Resident Evil 3 Remake sonunda bitti. Jill bölümleri zevkliydi ancak Carlos bölümleri sıkıcıydı. Nemesisin artık işin kakasını çıkarması olayı can sıkıcıydı. Bi yerden sonra "eeeh yeter be kardeşim" diyorsunuz. Dikkat: Spoiler olabilir. Nemesisin ışınlanmayı bulmuş gibi sürekli ışınlanması, ha bu sefer kesin gitti derken süprayz madafaka diye her delikten çıkması, işine gelince her yeri kırıp dökebilmesine rağmen dandirik bir kapının onu durdurabilmesi, daha ne yazayımki. Nemesis konusunda aşırı saçmalıklar var. Evet bu bir oyun. Pek mantık aramamak lazım ama bu kadarıda artık "abi birşey bulamadık, iyi o zaman Nemesiste Jilli 40 saat kovalasın ve üstüne atom bombasıda atılsa scarface bile olmasın" demeye geliyor. RE 3 orijinal oyunda Nemesisin bir ürkütücülüğü, bir ağırlığı vardı. Burda Nemesis eve misafirliğe gelmiş ailenin trollük yapan aşırı şişman ve gözlüklü çocuğu gibi. Ürkütmekten çok can sıkmaya odaklı çalışıyor. Bi zaman sonra "lan bi git ötede oyna, işim gücüm var, bak yine pataklarım seni" diyor oyuncu. Korkutmaktan çok oyunun içine limon sıkan bir karaktere dönüştürmüşler. Her gelişinde "geldi yine tipine tükürdüğüm" diyorsunuz. Ama oyunda Nemesisin halinden daha can sıkıcı bir olay var. Arkadaş bu karakterlerin ayağına betonmu döküldü? Her iki karakterde koşmayı yeni öğrenen bebekten farksız. Koca şehir birkaç saat sonra Terminatör 1deki gibi toz olacak, sosyal mesafeye uyulmadığı için metrekare başına 48 zombi düşüyor, arkadan sözde oyuncuyu korkudan altına ettirmesi gereken vasıfsız eleman Nemesis koşturuyor hatta kafaya kafaya ışınlanıp zıplıyor, böyle bir ortamda karakterler bebek gibi koşuyor ya ben anlamadım. Sanki haftasonu piknikte çiçek bahçesinde el ele la la la diye şarkı söyleyerek takılıyorlarmış gibi. Ha birde zombilerin mutlaka bir öpücük almadan bırakmamasıda bayıyor. Orijinal oyunu 2004-2005 civarı yıllarda ps1de ilk yangın söndürme bölümünde sürekli takıldığım için hiç ilerleyememiştim. O yüzden orijinal oyundada varmı bilmiyorum ama Jillin tam trene binecekken başka işler için geri dönmesi ve Carlosun trene binmeyip polis merkezine gitmesi aşırı mallıktı. Arkadaş bu ortamda hazır tren bulmuşsunuz atlayın kaçın gidin işte. Sizmi kurtarcaksınız rakun şehrini ki it herifin biri yüzündende o kadar yardırmanızın hepsi çöpe gidiyor. İşin özü Jill bölümleri 10 üzerinden 8, Carlos bölümleri 10 üzerinden 2, Nemesisin olduğu aşırı malca tasarlanmış bölümler 10 üzerinden 0. Açın The Evil Within 2 oynayın, açın Metro Exodusu o güzel dlcleriyle beraber oynayın. RE 3 Remake içinde çok isterseniz youtube videoları yeterde artar. Bu arada oyun için harika ve bedava bir Türkçe yama yapılmış. Oyunda bile o yamadaki kadar emek bulmak zor. |
Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU] (20. sayfa)
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 14 Ekim 2020; 2:10:1 >
-
Bu saydıkların yüzünden korsan bile oynayasım gelmiyor işte nemessisin içine etmişler onca yıl boşa beklemişim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: arman09
Bu saydıkların yüzünden korsan bile oynayasım gelmiyor işte nemessisin içine etmişler onca yıl boşa beklemişimMaalesef Nemesisle olan bölümler aşırı malca tasarlanmış. Karakterin o heybetindeki bütün korkutuculuk gitmiş. Jille ayak bağı olan saçma salak birşeye dönüşmüş. Korkutmaktan çok abi bi önümden çekilde işime gücüme bakayım, asabamı bozma bak daha akşama yetişmesi gereken bi ton iş var, git az ötede oyna dedirtiyor. Öyle mal bi karakter tasarlamışlar. Birde ana karakterler koşamayınca oyun hepten can sıkıcı oluyor. Lan bi karakter bu kadarmı koşamaz. Niye koşamıyor bu adamla kadın. Ne saçma oyun dizaynıdır bu. Hayır boss savaşlarıda zevkli değilki aksiyon olsun. Adamın kafasına atom bombasıda atsan ölmeyeceğini bilmek çok can sıkıcı.
