Şimdi Ara

Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
12
Favori
17.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu programı Yükleyince bir sürü efekt görünüyor hangilerini seçmek lazım oyunda ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Oyuna reshade yükleyip ardından ekran kartınız Nvidia ise GeForce Experience üzerinden Clarity efektini ekliyorsunuz.Bunun için GeForce Experience kurulu olmalı ve oyun içinden varsayılan tuş kombinasyonu olan Alt+F3 ile Oyun Filtresini açıp oradan Clarity efektini seçmeniz gerekiyor.GeForce Experience yazılımına Reshade entegre edilmişti.Bu sayede oyun içinden Filtre arayüzünü kullanarak istediğiniz ölçüde efektleri ekleyebilirsiniz.Kendi kullandığım ve herhangi bir performans kaybına yol açmayan Immersive Reshade linkini aşağıda paylaşıyorum.Yükleme aşamalarıda linkteki sayfada yer alıyor.

https://www.nexusmods.com/residentevil32020/mods/13
    Hocam benim geforce experience Türkçe clarity berraklık demek sanırım ama filtrelerde öyle bir seçenek göremedim reshade yüklemedim sadece nvidia paneli üzerinden deniyorum ama öyle bi seçenek gözükmüyor alt+z yapınca.

• 2 ve 3.oyuna Remake yapan firmanın 4.oyuna da Remake yaptığı söyleniyor.
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    link burda beyler bunu indirip oyun klasörünün içine atıp çalıştırın.
    https://cf-files.nexusmods.com/cdn/3191/13/RE3_IMMERSION_2.0_Normal-13-2-0-1585952192.rar?md5=P6kxYJROub2IS6X87KGhkw&expires=1586751040&user_id=87040698&rip=95.70.245.56
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    GeForce Experience üzerinden tüm Reshade efektlerine erişebilmeniz için öncelikle NVIDIA nın yayınlamış olduğu Curated Reshade filtrelerini eklemeniz gerekiyor.Bunun için aşağıda paylaşacağım linkten Curated Reshade dosyasını indirin ve içerisindeki dosyaları "C:\Program Files\NVIDIA Corporation\Ansel" konumundaki klasöre aktarın.Bu sayede içlerinde Clarity de dahil olmak üzere birçok efekti doğrudan GeForce Experience Oyun Filtresi arayüzü üzerinden ekleyebiliyorsunuz.Elbette her oyunun desteği yok fakat zamanla desteklenen oyunların sayısı artıyor.Resident Evil 3 Remake çıkışı itibariyle bu özelliğe sahip sadece bu özellikten yararlanabilmek için ekran kartı sürücünüzün ve GeForce Experience yazılımının en güncel sürümlerini kullanmanız gerekiyor.Curated Reshade linki aşağıda ;

https://international-gfe.download.nvidia.com/GFE/GFEClient/ReShadeFilters/v1.0/Curated_ReShade_Filters.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 13 Nisan 2020; 3:46:14 >

• Daha temiz ve net görüntü için Render tipini "interlacing" değil Normal yapın.
  • Oyunu 4 kere bitirdim. Son 3 achievement kaldı. Artık 1 saat sürüyor sürmüyor bitirmek..

Küçüklüğümün oyunu değil, hayal ettiğim remake değil ama idare ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 13 Nisan 2020; 13:43:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Outlaw-E

Oyunu 4 kere bitirdim. Son 3 achievement kaldı. Artık 1 saat sürüyor sürmüyor bitirmek..

Küçüklüğümün oyunu değil, hayal ettiğim remake değil ama idare ediyor.
    Oyunu orjinal ilk sürümüne nispetle değerlendirirsek çok eksik buluruz ama müstakil ( Tek başına ) değerlendirirsek bence oynamaya değer bir oyun yalnız 240 lira etmez, en fazla 100 TL.
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam çok sağ olun Peki siz berraklık dışında hangi efektleri kullanıyorsunuz hangilerini tavsiye edersiniz bir de FPS düşmesine neden oluyor mu bu efektlerin kullanılması teşekkürler...

