Bildirim
Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU] (11. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Demoyu yeni deneyimledim. İkinci oyunun demosundaki gibi süre olayı olmazsa iyi olur derken kısacık demo ile ağıza bal çalmışlar çakallar.
İkinci oyundaki mekanikleri koruyarak üzerine katmışlar gördüğüm kadarıyla. Karakterimiz biraz daha atik olmuş. Dodge olayı güzel yedirilmiş.
Beni rahatsız eden tek nokta ikinci oyundaki gibi yine saç ve sakalda garip bozulmalar olan bir ayarın açık olması oldu. İkinci oyunda bitirdikten sonra ayarlardan bulmuştum, bunda yine bakmam gerekecek demek ki full oyunda.
Artık sıra geldi AMD'den kodun gelmesini beklemekte. Umarım çıkmadan 3-5 gün önce gelir de pre-loadı kaçırmayız. NEMESIS BAŞKAAAAN özlemişiz.
-
O benim de dikkatimi çekti, ikinci oyunda hangi ayardı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ne yaptın öyle sen ya yürek mi yedin -
- Oyun çok keyifli olmuş ve re engine gerçekten harika bir motor. Dodge mekaniği çok başarılı olmuş abartmadan güzel yedirmişler. Gerçek hayatta bir darbeden kaçınırken yaptığımız reflekslere benzetmişler.
- Grafikler re 2 ile neredeyse aynı ama ışıklandırma ve dokularda ki geliştirmeler görülebiliyor. Ayrıca jill in yüz dokusu yakından bakınca re2 den 1 tık daha iyi gibi geldi. Re2 de ki tek kusur claire in saçlarıydı bu sefer ise jill in saçları çok tatlı olmuş. Keşke nvidia hairworks olsaydı da ayarı kökleseydik
- Şimdi sıra serinin en önemli oyunlarından olan code veronica nın da bu şekilde remake i gelmesi kaldı. Ayrıca re 1 in de aynı şekilde remake i gelmesi gerekli. Mevcut olan versiyon gamecube dan remastered yapılan versiyon ve re 2-3 bu haldeyken insan bir daha re1 e dönmek istemiyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Residentevil8 -- 21 Mart 2020; 23:11:15 >
-
Çok alakasız bir ayardı. Üçüncü oyunu kurduğumda mecburen karıştırıp bulacağım. Merak ettiğim başkaları yaşamadı mı acaba. Bizim ekran kartlarında mı sorun var. GTX 980 benim ki. -
jill gerçekten enfes güzel olmuş nasıl bir hatunsa japon abiler hatunun tadını iyi biliyor he.
bu arada optimize fevkalede ikinci oyun gibi yine pürüzsüz ayakta alkışlamak lazım bu firmayı seviyorum lanet olası japonları iyi oyunlar yapıyorlar -
Acaba oyun çıkınca ortalama kaç saatte bitirilecek oyun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Blue- -- 20 Mart 2020; 21:5:41 > -
-
Ortam şahane hocam. Bu denli geniş bir monitörde oyun oynamak nasıl bir deneyim sunuyor? -
Hiç ölmüyormuş hocam onu denedim Sürekli 3 5 sn bayılıyor sonra geri kalkıyor sonu yokmuş, eski RE3'de ki gibi belki yere yıkılır sanmıştım -
Dün akşam demoyu oynama fırsatım oldu 20 dakika da bitti fazlasını da beklemiyordum zaten herşey çok hoştu fakat sanki re 2 remakede grafikler daha iyidi ya zombiyi vurunca açılan yaralar daha gerçekçi idi birde zombilerin bacaklarına sıkarak yere düşürme olayını koymamışlar umarım bu saydıklarım full sürümde düzeltilir eski pcimde tüm ayarları kökleyemediğim halde grafikler daha güzel görünüyordu gözüme
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Eyvallah hocam,4K kalitesinde kasksız VR deneyimi diyebiliriz.quote:
Orijinalden alıntı: XanthiN
Ortam şahane hocam. Bu denli geniş bir monitörde oyun oynamak nasıl bir deneyim sunuyor? -
-
Klasik daha iyi. -
Oyunun videosunu Youtube'de izledim gerçekten süper oyun olmuş
Nemesis şuana kadar Resident Evil serisindeki en güçlü düşman mı olmuş? -
Bende beğenmedim mod olanı. -
"The city is completely cut off, isolated."
Bu söz bu aralar tam da dünya gündemini tanımlıyor. Eş zamanlı iki pandemi konulu oyunun şu sıralar çıkacak olması da ayrı bir manidar oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X