Şimdi Ara

Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
12
Favori
17.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayrıca, şuradan da oluyor. "Install"a basın. Ben buradan indirdim.

https://steamdb.info/app/1173690/
  • demo indirmek için de kredi kartı bilgisi mi istiyor bu stram yav kayıt ediyorum bu seferde hata meydana geldi diyor
  • Resident Evil 2'nin demosunda 6 tane achievement vardı. Keşke bunda da olsaydı
  • Bitti demo 15 dakika sürdü.

Nemesisden sevgiler ile

Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU] Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU] Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]

Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU] Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU] Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 19 Mart 2020; 21:6:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: StativeDread

Hata alıyorsanız şu sayfadan indirmeyi deneyin:
    https://store.steampowered.com/app/1173690/Resident_Evil_3_Raccoon_City_Demo/
    Teşekkürler Dostum..indiriyorum şimdi
  • 33 dakikada bitirdim 3 kere öldüm kısa ve öz olmuş tam sürümü sabırsızlıkla bekliyorum hangi zorluk demo bilmiyorum ama terletti beni baya.

jill

Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 19 Mart 2020; 22:17:28 >

• Demo bitti. Atmosfer ve sesler çok iyi olmuş. Özellikle background'a rahatsız edici bir uğultu sesi koymuşlar atmosferi daha da güçlendirmiş. Kontroller 2. oyuna göre daha da hızlanmış ana karakterin daha çevik olmasından dolayı sanırım. 15 dakikada bitirdim. Söylenecek çok da bir şey yok aslında. Beklediğim gibi her şey. 3 Nisan'ı sabırsızlıkla bekliyorum. Ha bir de unutmadan
    STAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARS!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StativeDread -- 19 Mart 2020; 22:18:11 >
  • bence almak için acele etmeye gerek yok, demoyu oynadım evet güzel oyun ama ikinci oyunun üzerine neredeyse hiç bir değişiklik yok.

sadece Nemesis, Tyrant'a nazaran biraz daha zorlayıcı olacak gibi. ayrıca zombiler 3 kurşunda düşüyor sanırım ikinci oyda 5-6 mermi sıktığım oluyordu düşmesi için.

galiba zombiler bir tık nerf yemiş Nemesis OP olduğu için.

birde dodge olayı fena olmamış. fakat Nemesis'in hit boxının maşallahı var, pek kaçılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 19 Mart 2020; 23:12:49 >
  • Nasıl yer etmişse o kadar yıl geçti. Saçım, sakalım beyazladı lakin Nemesis görünce hale ilk günkü gibi tırstım
  • Bakalım nasılmış:)

• Oyunu her ne kadar Ocak ayında ön sipariş etmiş olsamda yinede demoyu denemek için oynadım.RE2 Remake'te olduğu gibi herhangi bir süre sınırlaması olmasada 15 dk civarı bir sürede sonlanıyor fakat tam yerinde bitiyor.Demo sürümünde belirtildiği üzere her ne kadar final sürümünü yansıtmasada muhtemelen bu sürümüne yakın bir şekilde çıkacaktır.Oynanış olarak gayet keyifliydi fakat görsel açıdan özellikle RE Engine ile yapılan diğer oyunları göz önüne aldığımda grafiksel olarak biraz geri kaldığını söyleyebilirim.Özellikle RE2 Remake'e göre genel görsel kalitede gözle görülebilir ölçüde bir farklılık bulunuyor ve bu durumda haliyle performansa etki ediyor.Animasyonlar muhtemelen Demoda daha iyi optimize görünmesi tercihinden dolayı belirli bir mesafe sonrası 30 fps ye düşüyor.Ayrıca ragdoll fiziklerini demoda göremedim muhtemelen RE2 Remake'de ara sıra oluşan animasyon hatalarının bu oyunda yaşanmaması için çıkarmış olabilirler.Demoda her ne kadar 1440P tüm ayarlar en yüksekte iken DX12 de yer yer 144 Fps değerlerini gözlemlesemde umarım tam sürümde biraz daha görsel açıdan iyileştirilmiş olarak çıkar.Yinede keyifliydi ve geriye 3 Nisan'ı beklemek kaldı.

• Ben Nemesis'e gelince kapattım beyler 2.defa deneyip atlatamayınca fazla uğraşmayayım tam sürümde keyfini çıkarırım dedim.Onu geçince de demo bitiyordur muhtemelen.
  • Demoyu 2 kere bitirdim, toplam 44 dakika oynamışım bence şahane olmuş. 1080p monitörüm var FUll ayarlarda GTX 1060'ın %50 sini kullanıyor. Doku kalitesini arttırıp daha da iyi görüntü kalitesine ulaşmak mümkün elbette 9GB'a kadar çıkıyor ancak benim VRAM'im 5,91'e kadar izin veriyor limitlerine kadar zorladım banamısın demiyor yağ gibi çalışıyor oyun.

Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 20 Mart 2020; 2:28:59 >

• Atmosfer fena, gerim gerim gerildim. Üstelik safe room'a girince çalan o müzik Jill'e başta ısınamamıştım yeni yüz modeline ama şuan çok güzel geliyor kaymak gibi olmuş oyun. Nemesis'den kaçması da baya zor öyle Mr.X gibi kolay atlatılmıyor heryerden atlayıp geliyor
  • Zamanında ne oynamıştım ya?

Bi pc, bi ps derken iki kere bitirdim.
  • Oyunu merak ettim
  • demo harika olmuş tüm ayarları kökledim PC candır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

bence almak için acele etmeye gerek yok, demoyu oynadım evet güzel oyun ama ikinci oyunun üzerine neredeyse hiç bir değişiklik yok.

sadece Nemesis, Tyrant'a nazaran biraz daha zorlayıcı olacak gibi. ayrıca zombiler 3 kurşunda düşüyor sanırım ikinci oyda 5-6 mermi sıktığım oluyordu düşmesi için.

galiba zombiler bir tık nerf yemiş Nemesis OP olduğu için.

birde dodge olayı fena olmamış. fakat Nemesis'in hit boxının maşallahı var, pek kaçılmıyor.
    Yok hocam eğer headshot atarsanız 2’de de tam 3 mermide yere seriliyorlardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aşkımla sonunda buluştuk raccoon sokaklarında geziyoruz bekleriz efendim

• Şöyle birşey yaptık
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.