Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
11
Favori
30.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O değil de asıl mevzuyu unuttuk. Klasik eski müzikler ve eski sesler DLC'si olacak mı? Menüdeki giriş-çıkış ses efekti ve polis karakolu müziği olmadan oynayamam. Eğer o yoksa yakarım ortalığı
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Eski kıyafetleri indirtiyor, 500 mb boyutu görünce baya bir şaşırdım. :) Ama müziklere dair herhangi bir bilgi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu ilk bitirişte yeni sesler, müzikler olacakmış. Oyunu bitirdikten sonra eski müzikler açılacakmış. Yani ikinci oynanışta kullanabileceğiz. Yine de kesin olarak resmi bir kaynaktan doğrulatmak lazım.
  • Arkadaşlar oyun çıktı çıkacak piyasada kutulu versiyonunu göremiyorum hala. Salgından dolayı ülkemize girişinde sorun mu yaşandı acaba bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: auslaender

Arkadaşlar oyun çıktı çıkacak piyasada kutulu versiyonunu göremiyorum hala. Salgından dolayı ülkemize girişinde sorun mu yaşandı acaba bilginiz var mı?
    kutulu oyunların ülkeye girişte sıkıntı yaşanmakta resmi dağıtımcı veya spotçular da bile şu sıralar yeni çıkan oyunları bulmak zor
  • Arkadaşlar oyunu TR PSN’den almıştım, indirdim. US PSN olan kendi hesabıma geçiş yaptım, Ana Hesap etkinleştirilmemiş gibi oyunun üzerinde kilit var. Sizde de bu tarz bi sorun var mı? Lisansları geri yükledim, ana hesap olarak devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirdim, Ps’yi kapattım, modemi resetledim, hesabı silip tekrar ekledim ama sonuç hala aynı... RE3 Primary olayını falan mı desteklemiyor yoksa sorun bana mı özel? 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Arkadaşlar oyunu TR PSN’den almıştım, indirdim. US PSN olan kendi hesabıma geçiş yaptım, Ana Hesap etkinleştirilmemiş gibi oyunun üzerinde kilit var. Sizde de bu tarz bi sorun var mı? Lisansları geri yükledim, ana hesap olarak devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirdim, Ps’yi kapattım, modemi resetledim, hesabı silip tekrar ekledim ama sonuç hala aynı... RE3 Primary olayını falan mı desteklemiyor yoksa sorun bana mı özel? 😂
    Cuma gecesi kalkacak o kilit, hepimizde var. Alıındığı hesap geri sayım yaptığı için diğerlerinde kilit gösteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dictattor kullanıcısına yanıt
    Daha önce böyle değildi sanki hocam? Primary hesaplarda da sayım oluyordu diye hatırlıyorum... Hatta eminim :) Şu an senin hesap Primary ve sende de kilit var mı?

• Dictattor kullanıcısına yanıt
    Ohhh rahatladım valla 😂 cok tesekkur ederim hocam yordum seni de... Eskiden cok eminim boyle bi durum yoktu, Primary hesaplarda da sayim oluyordu. Arasira olabiliyor demek ki neyse Cuma gecesini bekleyelim bakalim :)

• Re2’yi bayılarak oynadım. Re3’ün ilkini oynamıştım ama bazı sahneler dışında hatırlamıyorum desem yeridir. Alıp almama konusunda çok kararsız kaldım yorumlardan sonra. Parasını hak eder mi ne diyorsunuz?

• Resident evil 3 bir efsanedir benim icin. Hani kült kelimesi vardır ya en iyiler icin kullanılır. Resident evil 3 oyleydi benim icin. Cunku ps ile tanistigim ilk oyundur. Ilk göz ağrım. Ha pardon Silent Hill'i de söylemem lazım. Bu iki oyunla beraber ps ile tanıştım ve ne kadar şanslıyımki bu 2 oyunla baslamisim konsola. Zira abuk subuk bir oyun ile baslasaydim daha en başında bu ne der ve suan belkide hic tanismamis olacaktik. Bu iki oyun donemin kült oyunudur. Benim geceleri uykumdan eden karanlıkta son ses acarak oynadigim , bir tarafta zombiler ile uğraşırken diger tarafta bana gore cok karizmatik bir boss olan NEMESIS'in surekli ensemde oluşu, sürekli beni diken üstünde tutması oyuna beni oyle bir baglamıştıki, bir taraftan korkuyor diger taraftan saatlerce oynuyordum. Öyleki bir bitirme ile oyunu kenara atmayıp birkac kez üst üste bitirmisligim olmjstur. Her yeniden oynayışımda yeni seyler kesfetmekte oyuna olan bağlılığımı iyice kuvvetlendirniştir.

