Şimdi Ara

Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
12
Favori
17.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    hocam bende gtx1650 var. laptop amd işlemcili 3550h 3.1ghz c/program files / nvidia klasöründe ansel klasörü yoktu.
    klasörü açtım içine de bu linktekileri attım. steam üzerinden re3 remake oyunuyorum ama alt f3 veya alt z tuşlarına basınca bişey acılmıyor ekranda yada yazı gelmiyor ? nasıl acıyorsunuz bunu ne yapmam lazım ekrana bişey geliyor mu ?

tüm ayarları en yüksege aldım 10gb ram var. 60 fps ye zorlayınca droplar oluyor ? birde kız hareket ederken görüntü bozuluyor saclarının arası falan kötü gözküyor yani hareketli objelerde netlik bozuluyor. ama bu blur değil çünkü tüm blurları kapattım kücük beyaz noktalar var diyebilirm resim atamıyorum buraya ekran görüntüsü almaya calıstım ama olmadı.
  • RE2: Remake gibi hiç bir zaman kaliteli olamayacak bir yapım olmuş, resmen yan çar DLC gibi, arkadaş üstüne bir kaç şey ekle direk RE3: Remake diye yuttur, olur mu öyle şey? Fakat bunları yapmalarının bir sebebinin RE8'in çıkış tarihi ile çakışmaması ile alakalı olduğu söylentileri dolaşıyor, umarım doğrudur.
  • Oyun para kazanılmak için yapılmış hem çok kısa hemde resident evil 2 deki gibi dolby atmos sesleri desteklemiyor. Yine benim sistemde efsaneydi oynaması

• Anladık hocam ses sistemin efsane harika süper. :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok güzel olmuş
  • Ben bu oyunu RE2'den daha fazla beğendim açıkcası. Jill Valentine ve Nemesis faktöründen ötürüde olabilir. Oyunun tek eksi yönü kısa olması bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 29 Nisan 2020; 23:31:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esoterickk

Ben bu oyunu RE2'den daha fazla beğendim açıkcası. Jill Valentine ve Nemesis faktöründen ötürüde olabilir. Oyunun tek eksi yönü kısa olması bence.
    Bende ayrıca cok uzundu. re3 de aksiyon güzeldi ama sesler re2 göre daha kötüydü. Ve oyun aşırı kısaydı.
  • Bu remake olan 2 ve 3. oyun kaç saatte bitiyor?
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Şuradan bakabilirsin hocam

-----

Resident Evil 2
    howlongtobeat.com
    How long is Resident Evil 2 (2019)? | HowLongToBeat
    https://howlongtobeat.com/game?id=57479

Resident Evil 3
    howlongtobeat.com
    How long is Resident Evil 3 (2020)? | HowLongToBeat
    https://howlongtobeat.com/game?id=72822

• Resident Evil 3 Remake Satışları 2.5 Milyonu Aştı

Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]

Capcom, finansal sonuçlarını açıkladığı raporda, Resident Evil 3 remake ile Monster Hunter: World'ün güncel satışlarını paylaştı.

Resident Evil 3 remake'in satışları 2.5 milyon adeti geçti.

Monster Hunter: World'ün satışları ise 15.5 milyon adeti geçti.

Resident Evil 3 remake 3 Nisan'da çıkışını gerçekleştirmiş ve ilk beş gününde iki milyondan fazla satmayı başarmıştı. Monster Hunter: World'ün en son 2 Ocak 2020 itibarıyla 15 milyon sattığı duyurulmuştu.

www.bolumsonucanavari.com
    Resident Evil 3 Remake Satışları 2.5 Milyonu Aştı
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_3_Remake_Satislari_25_Milyonu_Asti-101475.htm

• Resident Evil Resistance'a Nemesis ve Nicholai Ginovaef Eklendi

Capcom, Resident Evil 3 remake'in çok oyunculu modu Resident Evil Resistance için yeni bir güncelleme yayınladı.

Güncelleme serinin ikonik antagonist karakterleri Nemesis ve Nicholai Ginovaef'i Mastermind olarak ekliyor.

Resident Evil Resistance 4 vs 1 asimetrik co-op hayatta kalma korku deneyimi sunuyor ve dört oyuncu hayatta kalmaya çalışanların bir oyuncu da onları durdurmaya ve öldürmeye çalışan kişinin (Mastermind) rolünü üstleniyor.

Capcom ayrıca Resident Evil 3 remake'te Nemesis'i neden değiştirdiklerinden bahsetti. Nemesis remakte'te orijinal oyundan farklı olarak parazitlerle zombileri enfekte edebiliyor ve belirtilene göre bunun eklenme sebebi karakteri Tyrant'tan farklı kılmak ve Resident Evil 4'teki Ganado düşmanlarına referansta bulunmak.

Söylentilere göre de Resident Evil 4'ün remake'i yapım aşamasında.

bolumsonucanavari.com
    Resident Evil Resistance'a Nemesis ve Nicholai Ginovaef Eklendi
    https://bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_Resistancea_Nemesis_ve_Nicholai_Ginovaef_Eklendi-101587.htm

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Oyun öldü bile güncellemeden sonra dahi anlık 1k oyuncu vardı. Capcom'da hiç ticari kafa yok şu multi modu için kimse gidip 60$ vermez. Üstelik piyasada çok güçlü rakibi var DBD gibi. Bunu RE3'den ayrı çıkaracaklardı ve ucuz tutacaklardı. Geçmiş olsun bu saatten sonra zaten.
  • Çok üzülüyom bu adama, çünkü her yerde ölü bulunuyor, önemli 1 şahsiyet belli'ki, belkide antivürüsü yapabilir o sebeple'de görüldüğünüz yerde öldürün emri verilmiştir.

• Resident Evil 3 Remake için DLC Planlanmıyor

Resident Evil 3 remake her ne kadar oldukça güzel bir yapım olsa da kısa oynanış süresi ve orijinal oyundan bazı bölümlere sahip olmaması oyunun çokça eleştirilen yönleri oldu.

Siliconera ile röportaj gerçekleştiren oyunun yapımcısı Peter Fabiano, oyun için yeni içerik veya güncelleme planlanıyor mu sorusuna şu yanıtı verdi.

"Resident Evil 3 remake tamamlanmış bir ürün."

Bu da herhangi bir hikaye indirilebilir içeriği veya güncellemesinin planlanmadığını gösteriyor.

Fakat çok oyunculu mod Resident Evil Resistance içerik desteği almaya devam edecek.

Resident Evil 3 remake PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Oyun 2.5 milyondan fazla satmayı başardı.

www.bolumsonucanavari.com
    Resident Evil 3 Remake için DLC Planlanmıyor
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_3_Remake_icin_DLC_Planlanmiyor-102051.htm

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Yazık oldu, dandik multiplayer modu ayağına rezil ettiler. Eklenebilecek çok fazla yer vardı ama RE8 öncesi bunu ara oyun olarak yedirdiler.
  • Oyun oldu bittiye geldi fakat 400 mb güncelleme nedir anlamadım.
  • İlk mesajı, videoları ve resimleri güncelledim.

---

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.