Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU) (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.657
Cevap
24
Favori
84.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun fiyatı 179 liraya düştü dostlar. Bu efsaneyi alın aldırın!
  • Oyunu almak istiyorum ama beyler nedir bu oyun süresi ile ilgili nette dolaşan, "oyun süresi kısa" yorumları? Gerçekten öylemi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Oyunu almak istiyorum ama beyler nedir bu oyun süresi ile ilgili nette dolaşan, "oyun süresi kısa" yorumları? Gerçekten öylemi?
    valla hocam ben aldım kısa diyorlar ama harbi çok sağlam atmosferi vs
  • oyun süresi kısa diyen multici gençlik hocam onlar için içerik önemli değil yeterki uzun olsun para veriyoz 50-60 saat oyniyalim kafasi...

mutkaka alin oynayin hocam hikayesi ile zaten efsane oyunlardan biri. süresine gelirsek oyunun sonunu görmek için hem claire ile hem leonla oynamak gerekiyor toplamda 17-18 saati rahat bulur geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun kalitesini süresi belirlemez. 100-200 saat boşbeleş bir oyun oynayacağıma 10 saatlik dolu dolu harika bir oyunu oynamayı tercih ederim. Ve RE2 o kadar kısa bir oyun değil tek kişilik bir oyun için süresi normal ben 18 saatte bitirdim toplam.
  • Oyun hazır indirime girmişken kardeşlik yaparak almak isteyen olursa cevap yazsın lütfen.

Pri veya Sec tercihim yoktur, her ikisi de uyar bana.
  • Konuyla alakası yok farkındayım ama birisi allahını seviyorsa şu oyundaki müziğin hangi resident evil theme i oldugunu söylesin.Şarkı kesinlikle resident evil müziği ama hangisi çıkaramadım lütfen biri cevaplasın.
    korkuoyunu.net
    Gizemli Ev | Korku Oyunları - En İyi Korku Oyunu Oyna
    http://korkuoyunu.net/oyna/gizemli-ev.html

• amtclgcn A kullanıcısına yanıt
    Güzel reklam.
  • Kısa falan değil ben bitirdim 15 saatte bitti sanırım. Oyun gayet güzel dolu bir oyun yapmışlar adamlar iyi iş çıkarmış. Adam oyundaki tüm kapıları şifreleri bulmacaları ezberlemiştir belki 5 saatte speed run yapar o ayrı konu ama normalde ilk defa oynayan için 10 saat normal hard da oynarsan daha uzun sürer bitirmek

• Yeni başladım oynamaya cidden çok iyi bir çıkarmış adamlar, öğlenden beri başından kalkamadım. Özlemişim

• Arkadaşlar oyunda sınırsız mermi hilesi felan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Kısa falan değil ben bitirdim 15 saatte bitti sanırım. Oyun gayet güzel dolu bir oyun yapmışlar adamlar iyi iş çıkarmış. Adam oyundaki tüm kapıları şifreleri bulmacaları ezberlemiştir belki 5 saatte speed run yapar o ayrı konu ama normalde ilk defa oynayan için 10 saat normal hard da oynarsan daha uzun sürer bitirmek
    Oyunu ilk oynadigimda her yeri didik yaparak normal modda 7 saatte bitti hocam..ikinci oynadimda hard da 3 saat 40 dakikada bitirdim..speedrun yaparak hard da 1 saat 32 dakikada bitirdim..internette youtubede 58 dakikada bitiren adamlar var izledim..oyun cok iyi ama biraz daha uzun tutulabilirdi..yani orjinal hikayeye cok rahat 2-3 saat oynanisi artiracak konu eklenmeye musait bir oyundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican88 -- 6 Mayıs 2019; 8:26:37 >
  • alican88 kullanıcısına yanıt
    ben oynarken çok ara verdim herşey karıştı çözmek o yüzden zaman almıştı belki bana bunun için süre uzun gelmiştir. tam oyunun en aksiyonlu yerinde markete gitmen lazım bir yere yetişmen lazım 3 gün sonra tekrar açıyorum derken bana uzun geldi oyun. belki tek parça oynasam hızlı biterdi.
  • Arkadaşlar oyunu bitiren varsa satın alabilirim pri hak

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Aman hocam oyuna kısa falan demeyin kızanlar oluyor 😉

• Önceki sayfalarda paylaşıldımı bilmiyorum, 900 dolara (5 bin lira) sadece Japonyada satışa çıkan Premium edition, çıktığı gibi tükendi, şu an Ebay gibi sitelerde 2500 dolara (15 bin lira) satanlar var.
  • Bu yılın şu an için en iyi oyunu diyorum. Bana katılan var mıdır?
  • Bu Mr-x in yumruğu 1 kilo domatesin fiyatından ağır geldi bana
  • Oyunu Claire A + Leon B şeklinde,toplam 18 saatte bitirdim. Son yıllardaki The Evil Within 2 ile birlikte en iyi survival-horror'lardan biri olmuş. Atmosfer,oynanış dinamikleri,vuruş hissi,bulmacalar,grafikler,Mr.X,keşif duygusu hepsi muazzam olmuş. 10 üzerinden 8,8 veririm. Oyun süper olmuş olmasına da öyle kusursuz demek de mümkün değil

Bence oyunun 2 tane çok kritik eksisi var. İlki zombilerin resmen kurşun süngeri olması. 20 mermi verip 5-10 kurşunda öldürmek yerine 5 mermi verip 1-2 kurşunda öldürebilseydik bence çok daha iyi olurdu ve tatmin hissini de artırırdı. Yapımcıların böyle yapmamalarının sebebi sanırım hem zombileri zor öldürüp korkutucu olmalarını sağlamak hem de vuruş hissi ve parçalanma efektleri çok başarılı olduğu için işin o kısmını daha çok göz önüne sokmak gibi görünüyor. Yine de örnek verdiğim gibi olmaması üzücü

İkinci sıkıntı ise işin senaryo kısmında. Düz senaryo yani A senaryoları olarak baktığımızda içerik,diyaloglar falan aşırı klişe ve tekdüze. Tamam sonuna kadar götürüyor,sarıyor ama içi çok boş. 1998'te bu senaryo sırıtmazdı,sırıtmadı da ama bugün artık filmlere kitaplara taş çıkaracak oyun hikayeleri varken bu durum can sıkıyor. Keşke hikayenin içeriği de ''remake'' olayından bir şeyler alsaymış,senaryo daha çok ''remastered'' olmuş Onun dışında A-B'li senaryo tarafında da büyük bir sıkıntı var. Sözde Leon ve Claire aynı yerde farklı şeyleri yaşıyorlar ama bazı olaylar ikisinde de birebir aynı gerçekleşiyor. Ölmüş bir karakter diğerinin senaryosunda ölmemiş falan. Ayrıca Leon ve Claire orijinal oyunda sürekli kontakt halindeydi ve birbirlerinin neler yaptığını biliyorlardı. Burada ise bi oyunun başında beraberler bi de sonunda,ama 10 yıllık dost gibi davranıyorlar. Oyuncuya o aralarındaki durum ve bağ hiçbir şekilde geçmiyor

Sonuç olarak sıkıntılarına rağmen oldukça başarılı bir oyunla karşı karşıyayız. GOTY olur mu bilmiyorum ama bu yılın en iyi birkaç yapımından biri olacağı şimdiden kesin bana kalırsa

• şu anda oynuyorum. re1 remastered çok korkutucu gelmemişti açıkçası onu oynayalı da 2-3 ay oluyor. ama bu oyun olmuş. cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Raistlin_Majere_ -- 30 Mayıs 2019; 19:21:3 >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.