Nitekim remake ilk re2ye yapıldıginda cok.mutlu olmustum alop zevkle oynadım. Halen daha canım.sıkıldikca acar oynarım. Cunku o 98 yilinda cikan re2 yi tam olarak yeni nesile aktarmayı.başardılar. Gerek.atmosfer gerek oynanış gerekse hikaye olarak o dònemin re2'si ile neredeyse birebir bir şaheser oynadık.Tabi eklemelerde vardi ama olması gereken yerlerde vardı bu da oyunu daha zevkli kılmıstı. Özellikle o polis merkezi binasına girdigim an gözımün önünden gitmiyor. O ilk re2 ile ayni bina ayni dekorasyon ve biranda oyunin beni 98 yilına alıp goturmesi... zaten bunu hissettiysenız o oyun olmus demektir..Ki RE 2'de guzel bir remake olarak koleksiyonumun arasında layıgıyla yer buldu.

Re3'ü duyduğumda heyecanim daha cok arttı. Cunki ilk.göz ağrıma yeniden.kavuşacaktım. sabırla bekledim, bekleyenlerde vardır ve nihayet oyin çıktı.Videoları gorunce Allah'ım.dedim.iste buuu hemen alıcam dedim cunku nefis gozukuyordu. Sonra demo çıkti oynadım.Hani birisiyle Uzun süre ayrı kalıp sonra irarya geldiginde basta birsey anlamazsin hatta o gecmiste senin en yakınjn olan kimse sana basta soguk gelir ısınamazsın ama sonradan sonradan açılırsın eskisi gibi olursu . Re 3 remake demosunda aldıgım ilk izlenim aynen böyle oldu. Grafik, çevre modellemesi, korku unsurları.mekanlar herşey nefisss ancak ilk oyundan esintiler göremedik demoda. Nemesis'te gorüntü itibarı ile ilk oyundaki karizmatikligini kaybetmis cirkin birşey olmuş ısınamadım. Allah'tan kostum vs eklentileri olacaktır ki klasik Nemesis modelini gorebilecegiz. Ve ayrıca capcom umarım demo da ters kose yapmistir bizleri. Zira bu oyundan beklentim ilk re3'de ki yerleri geziyor olmam. Ayni.mekanlara girip cikayım bana o ilk oyunu oynuyormusum sanki havasını hissettirmeli. Res de bunu.başardılar re3 de de yapmislardir diye umuyorum. Tabiki %100 bunu yapamayabilirler ama oyunun buyuk bir cogunlugu boyle olmalı eklemeler ve yenilikler mutlaka olsun olmasın demiyorum. Demoda gezdigimiz yerler falan.alakası.yoktu cunku..Nemesin karizmatikligini.kaybetmis.olsa da yeni taktikler edinmis. Bir kere inanilmaz hızlı surekli hala.pesinde ve daha cok saldıri tsktigi var !! Hayalet gibi heran heryerde karsian cikabilir. Bu yonleriyle de yine sevdim.nemesisi. anlasilan bizi cok.zorlayacak.simdiden boyle dusunuyorum.

Sozun ozu re 3 kraldır ve kral sahalara donmustur. Insallah uzunnmn bir oyun olmustur da doya doya sindire sindire oynarız. Ilk oyunu.oynamayan hatta bilmeye cok.kisi var onlar icon bu oyun yeni oyun onlarda ona gore degerlendirecek ama baslamadan once ilk re3un videolarina baksınlar inclesinler. Son cilan re serilerönde silah cephane birebir saldiri vs cok fazlaydi ve oyun biraz aksiyona kaymistı. Eskiler icin bu re gercek re degil diyebiliriz. Nitekim benim.icinde oyle. Ama yeniler icin boyle daha guzel. Ancak asıl re yani bizi re'ye hayran birakn reler re 2 re 3 ve ordaki oynanis, az silah, az cephane, cok.bulmaca, cok kilitli kapı, bosslar zombiler.ve karanlöl.mekanlar... ve tum bunlatın icerisinde hayatta kalmaya calisan bizler... Bol silah bol ceohane ile oynamaya.ne var cek vur bitti gittti ama asıl rede bunu surekli yaoamiyorsun. Haliyle strateji üretmek zorundasın ki bu ds seni oyuna baglayan önemli bir etken... yoksa vur gec o da biryere kadar...Oyun suan iniyor. O bitince ek paketini indirecegim sonra ds bu muthis sruvene yeniden baslayacagim. Aramiza tekrar hosgeldin NEMESIS (STAAARRRSSSSS...!!) ☺☺

• Şöyle bir oyun vardı re2 re3 zamanlarında

RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU]

• Son 13 saat :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam hala ön indirmeye açılmadı heralde. Bekliyoruz sabırsızlıkla.

• Arkadaslar şu an otobüse biniyorum Allah CC izin verirse bu gece Raccoon City deyim.

• Oyunun online modunu indirmedim,burayı takip edeyim bakayım yorumlar güzel gelirse onuda indiririm :)

• online kısmını bende indirmedim, PC'de open betaya katıldım ve pek beğenmedim.

single player kısmında karakterin ağırlığı çekiliyor ama online kısımda biraz daha hızlı olması gerekirdi oynanışın. aynı hantallığı ve oynanışı online kısmına getirmişler ve bu hiç iyi olmamış.

ayrıca PS4'de RE2 remake'i oynayanlara bir sorum var, DS4 yöntemi çalışıyor muydu? sec hesapla kendi hesabımdan oynaya bilir miyim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 2 Nisan 2020; 12:12:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.