Şimdi Ara

Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
396
Cevap
12
Favori
17.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evo_4

"The city is completely cut off, isolated."

Bu söz bu aralar tam da dünya gündemini tanımlıyor. Eş zamanlı iki pandemi konulu oyunun şu sıralar çıkacak olması da ayrı bir manidar oldu.
    Diğeri hangisiydi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Diğeri hangisiydi hocam

Alıntıları Göster
    Last of Us Part 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selam
    Koyu bir Re fanı olarak beni rahatsız eden bir kaç şeye değinmek istedim.
    1- Nemesis neden gökyüzüne ağ atar gibi bir anda uçup gidiyor. Yaw sen spiderman mısın?
    2- Zombiler ölmüyor bir zombiye haddinden fazla mermi harcıyorsun + Zombileri bıçakla öldürmek için 18 defa vurman gerekiyor ve kol bacak kopma olayı bazen oluyor bazende olmuyor.
    3- re2 deki vuruş hissiyatını bunda alamadım.
    4- Nemesis kapılardan geçerken takılıyor yani mesela Mr. X gibi geçiş yapamıyor her geçişte.

Yinede alıp oynayacağım umarım bunları düzeltirler.

• 10 gün kaldı.
  • Oyunun PC optimizasyonu çok fena RTX2070 165-230 arası geziyor 1080p ultrada.RTX 2060 ile bile medium 4K 60 rahat oynanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylve -- 24 Mart 2020; 12:34:33 >
  • Bu kez bıçak kırılmayacakmış. Benim merak ettiğim zombilere karşı bomba ve bıçakları saplayıp kaçabiliyorduk ikinci oyunda, bu oyunda da olacak mı. Demoda denemeyi unuttum. Bıçak saplanıyorsa birde bıçak peşinde koşacağız gibi.
  • Demoyu Exıt tusu koymayı unutmuslar. Daha dogrusu, merak ettım oyuna gırdım. 5dk oynadım. Cıkayım dedım. Exıt tusu yok! Alttab ıse yaramıyor. Wındows tusu calısmıyor. En son ctrl+alt enter sayesınde cıkabıldım. Sanırım demoyu bıtırmeden cıkamıyorsunuz?? Bu Japonlar gercekten ılgınc mıllet. Her oyunlarında bır antıkalık var. Oyun sırasında menude exıt olsa bıle, nereye gızledılerse tebrıkler.

Oyun Re2 ye gore bır tık daha zor gıbı. Zombının uzerıne şarjör bosalttım. Hala alttan yemeye calısıyor benı

Demodan anladıgım kadarıyla RE2 remake surumuyle aynı kalıtede bır oyun olucak. Grafıklerde gordugum kadarıyla fazla bır degısıklık yok. Optımızasyon da sıkıntı yok. Re2'yı orjınal almıstım. Sanırım bunu es gececegım. Aslında 20 sene once Re2 bıtırıp Re3'u sonlarına dogru bırakmıstım. Oyunun devamını yıllardır merak eder dururdum.
    Re serısının en sevdıgım oyunu Re2. ıkıncı sırada Re3 gelır. Sehır temasını daha fazla hıssettıgınız oyundur. Re3 ılk duyuruldugunda heyecanlanmıstım. Garıptır! Demoya gırdıgımde Re2 dekı gıbı heyecanlandırmadı benı. Sankı gorup, gorecegımı! aldıgım zevkı! daha once yasamısım hıssıyatı verdı. Gercı ne beklıyordun dıyeceksınız? Sanırım oyunla alakalı degıl yasadıgımız salgından, krızden dolayı hıc bır sey sarmıyor.. Red2 oynuyorum. Bır gorev zar, zor yapıyorum. Gercı adamların hakkını yemeyeyım. Chapter 4'de gelmısım. Oyun sanırım kısa dıye dusunurken Epıc store da 56 saat oynadıgımı gordum. Ulan hangı ara 56 saat oynadım dedım. Adamlar cıdden benım gozumde dunyada bır numaralı oyun yapımcısı. 2cısı Cdprojeckt. Gerı kalan bırbırının kopyası

Bu arada youtube da vıdeolardan baktıgım kadarıyla Nemesıs'lı sahnelerde b..kunu cıkarmıslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Bu kez bıçak kırılmayacakmış. Benim merak ettiğim zombilere karşı bomba ve bıçakları saplayıp kaçabiliyorduk ikinci oyunda, bu oyunda da olacak mı. Demoda denemeyi unuttum. Bıçak saplanıyorsa birde bıçak peşinde koşacağız gibi.
    Hayır yok. Dodge mekaniği ve saldırılardan alınan hasarı azaltmak için tuş basma olayı var onun yerine.

