Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
11
Favori
30.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 yaş altı dışarı çıkması yasak sıkıntı büyük forumlardan belli oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok büyük potansiyel harcanmış, yazık olmuş. Ben oyunların geliştirme sürecinin kısa olmasından, tez zamanda kaliteli oyunlar oynamaktan yana olmuşumdur hep. Bu oyunun duyurulduktan sonraki bir seneden kısa sürede çıkacak olması çok heyecanlandırmıştı. Res 2 kalitesinden sonra bu oyundan da emindim kendimce. Ama orijinal oyundan çıkarılan yerlerle bir oyun daha yaparsın. Gerçi bu da gelecek nesile sarkıtırdı süreci. Yine de keyifli 5 saat geçirdim. Artık yarım kalan Doom'a dönebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasatka kullanıcısına yanıt
    KAKÁ kullanıcısına yanıt
    @Kasatka

İyi bir remake olduğunu dile getirmedim hiç, ama birebir aynı oyunu beklemek de bencillik diyorum. Adamlar böyle yapmayı tercih etmişler, sen bunu kolaya kaçmak olarak yorumlayabilirsin, hiçbirimiz bilemeyiz, ama ben öyle düşünmüyorum. Bunun sebeplerini de gayet düzgün bir şekilde açıkladım, bu kadar nefret kusulacak bir oyun değil.

@Kaka

Düşünceli olduklarından değil, kazanç sağlamak için günümüz şartlarına göre oyun yapıyorlar, aksiyon temelli oyunların basitliğini ve çizgiselliğini bir kenara bırak, rol yapma oyunları dahi artık bu yolda ilerlemeye başladı. Böyle bir ortamda şu oyunun 20 yıl önce ki mantıkla yapılmasını bekleyemezsiniz, genele hitap etmeleri gerekiyor.

RE3 remake'in Hastane ve Polis İstasyonu bölümleri RE2 remake tadındaydı, çünkü dar alan, kasvet bunu sağlıyor. Sürekli RE2 remake örneği veriliyor ama tasarım ve sunum anlamında eşit değil iki oyun.

• Şunu da belirteyim oyundan keyif aldim mi aldim sardi yani 20 saat olsaydi keske yine oynardim ama beklentim cok buyuktu re2 remakeden sonra buyuk hayal kirikligi oldu, ne kafa yoran bulmacalar ne de farkli mekanlar hicbiri yoktu, belki tek boss savasi olan ilk ve tek re oyunudur herhalde

Nemesis down ?
    Nemesis down ?!?
    Nemesis down !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 4 Nisan 2020; 14:52:27 >
  • Orjinal oyunu oynadım, ve her yıl en az 1-2 kere bitiriyorum. Fakat her ne kadar kesilmeler olsa da, oyunun hakkı 6 değil arkadaşlar. O kadar da değil. Oyun öncelikle çok kaliteli, sesler, müzikler, ara sahneler, diyaloglar. Çok çok başarılı. Ha 2'nin Remake'i gibi değil belki ama yine de en az onun kadar gideri var. Orjinal oyunu oynamayan diyenler kimbilir en son ne zaman orjinal oyunu oynamışlardır, orası da meçhul. :d
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Duzgun cevabiniz ve uslubunuz icin tesekkurler.
    Hocam eski eni ayrimi yapmiyoruz. Bazi seyleri tanimlarken ana ozellikleri sayilir ornek atiyorum litap dedigimizde aklimiza sayfalar kapak on soz vs gelir. Kapaksiz kitap olur ama eksik olmus olur. Burdan hareketle BRAD in olmesi. Size soruyorum brad in olumu orjinalde mi daha iyi tasvir edilisti yoksa remake de mi. ? Nemesisle ilk tanismamiz orjinalde mi daha iyi tasvir edilmisti yoksa bu oyunda mi ?
    Ondeden verdim yine vereyim saat kulesi. O mekan olmadan benim sahsi fikrikrim diger mekanlar dahi olsaydi bile ben o oyuna remake 3 budur iste demezdim. Bazi seylerde esnetme degistirme falan yapilir yerine gorede guzelde olur da dururda ancak bazi seyleri cikarissaniz ki bu saat kulesi olursa eger turkcede gramatika da ana anlam yuklenmis kelimenin cikmasindan sonra ki cumlenin haline benzer yani ucubeye.

