Şimdi Ara

Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
12
Favori
17.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyuna girmeye pek fırsatım olmadı bugün.Key geç geldi.İndirdim sabahtan sonra giremedim.Şimdi biraz girdim 10 dakika takıldım yarın devam ederim belki.

Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU] Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU] Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 3 Nisan 2020; 21:10:22 >

• Oyun on numara olmuş sakın olumsuz yorumlara aldanmayın hele bu seriyi sevenlerdenseniz kaçırmayın soluksuz oynuyorum 2'den bile bence daha iyi olmuş... Evet bazı FPS düşüşleri oluyor yer yer ama bence genel olarak optimizasyonda da re 2 den daha iyi...rtx 2080 ile genelde 4k 60 fps de ilerliyor oyun ultrada, re2 de nadiren 60 alıyordum...(gt76 titan kullanıyorum)

• İzleyinde biraz içiniz açılsın

• Oyunu yaklaşık 3.5 saat oynadım, Carlos'lu sekansa kadar gelmiş oldum. Tahminim 1.5-2 saat civarı bir oynanışı daha kalmıştır.

Öncelikle açılışı sahnesini ve bölümünü çok iyi yapmışlar. Bir an dedim ters köşe yapıp FP mı yaptılar acaba. Adamların RE8 için neler yapabileceğini görünce daha da heyecanlandım gelecek oyun için. Neyse oyuna dönelim.
    Hikaye ve görev ilerleyişi aslında bas bas bağırıyor ben kısa ve kırpılmış bir oyunum diye. İkinci oyunda oradan oraya, oradan oraya sürekli dolaşıyorduk, burada 2.kez geçtiğinde bölgeyi temizlemiş oluyorsun. Bulmacalar bile oldukça basit tutulmuş. Zaten oynadığım kısma kadar birisi opsiyonel 2 adet vardı.
    Oyun 1.5 yıldan fazladır geliştiriliyor diye biliyorum, neden bu kadar aceleye getirilmiş anlamadım açıkçası. Ellerindeki malzemeyi güzel kullanıyorlar fakat basite kaçmışlar gibi.
    Herhalde RE2 Remake ile RE8 arasındaki boşluğa da bunu 60 dolar olarak iteledik mi tamamdır diye düşünmüşler. Çıkartılan bölümler oyunda olsa bu yıl için GOTY adaylarından birisi olurdu(Remake'lerin aday olmasını doğru bulmuyorum bu arada). Oyunu yarın bitirince tekrar bir mesaj yazarım.

@Bane,

Hocam saç ve sakalda bozulmalar MSAA AA seçeneği yüzündenmiş. İkinci oyunda daha farklı bir şekilde çözmüştüm diye hatırlıyorum ama emin olamadım şuan.

• Carlos'lu bölümü bitirdim, muhtemelen sonlara yaklaşmışımdır. Direk Hardcore açarak başladım oyuna gerilimli olsun diye. Oyunun ilk giriş kısmı filmden fırlamış gibi gerçekten şahaneydi save almadan başa dönüp tekrar oynadım o derece iyiydi. Aksiyonu bol oynanışı çok zevkli saat hesabına yapanlara bakmayın zaten RE serisi pek uzun değil lakin 1999 yılında çıkan oyuna bakarak oynayacak olursanız bir tek o yönden hayal kırıklığınız olabilir. Çünkü Racoon City'nin yarısından fazlası yok neredeyse, demoda gördüğünüz kadar yerde geziyorsunuz ordan sonrası onun diğer kısmı zaten. Dediğim gibi Clock Tower yok, bulmacalar da yok düz bir aksiyon oyunu şeklinde ilerliyor. Yeni Jill modeline bayıldım, nemesis de çok iyi olmuş. Oyunu eski RE3'ün yeni nesil hali olarak değil de yeni bir Resident Evil oyunu olarak oynarsanız aşırı zevkli ve tekrar oynanabilirliği var bence.

@FORZAFATHER
    Sağol hocam SSAO ile iyi oldu görüntü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 4 Nisan 2020; 1:29:0 >

• 3 saat 29 dakikada bitti. Yüzeysel de oynamadım. 2 ye 9 puan verirsem buna 8 puan veririm. Keşke capcom ayak takımına yaptıracağına kendisi yapsaymış oyunu. Yinede güzeldi.

• Oyun zaten başarımları ile ipucuları vermiş.

quote:

I Might Need These Later!
    Complete the game using 1 or fewer recovery items.

quote:

Sprinter
    Complete the game in under 2 hours of play time.
  • RE2 Remake'in tırnağı bile olamaz. Bitirdikten sonra keşke indirim bekleseydim dedim. Kahvem bitmeden oyun bitti
  • Oyun biraz balon olmuş gibi. Sırf marka adını kullanmışlar. Oyunun en büyük birinci eksisi zombilerin kafalarına 3-4 kurşun yemeden yere düşmemeleri. Ondada yanlarından 10 saniye sonra tekrar geçsen yine ayağa kalkıyorlar. Saçmalığa gel. Zombi dediğin vücuda 2-3 kurşunla kafaya tek kurşunla ölür. Hatta filmlerinde bile Jill polislere zombileri kafalarından vurun diye özellikle söylüyordu. İkinci en büyük eksi ana karakterlerin nemesiste dahil bir ordu zombiden kaçar gibi değilde haftasonu parkta takılır gibi koşmaları. Oysa böyle bir ortamda ana karakterlerin Şener Şen koşuşu yapmaları gerekirdi. Ana karakterlerin böyle bir atmosferde laylaylom takılmaları aşırı saçma olmuş. Nemesis ayrı saçmalık zaten. Sanki ışınlanmayı bulmuş gibi heryere fırlıyor.

