Şimdi Ara

Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
12
Favori
17.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orijinal oyunun 5 saatten uzun bir oynanışa sahip olduğunu hatırlıyorum nedense. Yanılıyor da olabilirim tabi üzerinen çok uzun yıllar geçti.

Acaba bazı bölümleri oyundan attılar mı bilemiyorum ama 5 saat biraz hayal kırıklığı olmuş. Önceden aldığıma pişman oldum açıkcası. Ekran kartı kampanyası ile yakında 80-100 liraya da satarlar forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Clock Tower, mezarlık, örümcekli malikane kısımları oyundan kaldırılmış deniliyor. Daha doğrusu Almanya ve Fransa'ya erken açılmış oyun virüsten dolayı ve birçok kişi bitirmiş twitch de ve birçok yerde full gameplay dolanıyor oynayan kişilerin dediği bu şekilde.

Alıntıları Göster
    Eğer bunların yerine daha iyi alternatif yerler koymadılarsa yazık olmuş. Oyunun en sevdiğim kısımlarıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme puanları

Metascore 81

Daily Star 100
    Shacknews 90
    TheSixthAxis 90
    Noisy Pixel 90
    God is a Geek 90
    Hardcore Gamer 90
    CGMagazine 90
    Easy Allies 85
    Wccftech 85
    PSX-Sense.nl 85
    DualShockers 85
    Screen Rant 80
    PlayStation Universe 80
    Gamers Heroes 80
    GamesRadar+ 80
    GAMINGbible 80
    JeuxActu 80
    Destructoid 80
    Digitally Downloaded 80
    Eurogamer Italy 80
    Game Revolution 80
    Millenium 77
    Video Chums 75
    TrueGaming 75
    Multiplayer.it 75
    Carole Quintaine 75
    Push Square 70
    Trusted Reviews 70
    Twinfinite 70
    Metro GameCentral 70
  • Demodan oyun hakkında bazı ön izlenimler elde ediliyordu.Tam sürümdeki incelemelere bakıldığında bu izlenimlerin incelemelere yansıdığını söyleyebilirim.Elbette günümüzdeki teknik geliştirmelerle bu oyunu oynamak önemli olsada orjınalini oynayanların belirttiği üzere oyundan çıkarılan bazı önemli yerlerin olması ve her ne kadar orjınali kadar sürsede yinede oynanış süresinin biraz kısa olması haliyle RE2 Remake kadar üzerinde uğraşılan bir oyun olmayacağını düşündürüyor.Oyunu önceden sipariş etmiştim çıkış günü bir bakalım.RE2 Remake'i çok beğenmiştim fakat bu oyunun nedense aynı etkiyi sağlayamayacağını özellikle Demoda gözlemlediğim eksiklikler doğrultusunda düşünüyorum.Demonun eski bir sürüm olduğunu varsaysak bile incelemelerde Demodaki benzer sorunlarda tam sürümde ifade edilmiş.Online Betasının çıkışına az bir süre kalmışken ertelenmeside bu modun henüz hazır olmadığını gösteriyor.Çıkış günü sonrası oynadıktan sonra netleşecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 31 Mart 2020; 0:38:19 >

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Ps konusunda bir arkadaş yazmıştı. Çoğu kısmı çıkartıp oyunu iyice kırpmışlar. Zaten inceleme yapanların genel eleştirisi bu yönde ve bu da oynanış süresine etki ediyor. Ek olarak bu oyunu başka bir ekip yapıyor bildiğim kadarıyla RE 2 ile aynı ekip değil. İyice düştü benim beklentim. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/142634048

Bahsettiğim mesaj

Oyundan kesilmiş mekanları ve düşmanları yazıyorum. Spoiler ibaresi altında bakabilirsiniz. Orjinal oyunda bu mekanları seviyorsanız yapımcılara küfür edeceğiniz garanti. Yani bence otomatik olarak savunmaya başlamayın. RE2'de hadi örümcekti falanı oyundan çıkarmışlardı çok önemsenmemişti bunda çok daha da ileri gitmişler. Çeşitliliği düşürüp mekanları büyütmüşler. Yeni etaplar gene var.

