Bildirim
RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU] (24. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Öyle birsey yok hocam. Eskiyi biliyorsan sunuda belirteyim saat kulesi, belediye konağı, park ve ölüm fabrikası oyundan çıkartılmış. ölüm fabrikası yerine de re 2'deki lab konulmuş. ayrıca grave digger boss'u da bulunmuyor oyunda. orijinal seri fanları için çok üzücü. Kesinlinlikle su yerlerin cikarilması bile resmen hayalkirıklıgı. Oyun bende cosku yarattı ama eskiye hiç sadik kalmamislar. Re2 'de eskiye sadık kaldiklari icin cok sevildi. Eski fanları ile yenileri de birlestirici bir oyun yapısi oldu her kitleyi yakaladılar. Re 3 de bunu göremiyorum. Yeniler bu oyunu sevecektir ama bence oyun beklentimin altinda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Capcom tam akıllandı derken tekrar sçmış
Re3 ile bu oyunun alakası yok
Re2 remake tam tadındaydı
Carlosu bari düzgün yapsaydınız bee
Bence bu oyunu aceleye getirmişler
Ya sövüşlemek için ya re8 çalışmaları için
İnşAllah re8 çalışmaları içindir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTOMAN_67 -- 3 Nisan 2020; 15:30:12 > -
Oyunda Kostüm bölümünden Carlos un saçını,görünüşünü değiştirebilirsiniz.Jill’in orijinal kostümünü seçebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 3 Nisan 2020; 16:54:50 >
Sonlara geldim, kesinlikle re2 remake kalitesinde bir oyun degil,aceleye gelmis kirpilmis sadece aksiyondan ibaret olan guzel grafikli bir re oyunu işte...
-
-
Arkadaslar oyunun basindayim, simdiden 100’un uzerinde kursunum var. Standart’ta oynuyorum, bastan Hardcore zorlugunda mi baslasam acaba deger mi? Standart fazla kolay olacak gibi geldi bana... Siz hangi zorlukta oynuyorsunuz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bence standartta oyna 1 kez oyunu bitir yerleri itemleri vs ogrenmis olursun ikincisinde hardcore baslarsin. Oyundaki r1 tusu zombilerden siyrilmak icin cok avantaj sagliyor. Ayrica zombileri belli bir yerde toplayip hic sıkmadan ya da mecbur kalmadikca sıkmadan ilerlemek mumkun. Re 2 ve re 3 de zombileri oldurmek kolay deil. Yani kafaya 5 kursun atiyorsun anca oluyorlar. O yuzden kafaya 3 kursun sıkın yere dusunce tekrar kalkmadan bıcakla saldirin. Bu da kursun tasarrufu yapmanın başka bir yolu.
Korktugum seydi bu.bari adina re3 demeseydiler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar oyunu bir kac saat oynadim.
Oyun kotumu ? Degil
Oyun bir Resident Evil mi ? Evet
Oyun Resident Evil 3 Remake mi ? hayir.
Oyun eski oyuna hic bir konuda sadik kalmiyor. Ornek SPOILER gibi olucak biraz eski oyunda BRAD in bir hikayesi vs si bir duygusu vs vardi burda direkt gorduk gormekle de gitmesi bir oldu. Yani yapimci lan brad mi alin size brad yada sorarsaniz alemlerde brad i koyduk dersiniz mantiginda. Sorsan oyunda var da boyle mi olur yani. Resident evil 7 yide millet cok begendi ama resident evil 7 berbat bir oyundu eski koklerine de geri falan donmesi sadece bir sandik iki bulmaca koymayla oyun gecmise donuyorsa aha iste re 3 remake denen danagalakda ayni isi yapiyor. Sehir var mi var sokaklar var mi var nemesis var mi var ama oyun sanki CAKMA baska bir evrende geciyor gibi. Ha sunuda hatirlatiyim oyun re 5 re 6 re 7 den iyi bir re oyunu ama RE3 degil.
RE2 REMAKE de adamlar oyle bir profesyonel is yapmislarki atiyorum bir odaya girdiginizde ki hiz sanki yillar once baba evini terk etmissiniz de geri dondugunuzde eve odaya girdiginiz de ki o hisle ayni histi. Ben burayi bu odayi biliyorumdan ziyada ben burayi HATIRLIYORUM EVEEEEET dedirtiyordu. 3 saat oynadim herhalde re 3 remakeyi hic bir yer ayni degil sadece basinda rosso ile karsilasiyoruz orjinalde kizini kaybetmisti burda o kadar amotorce yapilmis ki o sahne anlatamam yani benzesin diye koyduklari sahne oyunu yukari tasiyacagina o kadar yapmacik benszesin diye amaclanmis oldugu o kadar bariz ki oyunu asagi cekiyor,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
oynayanlar saat kulesi, hastane ve racoon park'ın olup olmadığını söyleyebilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi september28th -- 3 Nisan 2020; 18:52:19 > -
yok malesefquote:
Orijinalden alıntı: september28th
oynayanlar saat kulesi, hastane ve racoon park'ın olup olmadığını söyleyebilir mi?
