonra re4 e başladım şimdi.

• Hocam yukarı resimdeki zombi kız, Resident Evil Zero'daki Rebecca Chambers'a çok benziyor. Rebecca çok tatlı bir kızdı yahu Bu arada Ada'nın gülüşü çok tuhaf duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlight54 -- 6 Şubat 2019; 15:36:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadlight54

Hocam yukarı resimdeki zombi kız, Resident Evil Zero'daki Rebecca Chambers'a çok benziyor. Rebecca çok tatlı bir kızdı yahu Bu arada Ada'nın gülüşü çok tuhaf duruyor.
    Rebecca Chambers tatlı olabilir ona lafımız yokta bu zombi kıza oyunda herkes vuruyor zombi mombi şeker falan kimse düşünmüyor o an. Ayıp ayıp ayıp yakıştıramadım.
  • Zombi kıza biraz daha bakınca çok tatlı duruyor, hatta bir akşam yemeği yiyebiliriz. Tabi zombi olunca ben onun akşam yemeği olabilirim o ayrı bir durum Zombi de olsa insan da olsa ayırt etmeyelim lütfen, zombi de insan sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlight54 -- 6 Şubat 2019; 17:13:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadlight54

Zombi kıza biraz daha bakınca çok tatlı duruyor, hatta bir akşam yemeği yiyebiliriz. Tabi zombi olunca ben onun akşam yemeği olabilirim o ayrı bir durum Zombi de olsa insan da olsa ayırt etmeyelim lütfen, zombi de insan sonuçta
    Zombi mombi kaydıraktan kaydırırım bunu.

• Bu arada RE3 temalı bir artwork çalışması:

• Claira A senaryoyu da bitirdim Sıra geldi Leon B'ye. Capcom RE3 çalışmalarına başladık alın bunlarda ilk görüntüler dese bi keşke. Nemesis S. T. A. R. S. diye bağırışı herşeyi bir başkaydı be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StativeDread

Claire A, Leon B'yi bitirdim. Toplam 15 saatte bitti. Gitmediğim yer bırakmadım. Oyun muhteşem olmuş. Eline sağlık Capcom. DLC'leri ve RE3 Remake'i sabırsızlıkla bekliyorum.
    Hocam leondan sonra clear ile oynamak mantıklı mı? senaryo çok
    Önemli değil oynanabilirlik önemli yani değişik mekanlar varsa oynarım ? Yorumunuzu bekliyorum.

• Kuon kullanıcısına yanıt
    Farklı hocam. Senaryodaki karakterler ve bazı mekanlar değişiklik gösteriyor. Oynamanızı tavsiye ederim. Maksimum 5-6 saat sürüyor zaten.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.