Şimdi Ara

Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
12
Favori
17.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende düşünmüyor değilim de kalsın neyse.Artık 2 kere oynarım.Yama çıkmadan yama çıkarsa oynarım artık
  • Oyunun videoları paylaşılmaya başlanmış,spoiler olmaması için hiç birine bakmadım.Oyunun 5-6 saat civarı bir sürede biteceği belirtiliyor onuda videoları izleyerek tüketmemek lazım.Tüm heyecanını yarın bu saatlere saklıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-10

4 saat sürede bitirenler var

oyunun çıkışına kalan süre yazmıyor mu orada ?

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    Evet çıkışına kalan süre yazıyor ama doğru mudur bilemedim.
  • çevreyi araştırarak gidersen 6 saat sürebiliyormuş hikayenin süresi ama hayal kırıklığı maalesef. En azından 8 ile 10 arası bir süresi olması lazımdı. Neyse en azından hikayesi baya sürükleyici deniyor artık oynayıp göreceğiz
  • Oyun Steam'de yüklemeye ve erişime açıldı.

RE3 Remake indirme boyutu 19.5 GB,Resistance'ın ise 16.7 GB.Her ikisi ayrı olarak indirilebiliyor.

Herkese iyi oyunlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 3 Nisan 2020; 3:19:38 >
  • İniyor ve başlıyoruz. Yorumlarınız belirtin dostlar!
  • arkadaş 5 saatte bitirmiş cidden 260 tl etmez bu oyun deneyip göreceğiz bakalım
  • Ben oyunları baya yavaş oynarak bitiririm her yeri araştırırım. Sanırım bendede 6 ile 7 saat arasında bitecek gibi duruyor oyun hikaye gidişatından 7 saati bulmayadabilir. Niye bu kadar kesinti yapılmış anlaşılır gibi değil aslında oyun gayet iyi atmosferi, grafikleri ve hikaye anlatımı yerli yerinde. Jill ve Carlos karakterleride gayet başarılı oyun süresi 10 saatlere yakın olsaymış Re2 tadında bir yapım olacakmış. Bu hali ile indirime girdiğinde alınıp oynamalık bir yapım olmuş maalesef
  • Nasıl bir yoğunluk olduysa anca AMD'den kodu ekleyebildim. Siteleri direk iptal sabahtan beri. Gün içerisinde indirip akşam oynayacağım. Kısa olması can sıkıcı olsa da yoklukta her türlü gideri var. STAAAARS
  • bu gölgeler re 2 de rezaletti aynı sorun burada da devam ediyor loş ışıklı ortamda öyle rezalet bir ghosting efekti var ki garip olanı ss alınca fazla gözükmüyor sanki monitör sorunluymuş gibi

4 saattir oyundayım bitti bitecek fena değil indirimle 80-100 lira anca eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 3 Nisan 2020; 17:0:47 >
  • Oyunu merak ettim acaba nasıl
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    Evet o sorun benimde canımı çok sıkmıştı re2'de. SSR kapatınca düzeliyor fakat bu seferde reflection olmadan göze hoş gelmiyor. RE7'de o sorunu çözmüşlerdi. Oyunun çok kısa olmasıda ayrı olay. Dediğiniz gibi indirim beklenip öyle alınır.
  • Oyunun çıkış fragmanı bile çıktıktan sonra yayınlanıyor.

Neyse 1 saate oyundayım bakalım.

• Oyun çıktı ama konu sessiz,muhtemelen birçok kişi herkese açık olan sürümünü bekliyor olmalı ki bu yüzden sessiz.

PC oyunları bölümünün birkaç oyun dışında genel durumu böyle,oyun çıkar ardından malum yerlere düşmesi beklenir ve daha sonrasında ise bu müjdeli haberi bir an önce paylaşma çabasında olan kişilerin yorumlarıyla karşılaşırız.Oyunu PC üzerinden oynasamda oyun hakkındaki yorum ve izlenimleri diğer platformlardaki konularından takip etmek durumunda kalıyorum.Üzücü ama durum böyle ve muhtemelende böyle olmaya devam edecek.

Oyunun ilk bir saatlik kısmını oynadım,açılış kısa bir live-action video ile yapılıyor.Nemesis tüm heybetiyle ilk andan itibaren peşimizde ve zorlu anlar yaşatacak gibi.Oyunda gözlemlediğim tek eksiklik zombi animasyonlarında ve kısa bir mesafeden sonra animasyon kare oranının düşmesi ve gecikmeli olarak hareket ediyor oluşları,demodada bu sorun vardı tam sürümdede var.Ayrıca Kostüm sekmesi altında Jill kostümünü ve Carlos'un saçlarını orjınal oyundaki gibi değiştirebiliyoruz.Açıkcası Carlos'un Remake saçları pek olmamış klasik olan modelle değiştirince daha iyi duruyor.Bunların dışında oyun gayet güzel ilerliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 3 Nisan 2020; 18:22:59 >

• Konsol Üssü Youtube kanalında oynuyorlar oyunu şuan. 259 TL vermem kısa bir oyun için daha RDR 2'nin çeyreğine gelmemişken, Doom'a yeni başlamışken. :d Ama hoşuma gitti oyun RE 2'yi aldım Steam bakiyesiyle. Ne zaman oynarım bilinmez de gaza geldik. :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oytunjo -- 3 Nisan 2020; 18:33:10 >
  • Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.