Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
11
Favori
30.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bitkiler dediğin terkedilmiş hastaneyi mi diyin hani maskeli bı manyak vardı elinde balta geziyordu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında outbreak serisi Çok iyi düşünülmüş bir seriydi ancak çok eken çıkmıştı. Online idi ve sadece Japonya'da aktifti.
    Mekanikleri söylediğinin aksine çok iyi idi. Mesela 0 virüs ile başlayıp devamli virüs kanında çoğalıyor yüzde 50 den sonra devamlı caution da dolaniyordun . En son sürüne sürüne gidiyordun iyiydi yani. Ayrıca yardımlaşma eşya değişimi komut sistemi falanda güzeldi.

Şimdi sana bir soru RE 3 yanında verilen resistance nin outbreakten ne farkı var. Üstelik 4 tane ergen koymusar. Oysa outbreak in karakterleri gerçekten ana oyun karakteri kadar sağlamdı. Ben çok tamirci David gazeteci allysa ile oynuyordum. Kevin de fena değildi. Yoko dan nefret eder onu yük taşımak için essek gibi kullanırdım;)

• Kasatka kullanıcısına yanıt
    Evet orası, baltalı manyağın olduğu yer ve dev bitki. Bence oyun indie oyun ayarındaydı. Acayip hantal bir oynanış mekaniği vardı, karakterimizi yürütene kadar kanser ediyordu. RE markasına yakışmıyordu. Her kapı açılışında da 30 saniye falan bekletiyordu. Bilgisayarın kontrolündeki karakterlerin de yapay zekası berbattı, geri zekalı gibi ölüyorlardı. Save sistemi acayipti. Bölüm bölüm yapılmıştı ve her seferinde oyuna en baştan başlarmış gibi devam ediyordu. Bu da akıcılığı bozuyordu. Virüsün bulaşma mantığı güzel de, bu oyun mekaniğiyle alakalı bir şey değil ki. Sanki oyun 10 FPS imiş gibi karakterimizi yürütemiyorduk. Yavaş çekimde oynar gibi yapmışlar. Nerede o Resident Evil 2 ve 3'teki akıcılık, nerede Outbreak... Ben şahsen hiç beğenmiyorum.

Son sorunu görmemişim. RE Resistance zaten hoşuma gitmedi ki. Outbreak'den esinlenmişler ama, bu sadece online ve hikaye yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 31 Mart 2020; 19:47:54 >
  • Bunları bilmekte fayda var karıştıran arkadaşlar için;

Remake : yeniden yapmak (tasarlamak)

Remastered : var olanı işlemden geçirmek (elden geçirmek cilalamak)

Örnek : Final Fantasy VII Remake

Last of us remastered

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 31 Mart 2020; 20:13:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    Shadow of the Colossus hangisine dahil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Shadow of the Colossus hangisine dahil?
    Yapılan en iyi remastered lardan biri bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    (2005) PS2 - Shadow of the Colossus
    (2012) PS3 - Shadow of the Colossus [Remastered]
    (2018) PS4 - Shadow of the Colossus [Remake]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 31 Mart 2020; 20:28:5 >
    Bu arkadaş resident evil 1 remake oynasaydı farklı düşünürdü. Ayrıca remake bu kadar farklı olacaksa oyunun adı farklı olsundu. Yani resident evil 3 adı yakışmamış. Ya da şöyle söyleyeyim keşke remastered olsaydı çok daha iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last_escape -- 31 Mart 2020; 20:54:30 >
  • Aslında burada tartışılan konu resident evil 3 remake olarak oyunun iyi olmadığı. Farklı bir oyun olarak görüşüm fena değil oynanabilir.

• Bu oyun için doğan tepkiyle, Capcom bundan sonraki remake projelerinde işini daha ciddiye alır. 1 senelik geliştirme sürecinden ancak bu ortaya çıkmış. Buna da şükür, fragmanlardan izlediğim kadarıyla yinede harika bir oyun olmuş. Tempo hiç düşmüyor. Bu arada Veronica ve Resident 4 bence zamanının çok ötesinde oyunlar zaten. Bunlara remake yapacaklarını sanmıyorum. Zaten Resident Evil 4 gibi bir oyunu yeniden yapmak pek mümkün değil bana kalırsa. O çok başka bir kafanın ürünü ve yıllar sürer. Dino Crisis olsa efsane olurdu.

• evo_4 E kullanıcısına yanıt
    DMC 3 u Remake yapsalar kafayı yerdik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resident Evil 4’ün üstüne Capcom’un koyabileceği çok bir şey yok gibi. Hala Çoğu oyunda onun altyapısını kullanıyorlar. İnsanlar her ne kadar Yenilenmesini istesede Capcom pek böyle bir düşüncesi olduğunu sanmam. En azından yakın bir zaman zarfında.

Code Veronica’nın ihtiyacı var bir yenilenmeye aslında. Ellerinde hazır Yeniledikleri bir Claire modeli varkende es geçmezler, fırsatı kaçırmazlar diye düşünüyorum. Fakat dedikodulara göre şimdilik böyle bir çalışmaları yokmuş. Re8 sonrası belki bir ihtimal. En azından yeni nesilde belki daha bir hakkını vererek yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 31 Mart 2020; 23:43:47 >
    Yok hocam hep 399 du hala öyle.

• Kennnn K kullanıcısına yanıt
    RE 4 remake dışında bir şey beklemiyorum.
  • Oyun ön indirmeye açıldı arkadaşlar.

• dimontales kullanıcısına yanıt
    kaç GB hocam ön indirme?

ayrıca demoyu hem PC'de hemde Ps4 pro'da bitirdim. Ps4 de oyun bana baya karanlık geldi.

aynı monitör, aynı parlaklık değerleriyle oynamama rağmen PS4 sürümünde sanki ayrı bir filtre var gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 1 Nisan 2020; 13:48:49 >
  • Resident Evil 4 Remake günün birinde mutlaka gelir. Ama önce RE2 ve RE3'ün şokunu atlatayım da. Ben hala inanamıyorum çıktığına. Harika bir şey. Sonra da gelsin Code Veronica.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 1 Nisan 2020; 13:51:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

kaç GB hocam ön indirme?

ayrıca demoyu hem PC'de hemde Ps4 pro'da bitirdim. Ps4 de oyun bana baya karanlık geldi.

aynı monitör, aynı parlaklık değerleriyle oynamama rağmen PS4 sürümünde sanki ayrı bir filtre var gibi.
    Resident Evil 3 : 23,56 GB

Resident Evil Resistance : 21,64 GB

şuan indirmeye başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 1 Nisan 2020; 14:26:18 >
  • RE4 remake gelebilmesi için bir 10 yıl daha geçmesi lazım ya da "karakter kontrolü" anlamında yeni bir çağ başlatılması gerekiyor. Bugün omuz üstü kamera sistemini kullanan oyunları geçtim, remake olarak gelen RE2 ve RE3 bile kontrol sistemi olarak RE4'ün mekaniğini kullanıyor. O oyundaki animasyonlar bazı günümüz oyunlarının bile ilerisinde, sırf daha iyi görsellik için RE4 efsanesini rezil etmeye gerek yok.

Resident Evil serisinde başka bir remake için iki seçenek var, Code Veronica ve Dead Aim. Ben, Dead Aim'i tercih ederdim, atmosferi müthişti. Ancak bence RE serisi yeter, Dino Crisis veya Onimusha oyunlarından birine remake ya da yeni bir oyun şahane olurdu.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Onimusha 3 Remake ne mükemmel olurdu. Yıllardır Ico hayali kuruyoruz o gelmedi belki Onimusha 3 gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.