Bildirim
RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU] (22. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Oyunun gameplayleri youtubeye düşmeye başladı. Biraz göz ucuyla baktimda Nemesis fena bir hal almiş. Aksami sabırsızlıkla bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun tek eksik yani savaş sistemiydi. Yarı RPG yarı realtime karma biseydi.
Unknow mani hatırlayan var mı ? Ya bebek düşmanı ;)
Size simdi.bisey diycem bakalım hatirlayabilecekmisiniz.
Oyun başladığında Aya poliçe brosunda sonea arabasına binip olay mahallnine gidiyor. Normalde oyun resident gibi sabit kamera acılarına sahip ama Aya arabadan inip yürümeye başlıyor. Yıl 1998 falan sanırım psone platformunda. Lan dedim ki kesin ilerde oyunlar böyle olacak çünkü iddia ediyorum psone de o sahne gibi bir sahne yok. Tüm nesil diyebilirim.
3. Oyun sessiz sedasız PSP ye çıkmıştı 3.th rebird di sanırım ismi ana nasip olmadı oynamak.
Dediğinizi çok iyi hatırlıyorum. Square tabanlı olmasından dolayı sanırım savaş mekanikleri sıra tabanlıydı. O yüzden de ben çok sevmiştim. Unknow u da hatırlıyorum. Bir çatı da bizi sıkıştırıyor ve elektrik şokları vererek savaştığımız bir bölümü de vardı sanırım.quote:
Orijinalden alıntı: Kasatka
Oyunun tek eksik yani savaş sistemiydi. Yarı RPG yarı realtime karma biseydi.
Unknow mani hatırlayan var mı ? Ya bebek düşmanı ;)
Size simdi.bisey diycem bakalım hatirlayabilecekmisiniz.
Oyun başladığında Aya poliçe brosunda sonea arabasına binip olay mahallnine gidiyor. Normalde oyun resident gibi sabit kamera acılarına sahip ama Aya arabadan inip yürümeye başlıyor. Yıl 1998 falan sanırım psone platformunda. Lan dedim ki kesin ilerde oyunlar böyle olacak çünkü iddia ediyorum psone de o sahne gibi bir sahne yok. Tüm nesil diyebilirim.
3. Oyun sessiz sedasız PSP ye çıkmıştı 3.th rebird di sanırım ismi ana nasip olmadı oynamak.
Hey gidi günler.
-
Ben o zamanlar mgs ye falan kafayı takmıştım bu oyunu da biraz oynamıştım cinayet mahallinde araştırma falan yapıyorduk yanlış hatırlamıyorsam oyunda şifre bulmaca vs vardı çok oynamamıştım o zamanlar final fantasy falan oynuyordum yoğun olarak. Bir arkadaşım bunun hastasıydı hergün bir defa bitiriyordu herhalde. Hergün şunu açtım bunu açtım diyordu bir de gameshark cihazı vardı ne varsa açıyordu chat kodlarıyla. Ne zamanlardı
Beyler yeri değil ama oyunun çıkmasına saatler kala DS4 bozuldu bu sabah kendi kendine tüm gün sonuca ulaşamadım. Micro USB kola bağlayınca sarı ışık yanıyor 1 kere başka da tepki vermiyor. 2 bı kol da olmadığı için biey yapamadım denemediğim şey kalmadı başına gelip de bilgi sahibi olan varsa yardımcı olmasını isterim oyunuda oynayamayacagim o kadar bekledim bide 3 yıllık kol bozuldu durup dururken...
Arkasinda reset tusu var. İgne ya da kurdanla resetleyin kolu belki bir ise yarar.
Aynen hocam arkadaşın dediği gibi reset atmayı düşünebilirsin. Düzelir belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chris Traeger -- 2 Nisan 2020; 21:12:7 > -
Malesef ise yaramıyor arkadaşlar reset falan hiçbir çaresi olmadıquote:
Orijinalden alıntı: Chris Traeger
Aynen hocam arkadaşın dediği gibi reset atmayı düşünebilirsin. Düzelir belki.
Bir pc'ye bağlamayı denedin mi peki hocam? -
Denemedim hocam çünkü pc yok:) uzun araştırmalarım sonucunda bataryada sorun olduğunu anladık batarya değişimi olacak mecbur
Oyun PS4'te açıldı arkadaşlar. Yayını bekleyeceğim ben. Ama girmekte istemiyor değilim off! -
-
bende başlıyorum şimdi,bakalım 2.oyunda ki zevki alabilecekmiyiz :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Oyun daha ilk dakikasından itibaren germeye basladi grafikler müthiş olmus oyunda animasyonlar ve performans gerçekten çok güzel
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Nemesis çok erken dönüşüyor. Clock Tower'ın önünde yaralı hayvan gibi koşuşturması hoşuma gitmedi. Elinde Flamethrower ile gezerken çok karizma duruyordu ancak dediğim gibi erkenden hayvan gibi birşeye dönüşmesi hoş olmamış. -
şu kapılardaki zincileri kıran aleti yarım saat aradım, demodaki yerde değilmiş.
hemen shotgun'ı alayım demeyin benim gibi boşa zaman kaybetmeyin, gerektiğinde veriyor oyun. -
Henuz oynamadim.ama oyun sanirim.kısa anlattigina gore. Dayanamayio youtubedan baktim biraz ve Nemesis'in dönüşmüş hali bende resmen hayalkırıklıgı oluşturdu. Sadece son kısımdaki hali ilk oyunla benzer olmus ama birands donusmesi olmamiş gibi geldi tabi oynamadan bilemwyecegim. Ilk izlenimim iyi deil yalnız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SePHiRoTHBJK -- 3 Nisan 2020; 2:29:30 >
Dostlar ps4'de kupalarda Resident Evil 3 gözükmüyor. Sizde de böyle bir sıkıntı var mı?
Bu arada grafikler şahane. Ayrıca kayboldum gibi oldum herhalde. :D :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X