zaten oyunun re3 ile hiç alakası yok
bu paraları verilecek kıvamdan çok aşağıda bir oyun
40-50 tl ınınce alın gitsin -
Yaklaşık 20 dakika oynadım .Buradaki olumsuz yorumlara katılmıyorum.Gerek oyunun harika başlangıcı gerekse sonraki ilerleyişi gayet güzel.20 sene önceki oyunda olup da bu bölümde olmayan bölümlere ,mekanlara takılmayacağım.Oyun,günümüz teknolojisine uygun olarak yeniden yapılmış.O zamanki oyun ,tarihin tozlu sayfalarında kaldı .Bu oyun ,resident evil 2 remake gibi olmak zorunda da değil.Resident Evil 3 ü özel yapan şey,devasa Nemesis’in bir anda karşımıza çıkıp bizi kovaladığı bölümlerdi.Bu kısımlar,oyunda yeterince var zaten.Resident Evil serisinin 6. oyunla nasıl çöp bir oyun haline geldiğini unutmayıp resident evil köklerine bağlı kalan bu oyundan keyif almaya bakacağım.Oyunu almakta tereddüt eden eski Resident Evil hayranları,oyunu hiç düşünmeden alabilir.Eleştirebileceğim bir nokta ne diye düşünsem Nemesis’in dükkan vb küçük yerlere girememesi diyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 3 Nisan 2020; 19:53:40 >
-
metacritic Re fanları köpürmüş
Bi yorum gerçekten güzel bencede doğru
Ancak Re2 Remakenın kötü bir DLC si olabilir
Bu oyunu 4 gözle bekledim re2 remakeden sonra
BBüyük hayal kırıklığı
-
Kötü yorumlara aldanmayın, oldukça keyifli bir yapım olmuş. 20 sene öncesinin teknolojisi ve oyun yapımıyla bugünkü teknolojiyi karşılaştırmak hiç doğru değil. İsteyen gidip orjinalini oynayabilir nostalji istiyorsa. Ama bu yapım oldukça keyif veriyor. Grafikleri, animasyonları herşeyi dört dörtlük. Capcom RE Engine'in gücünü sonuna kadar kullanmış. Yok 30 40 diyenler 2 3 sene o fiyata alıp oynayabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 3 Nisan 2020; 22:7:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Re 3 icin oyun yeni teknolojiyle yapılmıs ve eski teknoloji ile bugünkünü kıyaslamak dogru degil diyorsunuz da burada tartışılan olay teknoloni degil. Hikaye, oyunun ana teması ve oyunun sabit bir alt yapısını hice saymaktan bahsediliyor. Zira eger olay teknoloji tartışması olsaydı kötü grafikler, kötü oyun motorundan bahsederdik. Ikinci bir husus RE 2'yi de bu adamlar yeni teknoloji ile yaptı ve oyun çok sevildi. Sevilmesinin nedeni de bu degildi. Özüne sadık kalmasından dolayı sevildi. 98 yılında oynadigim re 2 de hissettigim mekan, karakter, oyun ara yız gecisleri vb. yeni teknoloji kullanılarak yapılmis ve eski oyunla neredeyse aynıydı. Ben o karakola girdigimde yaklasık 2 3 dk karakolun giris holünde durup etrafa bakıp 20 yıl onceki re2 deki karakolu gozumin onune getirip vay bee dedigimi adım gibi hatirliyorum ve cok basarili bulmustum.
Sozun ozu burada teknolojinin gucu deil konu. Ki oyun grafiksel anamda ve oyun motoru anlamında güzel ben begendim. Ama senaryosu hikayesi ve raccon city eskileriyle alakasi yok. Bircok acidan ozenilmemis. Yukarıda bir arkadasım yazmis dogru demis. Bu oyun resident evil .... adında olsa guzel oyun ama resident evil 3 remake yapıyorsan bu oyunu önümüze sunmak bize koca bir ayıptır. Evet bu oyun şu şartlarda re2nin dlcsi llabilirdi. Nemesis'de adını cıkart nemesise benzetirsin ama nemesi demezsin. Orjinal hali kotu dönüşmüş hali biraz benzetilse de kötü vs vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SePHiRoTHBJK -- 3 Nisan 2020; 21:10:12 >
-
grafikler gayet güzel, oynanış klasik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Orjinal Re3 ile alakası yoksa 50 tl olunca alınır teşekkürler yorumlar için..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X