Tekrar ediyorum oyunu begendim. Oyuna notum su an icin (yarisindayim) 8 dir.
    Ancak bekledigim yillarca hasretini cektigim o eski mekanlarin 4k ile yenilenmis ve re 2 de ki gibi modernize edilmis hallerini gorememekten dolayida hayal kirikligi icerisindeyim. Oyunu aynen fan yapimlari gibi bire bir yapsinlar demiyoruz zaten . tabiki kendi yorumlarini da katacaklar ancak YORUM KATMAK DIREKT SILMEK KESMEK KIRPMAK degil onu anlatmaya calisiyor burda ki RE severler. Bu arada biz de re severiz hocam karsinizda degiliz 50 ye dussun oynarizcilar gibi sig dusuncelerde de degiliz sadece cok sevdigimiz bir oyunun daha iyi olabilecegini savunan kisileriz.

• Bir de bu arkadaslar re5-6 aksiyona döndu diye bu oyunlari yerden yere vurdular zamaninda simdi re3 aksiyon olunca oyuncuyu bogmak istemediler oluyor ilginc valla...

• Yazmayayım diyorumda yapilan yorumlara bakinca duramıyorum.

Arkadaşlar eski RE 3'ü oynayan ve oynayanlar adına konusmak gerekirse anlaşamadığımız bir nokta var. Siz oyun güzel diyirsunuz olaya grafik, oynanış, aksiyon tarzında bakıyorsunuz. Biz buna birsey demiyoruz zaten. Anlaşamadığımız nokta bu RE 3 ilk RE 3'e KÖKLERİNE SADIK KALMAMIŞ diyoruz. Re 2 Remake ilk re 2 ile senaryo işleyişi bakımından sırıtmamiş birebir yapmışlar helal olsun cok begendik diyoruz Re 3 remake yapıyorsan nerede o eski oyunun ihtisami gezdigimiz yerler karakterler vs vs diyoruz. Begenen arkadaşlar oyuna yuzeysel baktığınızı düşünüyorum. Bu oyun Re 3 remake diye çıkıyorsa hele birde oyuna Nemesis'i koyuyorsan ben birinci oyundan esintiler gormek isterim. Ilk oyunu oynamanız imkansız ya da oynamadiysaniz grafik vs gozetmeyin alın oynayın. Veya youtubedan izleyin.Senaryo nasıl icimize işletilmiş nasıl o heyecanı o duyguyu yasamisiz anlayabilirsiniz. Ben bu oyunda senaryoyu kullanicilara isletebildigini dusunmuyorum. Adam ciksin vur birkac yerde kovalamaca sonra nemesile savas bitti. Bu mu yani koca Re 3 !!! Brad dedigimiz adamın bile bir hikayesi vardı ama burada kara gürültüye gitti halbuki ilk oyunda öldürülmesi nasıl öldüğü (ki nemesis tarafından öldürülüyor) oyle guzel yapılmıstıki bende o yarattıgi heyecan korku anlatamam. Nemesis'in ihtisamlı girisini soylemiyorum bile. Ayrıca ben daha cok bulmaca beklerdim ama yok. Full aksiyona dayalı basit bir resident evil bu. Bunun adını re3 koymaları dusuk puan alinmasınim birinci sebebi. Karakter jill olsun nemesis deil o baska bir yaratik olsun oyun cok guzel deriz ama re3 bu degil. Bircok guzel mekanın kaldirilmasi hikayenin ince ince islenmesi yok. Bu oyun bu yuzden elestiriliyor. Oynanis grafik eski teknoloji ile gunumiz teknolohisini kiyaslama derdinde degiliz. Bana kalirsa oyle bir oyun yapilirdıki vay bee nefis olmus derdik 20 yıl onceki imkanlarda bu yapıliyirsa simdiki imkanlarla hayli hayli yapılirdi. O donemin senaristi yoksa yerine gecenler de makyajlamis ozenmemis yapmislar. Ilk re 3 e o sacma grafikli oyuna 10 uzerinden 10 veririm bu oyuna harika grafigi olmasina ragmen 10 uzerinen 6 veririm. Fark burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SePHiRoTHBJK -- 4 Nisan 2020; 17:36:47 >

