Şimdi Ara

Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
12
Favori
17.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. Oyunun remake ini severek bitirmiştim çok başarılıydı bunu oynuyamıcam ne yazık ki oynayanlara hayırlı olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Görseller harika görünüyor.
  • Mükemmel görünüyor inşallah fiyatını RE2 gibi saçma konumlandırmazlar
  • Bu oyun RE2'den daha güzel olacak, zaten ilk versiyon da öyleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 11 Aralık 2019; 16:13:3 >
  • Re serisinin küllerinden doğmasıda iştahlarını kabartmıyorya nediyim ki.

Re 3 Remake'in trailer çok iyi olmuş. Jill'de böyle Lara Croft havası sezdim. Nemesis'i nasıl tasarladılar onuda çok merak ediyorum. Yeni gelecek trailer'da tam olarak görmüş oluruz.
  • Capcom sağolsun eski oyuncuları isteğini kırmadı. Hem yeni nesil oyuncular tanımış oluyor seriyi forumda bakıyorum hala oynamamış olan bir sürü insan mevcut onlar da bu sayede seriyi oynar artık.
  • Resident Evil 3 Remake vs Original

• Karakter tasarımlarını ben beğendim Jill biraz erkeksi bir havada zaten böyle olmalıydı. Diğer serilerinde tonla farklı Jill hatta sarışın koca füzeli versiyonlarını da gördük ama remake içinde ki Jill bence en iyi tasarım, hele ki pre order ile sunulan classic kostümle efsane gözükecektir. Nemesis için daha detaylı bir oyun için görüntü gelmeden konuşmak istemem ama o pek istediğim gibi gözükmüyor, biraz fazla yüz yapısı farklı geldi ama zamanla ve yeni detaylar geldikçe fikrim değişebilir.
  • Hem zamanında oynamamışlar hemde yaştan oynamamis olanlar için büyük fırsat. Bizlerin duygular ise bambaşka :))

Capcom gerçektende Re markasında güzel işler çıkarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım birtek PC için pre ordera açmayacaklar oyunu. Ps4 ve xbox'a açıldı çoktan.
  • sene 1999 da ard arda bitirirdik hey gidi hey

• STAAAAAAAAARS
  • Yeni SS'ler geldi.

• Oyunun Steam sayfası açılıp ön sipariş fiyatı belli oldu. 259 TL. Şimdi akıllarda tek soru, RE2 gibi bir kaç gün sonra fiyatı artar mı.
    https://store.steampowered.com/app/952060/RESIDENT_EVIL_3/
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Oyunun Steam sayfası açılıp ön sipariş fiyatı belli oldu. 259 TL. Şimdi akıllarda tek soru, RE2 gibi bir kaç gün sonra fiyatı artar mı.
    https://store.steampowered.com/app/952060/RESIDENT_EVIL_3/
    Resident Evil 2'nin 399 lira olduğu Steam'de artmaması şaşırtır. Ben kesin alacağım en kısa zamanda. Zaten çıkışına da birşey kalmadı.

• evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Bende alacağım gibi, ikinci oyunu almadık %30 indirimli satanlar varken 209'dan. Sonra gittik HRKgame'den 210'a aldık. Ama önceliğim Dying Light 2 işte. :/ Onun da bir türlü fiyatı açıklanmadı. Ertelenecek sanki.
  • Arkadaşlar Green Man Gaming'de oyun 200 liraya satılıyor. Biraz daha ucuza almak isterseniz oradan da alabilirsiniz.

• Tfn123 kullanıcısına yanıt
    Güvenilir bir yer mi acaba ilk kez duydum. Birde key i hemen yolluyorlar mı yoksa çıkış günü mü yollarlar

• hasomen kullanıcısına yanıt
    GMG resmi satıcıdır ve güvenilir. Ancak fiyat sadece mobilde görünüyor. Pc den girince fiyatı yok.

Edit: 259 oldu fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 18 Aralık 2019; 12:40:54 >
  • Senaryoya ek olarak farklı haritalarda 2 kişilik co-op oynanışı ekleseler belki alırdım, konusu sonu belli olan remake survival tarzı bir oyuna şahsen bu kadar para vermem, ön sipariş süresi bitince bunu da 400TL'ye çekerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 18 Aralık 2019; 12:38:40 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.