-
BU kostüm güzelmiş yüklenir mi acaba var mıdır link falan
-
quote:
Orijinalden alıntı: Korgeneral1071BU kostüm güzelmiş yüklenir mi acaba var mıdır link falan
Nexsus mod da vardı hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eh işte fena değildi çerezlik bir oyun olmuş. Hikayeli oyun kıtlığında bir nebze iyi geldi.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.2.oyundaki mekana gelince duygulanmadım değil ama 2.oyun gibi orada dönüp dolanacaz diye korkmadım da değil neyse ki orayı kolay ve hızlı geçtik. -
-
zorluk seviyesini nerden değiştirebiliyoruz. destekli yaptı kendini, oyun çok kolaylaştı :/
-
Benim bilgisayar bu oyunu çalıştırırsa oynamak istiyorum bakalım
-
Steam'dan bu oyunu satın aldım. Türkçe oynamak istiyorum ama yamalarda kol gibi virüsler var diyorlar bu yüzden çekindim yama kurmaya. En iyisi sanırım ingilizce oynamak gibi duruyor
-
5.5 saatte de bu bitti. Re 2 ne kadar özenilmişse bu bir o kadar baştan savılmış. Hani orijinal oyunu oynamamış birisi olarak bile görebiliyorum saçmalıkları, orijinal oyunla büyümüş birisi saç baş yolmuştur herhalde. 2. oyunda tek bir zombiyle bile didişmeden önce durup düşünüyordunuz. Zombilerin bir ağırlığı, bir heybeti vardı. Bu oyunda sıka sıka gidiyorsunuz. Kendi içinde fena bir oyun değil ama ister istemez kıyaslanıyor işte.
Nemesis tam zırva olmuş yalnız. Elle tutulur bir tarafı yok.
Yalnız Resident Evil serisi fenaymış. Senelerce ciddiye almamıştım ama hiç de öyle değilmiş evreni ve hikayesi. Konami eşşeği Silent Hill oyunlarını şu ayarda remake yapabilse keşke. Capcom yardırdı gidiyor. Umarım ilk oyunu da remake yaparlar. Hd remaster olanı denedim de cık çekilecek çile değil.
-
Residen Evil 3 Remake'i oynadım. Orijinal oyunu oynamadığım için onunla herhangi bir karşılaştırma yapamam ama aceleyle yapılan bir oyun olduğu belli. Oyun gerçekten kısa sürüyor. Bu kadar kısa olacağını düşünmüyordum. RE 2 Remake'e göre daha aksiyon odaklı bir oyun olmuş. Korku yok diyebiliriz. Bazı yerlerde biraz gerilim veriyor ama çok etkili değil. Nemesis ile mücadele etmek iyi ama bir yerden sonra çok tekrara bağlıyor. Sıradan bir boss gibiydi. Jill Valentine ile oynamak keyifliydi. Hoş bir kadın gerçekten. Ama Carlos biraz odun bir karakterdi. Oynanış zaten RE 2 Remake ile aynıydı. Oyun genel olarak fena değil. Bence tek oyun olarak alınmayı hak etmiyor. Ben RE 2 Remake ile beraber paket olarak almıştım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X