Bu kadar mekanı oyundan çıkarıp bunun adına RE3 remake demekte biraz abes değil mi ? Üstelik 2'den daha zayıf bir işe imza atmışsın.

Park, Raccoon Press, Dead Factory, or Clock Tower, Grave Digger, Spiders, Crows, etc. vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 31 Mart 2020; 2:19:9 >

• RE2 Remake nasılsa tuttu diye işi aceleye getirmişler belli ki clock tower falan neden çıkarılır ki oyundan anlamak zor.

Bu yapılan incelemelerin kıymeti yok son sözü steam kullanıcı puanları söyleyecek.

Yazık etmişler o kadar zaman bekledik 1 sene daha geç gelse ne olurdu en azından düzgün bir iş çıkardı. ( kendi türünde bu oyuna rakip olacak bir oyun da yok hani

Böyle olacağına Remake yerine Remastered yapsalar daha iyiydi grafikleri elden geçirip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 31 Mart 2020; 3:12:4 >
  • Resident Evil Resistance Open Beta açılmış.
    https://store.steampowered.com/app/1173710/Resident_Evil_Resistance_Open_Beta/

Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 31 Mart 2020; 11:1:52 >

• Download a açılmasını bekliyorum artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AMD Rewards'lara kod gelince konuya da yazın arkadaşlar. Sabah-akşam bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-10

İnceleme puanları

Metascore 81

Daily Star 100
    Shacknews 90
    TheSixthAxis 90
    Noisy Pixel 90
    God is a Geek 90
    Hardcore Gamer 90
    CGMagazine 90
    Easy Allies 85
    Wccftech 85
    PSX-Sense.nl 85
    DualShockers 85
    Screen Rant 80
    PlayStation Universe 80
    Gamers Heroes 80
    GamesRadar+ 80
    GAMINGbible 80
    JeuxActu 80
    Destructoid 80
    Digitally Downloaded 80
    Eurogamer Italy 80
    Game Revolution 80
    Millenium 77
    Video Chums 75
    TrueGaming 75
    Multiplayer.it 75
    Carole Quintaine 75
    Push Square 70
    Trusted Reviews 70
    Twinfinite 70
    Metro GameCentral 70
    Şu oyunlara 100 puan verenler sanırım adları böyle listelerde en üstte çıksında bedava reklamları olsun diye kasıyorlar. Ana oyunda demosu gibi olacaksa en fazla 10 üzerinden 6 veririm. Oda isminin hatrına. (Fimlerinin hayranıyım)

Zombinin kafasına 5-6 mermi sıkıyorsun anca yere düşüyor. 10 saniye sonrada arkanı dönünce yerden geri kalkıyor. Arka sokaklardaki her bölümde 50 kere vurulup asla ölmeyip hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam eden Hüsnü'yle, Mesut'tan ilham almışlar sanırım. Adamlar resmen "2 saatlik oyun yaptık bunu nasıl uzatırız. Buldum. Zombiler kafalarına 5-6 mermi almadan ölmesinler. Bittimi bitmedi. Ölen zombiler 10 saniye sonra tekrar hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalksınlar. Böylece 2 saatlik oyun 6 saate yayılmış olur." demişler. Re 3 demosunu oynadım. Şuanda the evil within 2yi oynuyorum. Re 3 demodaki gibi olacaksa ağır balon bir oyun geliyor diyebilirim. Bu arada the evil within 2 oynamayan varsa oynasın harika bir oyunmuş. Bu zamana kadar oynamayarak çok şey kaçırmışım. İddia ediyorum re 7de dahil tüm re oyunları the evil within 2 yanında oyun bile sayılmazlar. Resident evil oyunlarında iş virüs olayını geçmiş. Fantaziye dönmüş. Halbuki resident evil t virüsü, zombi, kafaya tek kurşun öldü bittiydi. Filmlerinde bile Jill polislere kafalarından vurun diye öğüt veriyordu. Zombi dediğin kafaya tek kurşunda ölür aga. Öbür türlü "elde oynayacak pek birşey yok, o zaman 3 saniyede halledebileceğiniz düşmanla 50 saniye uğraşın" denilerek olayın kakası çıkartılır ve eldeki güzel hikaye gündüz kuşağı dizilerine döner.

