Şimdi Ara

Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
12
Favori
17.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resistance'ı oynayan var mı gerçekten merak ediyorum. Oyunun bana tek olumlu tarafı düşen parlak koleksiyon kartı oldu.
  • Oyunu çıktığı gibi oynayıp bitirenlerdenim, çok ta beğendim ve keyif aldım. Yeniden oynamak istiyorum ama cesaret bulamıyorum , size de böyle oluyor mu, özellikle gerilim ve korku oyunlarında, ilk bitirdiğinizde aklınıza kazınır, sahneleri hatırlar oynamak istersiniz ama o cesareti bulup açamazsınız. Barlar diye Türk filmi var çok farklı bir senaryodur mesela onu da ağzım açık izlemiştim yıllar önce, şu an oturup izleyemem , aynı bunun gibi :)
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Çıktığın gün başladım ve 6 yada 7 defa bitirdim. Tüm achievementları açtım. Bir daha oynar mıyım ? Asla. Resident evil 2 daha iyiydi. Halbuki serinin en iyi oyunu 3 ama maalesef gereken özen gösterilmemiş. Ağır fanı olmasam serinin 1 kere oynar bırakırdım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Bu seriyi ilk çıktığı tarihlerde PSX One 'da Memory Card'sız kaydetme seçeneğimiz olmadan oynayıp bitirmiştik o zamanlar arka arkaya oynardık şimdi zor geliyor biraz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Bu seriyi ilk çıktığı tarihlerde PSX One 'da Memory Card'sız kaydetme seçeneğimiz olmadan oynayıp bitirmiştik o zamanlar arka arkaya oynardık şimdi zor geliyor biraz :)
    şimdi o kadar cok oyun var ki insan başka birşeyler denemek istiyor. Tekrar tekrar oynayacak bir oyun yinede. Zaten çok kısa
  • Resident Evil Resistance'a Leon ve Claire Kostümleri Geliyor

Capcom, Resident Evil 3 remake'in çok oyunculu modu Resident Evil Resistance için yeni kostüm paketi duyurdu.

Ağustos ayı içerisinde yayınlanacak bu ücretli paketle birlikte oyuncular Resident Evil 2 remake'ten Leon S. Kennedy ve Claire Redfield karakterlerinin kostümlerini giyebilecek.

Ayrıca Resident Evil 3 remake'in tek oyunculu modunda tüm oyun içi ödüllerin kilidini açacak bir indirilebilir içerik de yolda.

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_Resistancea_Leon_ve_Claire_Kostumleri_Geliyor-103458.htm

• psycho90 kullanıcısına yanıt
    Bu oyun korunuyor muydu ya unutmuşum ben bu oyunu 😂 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Harika ya Jill Valentine geri döndü !!! Birazda reshade mudahelesiyle poster gibi oyun oldu !!!

Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 3 Ekim 2020; 4:3:43 >

• Görsellik çok güzel de, hikayesi bilinen bir remake olduğu için fazla zevk vermiyor ama Nemesis ile karşılaşmalar eskiye göre daha heyecan verici. Önceki serileri oynamamış olanlar için, RE 2 ve RE 3 remake harika oyunlar denebilir. Denuvo kaldırıldığı için optimize de çok iyi, bu grafiklerle Dino Crisis serisinin remake'i de çok güzel olurdu, umarım yaparlar şahsen Village'i bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 3 Ekim 2020; 12:18:50 >
  • Arkadaşlar oyuna normalde başladım ilk büyük kutudan sonsuz mermili silahlar çıktı oyunun tüm tadı kaçtı normalde böylemi bende bug mı oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nemesis ile kapışma sonrası :)

• Oyunu bitirdim, hikayesi çok kısa ama sardı. Daaha önce oynamamıştım, bu kadar parayı hak etmiyor..

• Oyun zevkli fakat kesinlikle standart fiyat $60 etmez. Sanırım orijinaline kıyasla bazı kısımlar kaldırılmış üstelik. Yalnız kısa da olsa oynaması oldukça keyifliydi. RE Engine harika bir motor. Hem güçlü bir performans hem de kaliteli grafikler sunuyor.

• Resident Evil 3 remaketeki Nemesis tasarımından daha başarılı olmuş bence Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU] 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 3 Ekim 2020; 21:48:4 >
  • Oyun pek çok açıdan sorunlu olmasına, remake olarak asıl oyundan iyi olması gerekirken kötü olmasına ve çoğu kişinin beğenmemesine rağmen bence hala gideri vardır. Hazır kimse de sevmemişken Capcom şöyle sağlam bir indirim yapsa da alsak Steam de Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU] 

• aterikasedi kullanıcısına yanıt

• 5 saatte bitti.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.