• Resident Evil 3 Remake ile ilgili paylaşılan yeni bilgiler doğrultusunda oyunun hikaye süresinin ortalama 5 saat olduğu ve New Game + içereceği belirtildi.Bunun yanısıra demoda gördüğümüz üzere bıçağın hiç kırılmayacağı hatta sadece bıçak kullanılarak bile tüm oyun bitirilebilecek.Zorluk seviyeleri assisted,normal,hard ve superhard seviyelerinden oluşuyor.Dodge mekaniğinin Nemesis'e karşı en etkili rolde olduğuda belirtiliyor.

• Bilmiyorum pek ülkemizde alan kaldı mı ama oyunun fiziksel sürümleri Avrupa'da ertelenecek gibi. Dijital sürümlerde ise bir gecikme görünmüyor. AMD kod tanımlamalarını bakalım ne zaman yapacak.
  • Demo bazlı konuşur isem Nemesis olayı biraz sıkıntılı, ilk oynayış sorunları görmemize engel oluyor ama demoyu birkaç kez daha deneyim edince en sıkıntı kısmının Nemesis ve onun her yerden kafamıza ışınlanması oldu umarım buna bir çözüm bulurlar.

Nemesis ilk oyunda bu tarz bir düşman değildi remake içinde ne kadar kaçarsanız kaçın bir şekilde sanki Superman edası ile gökyüzünden kafanıza düşüyor.
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    5 saat mi
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Ortalama bitirme süresinin bu şekilde olduğu ifade edilmiş fakat oynanış tarzına göre daha uzun sürebilir.Ayrıca New Game + modu olacak onunla birlikte 10 saat diyebiliriz.Demoya bile FPS modu ve Zombi animasyonlarındaki düşük mesafeyi düzelten modlar yapılmış eğer oynanış süresi kısa olacaksada en azından tam sürümde modlarla birlikte tekrar oynanabilirliği olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 26 Mart 2020; 19:46:19 >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Biraz hayal kırıklığı oldu oynanış süresi.Modları severim ama pek kullandığım söylenemez grafik modu dışında.Çıkmasını bekliyorum artık bakalım
  • Resident Evil 3: Jill Valentine Fragmanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 27 Mart 2020; 12:22:47 >
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Bana da az geldi, sonra orijinal oyuna baktım o da aynı oynanış sürelerindeymiş. Bulmacalar, oyunun zorluk seviyesi, heryeri kurcalayayım derken 10 saati bulacaktır diye düşünüyorum. Kötünün iyisi diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Bana da az geldi, sonra orijinal oyuna baktım o da aynı oynanış sürelerindeymiş. Bulmacalar, oyunun zorluk seviyesi, heryeri kurcalayayım derken 10 saati bulacaktır diye düşünüyorum. Kötünün iyisi diyelim.
    Clock Tower, mezarlık, örümcekli malikane kısımları oyundan kaldırılmış deniliyor. Daha doğrusu Almanya ve Fransa'ya erken açılmış oyun virüsten dolayı ve birçok kişi bitirmiş twitch de ve birçok yerde full gameplay dolanıyor oynayan kişilerin dediği bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 27 Mart 2020; 21:54:4 >
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibiyse oyunu en zor modda oynamak gerek herhalde. Yoksa oldukça kısa bir oyun ile karşılaşacağız gibi. Oyunu oynayalı 18-19 yıl olduğu için aklımda kalan sahneler karakol karambolleri, şehir merkezinde kapanmış yoldan geçmek için çözüm aramak ve diğer karakterle ilaç aramak falandı.
  • Oyunu satın aldım bekliyorum. Yıllar önce verdiği hissi verecek mi? Bilmiyorum ve şüphelerim var ama her resident evil oyunu gibi Buda ilk gün oynanacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.