1 haftadır The Evil Within 2 oynuyorum. Harika bir oyun. Oynamayanlar varsa öneririm. Re 3ün ne kadar boş oyun olduğunu daha iyi görürsünüz.

• En zor seviyede speedrun ile 57 dakika sürmüş.
  • Oyuna göre 6 saatte bitirmişim. Öncelikle kısa olduğu gayet aşikar.
    Türkçe Yaması çıktığında tekrar Hardcore seviyesinde oynamayı düşünüyorum fakat Nemesis kapışmalarında Controller'ı kırarım diye çekiniyorum.
    Önceki yorumumda dediğim gibi mali açıdan aç gözlülük yapmak adına oyun aceleye getirilmiş gibi. Her şey çok hızlı işleniyor, bir anda sonuçlanıyor vs. Nemesis savaşları bile aynı derecede.
    Koskoca Resident Evil oyununda 3 adet bulmaca var, birisi zaten opsiyonel. Bulmaca sevdiğimden de değil hani ama oyalıyordu ve biraz nefes aldırıyordu insana.
    Yine de oynadıkça bazı noktalarda 18-19 yıl önce ilk oynadığım zamanki tatları, anıları hatırladım. Kendini konteyner'a kilitleyen eleman, helikopterle kaçış gibi.
    Oynayanlar hatırlayacaktır oyunun cdsinde ara sahneler video olarak da bulunmaktaydı. Tekrar oradan da izleyebiliyordunuz. Açar açar izlerdim o zamanlar.
    Her şeye rağmen yinede zevk alarak oynadım, gönül isterdi daha uzun olsun ama yapacak bir şey yok artık. Darısı FP olarak Resident Evil 8'e diyelim. Çok ümitliyim ondan.

• oyun bitti az önce 6 saat 35 dk sürdü bende hemde her yeri araştırarak gittim. Nemesis ile olan kapışmalar baya iyiydi gerçekten güzel yapmışlar. Jill de gayet iyi bir karakter olmuş şahsen Claire ı pek beğenmemiştim Re2 de ama bu oyunda ayakları üzerinde durabilen sağlam bir karakter yaratmışlar. Yalnız ilk oyuna göre baya kesinti olmuş oynarken canımı baya sıktı bu durum, halbuki Re2 remake orijinine oldukça sağlam kalınarak yapılmıştı ve çoğu kişide severek oynamıştı. Oyun denildiği gibi maalesef aceleye getirilmiş üzerinde biraz daha uğraşılsaymış çok daha iyi bir yapım olurdu Re3 7/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 4 Nisan 2020; 16:54:19 >
  • En sevdiğim ilk 3 oyun arasında ki bu efsane oyuna bu remake yakışmamış.

Nemesis denilen efsane, oyunun çeyreğinden sonra 4 bacaklı bir ucube olarak eski haline özletir oluyor. Oyun çok kısa puzzle, Mercenieries Mode yok ama bunun geçtim en önemli birçok mekan oyundan çıkartılmış ( Clock tower, Raccon Park) boss kapışması adı altında Nemesis ile olan karşılaşmalar aşırı basit, random kapışma sıfır hele ki son kapışma bu kadar saçma olamazdı. Ha re3 fanı değil ve bu seriyi ilk defa oynayan genç nesil kafası ile baksam; güzel oyun derim ama ilk oyunu çıktığı zaman alıp oynamış yaşı ilerlemiş bir oyun sever olarak eski fanları için bu remake bir hayal kırıklığıdır.

İyi yanları yok mu? var re engine süper bir motor grafikler göz kamaştırıcı, bu motor ile birkaç tane daha umarım daha üstünde uğraşılmış remake yapımları görme şansımız olur. Jill aşırı iyi buldum daha iyi bir tasarım olamazdı sesler atmosfer güzel ama niye niye bu kadar eksik ile çıktı; niye üzerinde daha fazla uğraşılmadı neden Nemesis o korkulan yapısından kısa bir sürede çıkartılıp Alien filminden fırlamış bir yapıda karşımıza çıkıyor neden ya.........

• Oyuna mod aracı ve modlar yapılmaya başlanmış.Dileyenler aşağıdaki linkten modları kullanabilir.

Nexus Mods :: Resident Evil 3 (2020)
    Mods :: Resident Evil 3 (2020)
    https://www.nexusmods.com/residentevil32020

• Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]

Oyunda görsel kaliteyi geliştiren ve özellikle netliği artıran Immersion 2.0 Extreme Reshade ve RE5 Jill Valentine BattleSuit modları yüklüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 5 Nisan 2020; 0:21:2 >

• Steam kullanıcı puanları giderek aşağı çekiyor oyunu. Olumsuz yorumlar var. Oyunda şehirde yer alan birçok bölüm kesilmiş. Bazı düşmanlar kaldırılmış. Nemesis'in MR.X gibi peşimizde olmasını oyunun ruhuna aykırı bulanlar olmuş.

Bulmacaların epey azaltıldığı ve saçmasapan bir RE6 zihniyetiyle yapıldığı şeklinde yerden yere vuranlar da var

Bütün olumsuzlukların özetini vermiş bir kullanıcı :
    Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 5 Nisan 2020; 1:6:48 >

• yunalir kullanıcısına yanıt
    Kırılacağını sanmıyorum denuvo'nun son sürümünü kullanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.