Resident evil dünyası, bütün hikaye ilk 3 bölümde işlenince elde hikaye kalmadığı için diğer 8000 bölümde ana konunun dışına çıkıp saçma salak şeyler işlenen Türk dizilerine döndü. Oldu olacak karakterler bir masanın etrafına oturup 45 dakika boş boş birbirlerine baksınlar ve 0,25 hıza alınmış gibi konuşsunlar. Özetle bu oyuna 100 puan verecek adamın ciddiye alınacak bir tarafı olduğunu sanmıyorum. Hele hele zombinin kafasına 5-6 kurşun sıkmana rağmen hala ölmeyip yerden kalkabilmeleri bile baştan 20-30 puanı çöpe atmaya sebep. Nemesisin ışınlanmayı bulup her canı istediğinde önümüze atlamasının plan yapmamıza engel olmasına değinmiyorum bile. Lan zombiler ışınlanmayı mı buldu? Zombiler insanlardan üstünse bence hepimiz zombi olalım. Hem mis gibi ölmüyoruz hemde canımız isteyince heryere ışınlanıyoruz. Birde görünmezlik olursa oyyş deyme keyfime. Şaka bir tarafa demodan gördüğüm kadarıyla fanları bayılabilir ama fanları dışındakilere ağır bir balon oyun gelecek gibi görünüyor.

Bu arada eklemeyi unutmuşum: Bu ana karakter niye bu kadar ağır arkadaş? Sanki arkamızda ışınlanmayı bulmuş Nemesiste dahil bir ülke dolusu zombi yokmuşta pazar sabahı bakkala ekmek almaya giden ergen kızmışız gibi takılıyoruz. Böyle bir atmosferde ana karakterin böyle umursamaz ağır hareketleri çok saçma. Koy ordan bir Şener Şen koşuşu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 1 Nisan 2020; 14:21:17 >

• Demoya 297 mb güncelleme gelmiş. Neyi düzeltiyor acaba bu güncelleme?
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Demoda yer alan ve bir kasayı açmamızı sağlayan 918 şifresinin Çinli oyuncular tarafından 18 Eylül 1931 yılını anımsatması ve Japonya'nın Mançurya istilasına gönderme olarak görülmesi nedeniyle bundan duydukları rahatsızlıkları incelemelere negatif olarak yansıtmışlardı.Bu nedenle 918 kodunu 937 olarak güncellemeyle değiştirdiler.Ayrıca birkaç oyun içi posterde aynı nedenden dolayı değiştirilmiş.

• Üzüldüm bu kadar kırpılma olmasına.Büyük iştahla bekliyordum.Neyse en azından ağzımıza bi parmak bal çalmış olacağız.
  • Oyun Steam'de önyüklemeye açılmayacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 2 Nisan 2020; 22:46:58 >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    AMD kodları da gelmedi daha. 30 gb desek 16mbit ile zor yetiştireceğiz. Adamlar bildiğin oyunu saldılar.
  • Youtube'ye şöyle bir baktım da millet oyunu oynayıp videosunu koymuş bile
  • Twitch'de de oynayanlar var. Spoiler yememek için arada bakıyorum.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    4 saat sürede bitirenler var

Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 2 Nisan 2020; 20:41:16 >
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    İade mi etsek AMD hesaplarını. Heryeri dolaşarak oynasak 7-8 saati bulur herhalde hocam. Ben birde Hardcore seviyede Türkçe yaması çıktığında da oynayacağım tekrar.
  • resident evil 2 remake ilk oynadığımda 4 saatte bitirmiştim kimse niye bu kadar kısa dememişti niye bunda bu kadar eleştiriliyor anlamadım ama kaldırılan kısımlara cidden üzüldüm saçma sapan iş yapmışlar umarım yerlerine düzgün birşeyler koymuşlardır
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.