Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
11
Favori
30.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tam olarak nasıldı hatırlamıyorum da kupaları güncelleme olayı var, kupaları güncelle bi çıkar büyük ihtimal.
  • Re engine müthiş bir oyun motoru. Bu nesilde çok iyi iş çıkardı. PS5 ve yenilenmiş re engine'i düşünemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 3 Nisan 2020; 2:40:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Denedim hocam dediğini. Playstation network ile senkronize edilemiyor diyor. Sanırım bir sıkıntı var psn'de.

• Nemesis yine 5 yaşındaki çocuklar gibi şıtarş mı diyor yoksa düzeltmişler mi ?

• 3 saat kadar oynadım gayet akıcı ve güzel olmuş şu yoklukta star wars jedi'den sonra ilaç oldu buda.dodge mekaniği güzel çaresiz hissetmiyorsunuz kendinizi nemesis reis yine çok geriyor oynarken :)))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gecte olsa Yaklasık 1.5 saat oynadım. Grafik aksiyon mekanlar.vs hoş. Oynanısta kolay geldi.bana. zombiler re 2 ye gore daha salak. Ya da bizdseki r1 tusunu tam yerinde kullaniraak cok avantaji var. Zombileri.hep bir alana cekip sonra gitmek istedigim yere rahstlikla gittim. Yani cok.az.kursun harcayarak zombileri oldurmeden ilerlemeniz mumkun ve cok.zor.gelmedi bana. Acikca soylemek gerekirse re 2 deki zombiler daha kurnazdi ve 3 kursu la olmuyorlardi. Bir fark var bence ya da bana oyle gelmis olabilir.

Gelelim.asıl meseleye. Oyuna dogrudan nemesisle karsilasarak girmemiz aksiyon avisindan güzel. Ozellikle bu oyunla yeni tanisan oyuncular icin bence fevkalade ancak bana gore oyuna daha bismilllah dedin nemesis cikiyor seni oradan oraya savuruyor istemezdim. Biraz ilerleyip sonra araya bir video sokuo gorkemli ir sekilde nemesisin cikio bize saldirmasini ve kovalamasini beklerdim. Direk nemesise.baslamak bence yanlis tercih. Ikinci olarak yukaridaki yazimda umarim ilk re deki mekanlar birebir olur demistim. Ancak bırakın benzerini minnacik eskileri abimsatan hicvir sey yok !!! Ben isterdim o ilk sehir olsun cikalim gezelim.eskileri yad edelim.bunu hatirliyorum diyelim ama benzer ir yer suana kadar karsima cikmadim sadece ilk. Astaki sisman adamin bir konterynira saklanmasi ve ilk oyundaki gibi konusmalar iyiydi. Genel olarak degisime.pek.ısınamadım. Oynadigim yer kadar olan kısımlar fsrklı ve benim.gibi eskiciler bu.kadar fark beklemiyordu. Genel havasi oyunun fena deil ama.gumbur gumbur bir oyun olmusmu buna suan evet diyemeyecegim. Umarim ileriki bolumleri bu soylediklerimi bana yutturur. Insallah...

• Yorumuna katılıyorum.Oyun güzel ama orjinal resident evil 3 ile alakası yok .Bu durum beni de üzdü.

• oyun psn tr de gözkmüyor şuan için yada ben göremedim; bakalım fiyat artışı olacakmı

hatta önsiparişteki final fantasy falan da uçmuş enterasan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 3 Nisan 2020; 9:27:52 >
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    Link değişmiş hocam.

• eraserart E kullanıcısına yanıt
    Bulmca vs var mi ?yoksa hep ilerlyerek zombileri mi ölduruyorz paso.

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Link değişmiş hocam.

https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0102-CUSA14123_00-BH3B000000000001
    bende gözükmüyor enterasan neyse allahtan aldık oyunu bu geceye kısmet oynamak
  • oyuna türkçe altyazı yazıyorum kanalımda destek olmak istermisiniz? altyazıları açmayı unutmayın
    MBT TVyoutube
    RESIDENT EVIL 3 (REMAKE) TÜRKÇE ALTYAZILI BÖLÜM 1
    https://www.youtube.com/watch?v=ikaTYMjlc7o

• suÇ kullanıcısına yanıt
    Bulmacalar var ,Resident Evil 2 Remakeyi oynadıysan o tarz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 3 Nisan 2020; 12:28:8 >
  • Resident evil 3 lise dönemlerimin efsane oyunu.

Hiç unutmam lise1 e gidiyordum batuhan diye bir arkadaşım vardı avcılarda oturan.

Onunla beraber nişantasındaki okulumuza yürüyerek giderdik şişlide otobüsten inip.

Yol boyunca bana nemesisle olan maceralarını anlatırdı. Bende korktugum için oynayamaz onun anlattıklarinı keyfle dinlerdim.

Aradan yıllar geçti oyunun remake versyonu çıktı. Vay bee.

Ben yine cesaret edip oynayamam ama izlerim.

• Resident Evil 3 - Launch Trailer

• Ben gayet begendim oyunu 2 saat oldu simdilik akıyor
    RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 3 Nisan 2020; 13:12:28 >
  • neo23 kullanıcısına yanıt
    Iyi bari dostum alinir o zman😆

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 3 Nisan 2020; 13:23:33 >
  • Bakişlari beni benden aliyor

RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Bakişlari beni benden aliyor

Bazı mimikleri milla jovovich'i andırıyor. Özellikle yaptıklarına eminim.

• Bu akşam başlıyorum ben de kısmetse. Eski oyunda bazı yerlerde nemesisi indirince silah parçaları kazanıyoduk. Desert eagle parçaları gibi vs. bunda da var mı acaba öyle bişey?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.