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Reshade+Clarity dışında herhangi bir efekt kullanmıyorum.Sadece bunlara ek olarak oyunun kendi içerisinde olan FidelityFX CAS özelliğini kullanıyorum çünkü bu özellik oynanan çözünürlüğe göre dinamik olarak elde edilen görüntünün keskinliğini artırıyor ve FXAA+TAA nın oluşturduğu bulanıklığın giderilmesine katkı sağlıyor.Reshade profili daha çok renk tonlaması,parlaklık ve kontrastı etkilediğinden dolayı herhangi bir performans kaybına yol açmıyor.Aynı şekilde clariyt efektide bir kayba neden olmuyor.Reshade içerisinde bazı efektler oyunlarda performans kaybına neden olabilsede bu oyunda kullanacağınız efektlerin herhangi bir kayba yol açmadığını söyleyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clarity+Keskinleştirme kombinasyonunu kullanıyorum şu anda Yani biraz kurcaladım da bu iki efekt görüntü kalitesini bayağı fark ettirdi özellikle keskinleştirme Bence clarity den daha etkili bir özellik..

• Conar-XP kullanıcısına yanıt
    Adamlar 3 tane modelleme yapmışlar. Remake Resident Evil 2 ve 3'te hep onlar vardı. Birisi Asyalı bir eleman, birisi kel ve sakallı bir eleman(böyle korku filminden fırlamış gibi gözlerde far var falan), birde şişman klasik ABD Güvenlik görevlisi tipi gibi.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Aynen 3 erkek 1 de kadın var, 1'de şişman var onuda atlamamak lazım, çünkü o her kılığa giriyor enteresan 1 model, 1 bakıyosun homeless, 1 bakıyosun polis, 1 bakıyosun inşaat işçisi baya ajan gibi bişey, bunları her yerde öldürüyorum ama herhalde cheat'le ölümsüzlüğü açmışlar ve sürekli kalkıp bnm olduum yerlere teleport olup duruyolar, her gördüğümde; plekumatın arife dediği gibi (yinemi sen lan!) Diyerek, yine indiriyorum, giderken 1 daha karşıma çıkma diye'de uyarıyorum ama pek sallamıyolar. =)
  • Conar-XP kullanıcısına yanıt
    Adamları figüran niyetine kullanmışlar. Bakmışlar RE 2 Remake'de görevlerini güzel yapıyorlar, 3te de iş vermişler.
  • Oyundaki en kral istatistik.

Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]

İnferno mod final

OYUN CANAVARIyoutube
    Resident Evil 3 Nemesis Remake - Inferno Mod - S Rank - 1 HOUR 15 MIN (Gameplay Final Boss & THE END
    https://www.youtube.com/watch?v=9VRXeALm_lY&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepBlue_ -- 16 Nisan 2020; 13:55:50 >

• Hiç bitki, spray kullanmadan ve item box açmadan elimden geldiğince aslında çok da kasmadan speedrun ile bitirdim. Minimalist ve I might need these later! Trophylerini sonda görülüyor 

TOLGAyoutube
    No recovery items - No item box / I might need these later! & Minimalist Trophy -- RE 3 REMAKE
    https://www.youtube.com/watch?v=KpNLf0I0hzI&feature=youtu.be

• Oyuna çıktığı günden itibaren herhangi bir güncelleme gelmemişti ve ön siparişe özel olarak Klasik Kostüm Paketi adı altında bir DLC içeriyordu.Steam'in oyun için güncelleme geçmişine dün itibariyle yeni bir indirilebilir içerik bilgisi eklenmiş.Henüz başka bir bilgi yer almasada muhtemelen oyuna ek bir içerik gelecek gibi görünüyor.
  • Nemesis trainer açmış oyunda

Herif makineli tüfek kullanır gibi roket atıyor. Gta 5e re 3 nemesis modu gelmiş sanki.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.