• Bu seriyi severim ama hic bitirmisligim yoktu az once Resident Evil 3 ü bitirdim ben begendim Re2 de var elimde ama yarim kaldi bu ozguvenle ona da baslarim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun,özüne sadık kalsın veya kalmasın benim oyuna puanım 100/85..Yok efendim 6 veriyorum ,2 veriyorum,asla katılmıyorum.Harika blr resident evil oyunu olmuş!!Beğenmeyen satsın oyunu veya silsin niye böyle berbat bir oyuna zaman harcıyorlar ki!Resident Evil 6,umbrella chronicles,Dark side vb bir sürü yan oyun gördük!!3,5,6 notlar verilecekse o oyunlara verilir.Resident Evil fanatiği arkadaşlar,oyunu alın oynayın.20 sene önceki oyundan aklınızda Carlos un müthiş acıklı hikayesi kalmışsa ki,zaten öyle takıntı yapacak düzeyde sıra dışı bir senaryo da değildi,o hikayeye ve oyunun Resident evil 2 ye benzeme mecburiyeti olmadığını bile bile keyfini çıkararak oynayın.Beğenmeyen 50 kere neden beğenmediğini ve üstüne basa basa remakeye sadık kalmak gibi bir mecburiyeti insanların gözüne soka soka anlatıyorsa ve ve beyefendiler,bu kendi beklentilerinden kaynaklanan mecburi duruma uymadığı için oyunu yerin dibine batırıyorlarsa sırf böyle kişilere inat ,oyunu daha fazla oynayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 4 Nisan 2020; 18:24:36 >

• neo23 kullanıcısına yanıt
    Orijinale sadık kalmak gerekmiyormuş. Peki adı neden resident evil 3? Karizmatik bir isim diye mi onu koymuşlar? İsim farklı olsa zaten kimse bir şey demez. Eskiden nemesis gelince iki farklı seçenek olurdu seçeneğe göre oyun ilerlerdi. Şimdi bir yerlerden fırlıyor ne olduğunu anlamıyoruz. Eskiden demo şeklindeki o gelişler süperdi. Bu oyun eskisi olsaydı kimse yüzüne bile bakmazdı. Biraz grafikten kurtarıyor gerisi boş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last_escape -- 4 Nisan 2020; 19:24:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Tüm codları oynamış biri olarak en uzun cod 4,5 saatte bitiyor ;)

Alıntıları Göster
    RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU]

Oyuncuların ortalama bitirme süresi hep 6-8 saat arası. Res 3 remake 5.30, Res 2 remake ise 8 saat. ;(

• Oyunun fiyatından bile belli. Oyun çok güzel olsa bu fiyattan çıkar mıydı? Red dead redemption gibi baş yapıt oyunların fiyatlarına bakınca anlaşılır. Bu oyun boş olduğu için fiyatını uygun tutalım biraz fazla satsın diye düşünmüşler. 3 ay sonrada 50 liraya satarlar oynamayan bile alır ilerde oynarım diye. Firma da oyun sattım diye havalara girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last_escape -- 4 Nisan 2020; 19:45:38 >
  • Order'a kısa diye neler demişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Oyun,özüne sadık kalsın veya kalmasın benim oyuna puanım 100/85..Yok efendim 6 veriyorum ,2 veriyorum,asla katılmıyorum.Harika blr resident evil oyunu olmuş!!Beğenmeyen satsın oyunu veya silsin niye böyle berbat bir oyuna zaman harcıyorlar ki!Resident Evil 6,umbrella chronicles,Dark side vb bir sürü yan oyun gördük!!3,5,6 notlar verilecekse o oyunlara verilir.Resident Evil fanatiği arkadaşlar,oyunu alın oynayın.20 sene önceki oyundan aklınızda Carlos un müthiş acıklı hikayesi kalmışsa ki,zaten öyle takıntı yapacak düzeyde sıra dışı bir senaryo da değildi,o hikayeye ve oyunun Resident evil 2 ye benzeme mecburiyeti olmadığını bile bile keyfini çıkararak oynayın.Beğenmeyen 50 kere neden beğenmediğini ve üstüne basa basa remakeye sadık kalmak gibi bir mecburiyeti insanların gözüne soka soka anlatıyorsa ve ve beyefendiler,bu kendi beklentilerinden kaynaklanan mecburi duruma uymadığı için oyunu yerin dibine batırıyorlarsa sırf böyle kişilere inat ,oyunu daha fazla oynayın.
    İnatmı
    Millet niye inat yapsın
    Adam vermiş parasını almış oynamış beğenmemiş beklentisini karşılamamış
    Eskiyi yad etmek için almış Onuda RE2 Remakeyı refarans gösterek almış.
    Bırakta eleştirsin Eleştirilimez beğenilemez bir oyunmu çıkmış ortaya
    Leş gibi oyun olmuş arkadaş 2x2=4
    Ben hala Resident evilin eski oyunlarını oynuyorum
    Geçen hafta Resident evil zero bu haftada Dolphin emu üstünden Re3 oynuyorum hd grafıklı mod ile
    Bırakında millet aldığı ürünü eleştirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTOMAN_67 -- 4 Nisan 2020; 20:20:40 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.