Şimdi Ara

Resident Evil 3 Remake (Çıktı) [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
12
Favori
17.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: natrak

Re2ye hayran kaldıydım. Bu oyundaki karakterler re1deki karakterler di mi? Bu oyunu anlayabilmek için 1i de bitirmem gerekiyor mu?
    Evet, bazı referansları anlayabilmek için gerekiyor ama oynamak şart değil; wiki'den falan hikayesini okusanız da yeter.
  • Bu oyunu görünce aklıma direkt; çocukluğum ve psone geldi. Tv karşısına geçip, Nemesis'in STARSSSS diye bağırışını duyduğum an topukladığım günleri özledim. Bir efsane daha geliyor. Darısı Silent Hill 1'in başına diyelim.
  • Resident evil ile tanıştığım ve en sevdiğim oyun, ps1 cd kapağındaki nemesis görüntüsü ile küçük kuzenlerimi korkutup ağlatırdım hey gidi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GELİYOR!

• Geoff başkan RE3'ün The Game Awards'da duyurulmayacağını söylemiş. Ters psikoloji mi yapıyor yoksa sonraya mı kaldı acaba. Bahara kadar çıkma hayalleri yalan o zaman.

• re2 harikaydı, muhtemelen bu da muhteşem olur
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    E3 2020 fuarına kalmış olabilir yine de beklemek lazım. 10 tane oyun duyurusu olucakmiş.

• E3'e kalmayacak. Oyun PSN'de sızdıysa, oraya kadar kalmaz. Yakında State of Play yapılabilir. Olmadı Jump Festa var 21-22'sinde.
  • Arkadaşlar, hangi oyundan başlamamı tavsiye edersiniz acaba? Seriye başlamak istiyorum. Yanlış yere yazmış olabilirim muhtemelen ya da daha önce başka yerlerde illaki bu tür sorular sorulmuş cevaplarda verilmiştir muhakkak. Şimdiden özür diler, yardımlarınız içinde teşekkür ederim.
  • 2. Oyunu kesinlikle oynamalısın. 1i de beğenirsen oyna

• quote:

Orijinalden alıntı: xImR0

Arkadaşlar, hangi oyundan başlamamı tavsiye edersiniz acaba? Seriye başlamak istiyorum. Yanlış yere yazmış olabilirim muhtemelen ya da daha önce başka yerlerde illaki bu tür sorular sorulmuş cevaplarda verilmiştir muhakkak. Şimdiden özür diler, yardımlarınız içinde teşekkür ederim.
    Başlamak için elinde çok güzel alternatifler var. Resident Evil HD Remaster'dan başla. İlk oyunun Remake'i. Gelmiş geçmiş en iyi survival horror oyunlarından biridir. Sonra, Resident Evil Zero HD Remaster'dan devam et. (Eğer hikaye olarak gitmek istiyorum diyorsan, Zero'yu ilk önce oynayabilirsin) Ondan sonra Resident Evil 2 Remake ile devam edersin. O bitince de 3. oyunun Remake'i gelmeden 4, 5, 6 ve 7 oyunları bitirirsin.

• Bundan sonra Resident evil 4 Remake yerine Code Veronica Remake yapmaları daha mantıklı olur bence, sonuçta RE4 grafik olarakta kamera açısı olarakta oynanabilir bir oyun. Code Veronica'nın PC sürümü yok ve eski oyunlarla aynı kamera açısını paylaşıyor.

• adnan mersedes A kullanıcısına yanıt
    RE4 Remake olmaz bence olursa mantıksız bir hareket olur çünkü, hala oyun güzel görünüyor ve 2 nesil öncekinin oyunu.

RE3'ten sonra Resident Evil Code Veronica ve Dino Crisis'in Remake gelmesi daha mantıklı bir hareket olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tfn123

E3'e kalmayacak. Oyun PSN'de sızdıysa, oraya kadar kalmaz. Yakında State of Play yapılabilir. Olmadı Jump Festa var 21-22'sinde.
    Hocam iyi kalpli adamsın. :)

10 Aralık Salı Günü 17.00'da State of Play etkinliği yapılıcakmış 20 dakika sürücekmiş.
    www.bolumsonucanavari.com
    Sony'nin Bir Sonraki 'State of Play' Video Sunumu 10 Aralık'ta Düzenlenecek
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sonynin_Bir_Sonraki_State_of_Play_Video_Sunumu_10_Aralikta_Duzenlenecek-97856.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 6 Aralık 2019; 16:20:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

Hocam iyi kalpli adamsın. :)

10 Aralık Salı Günü 17.00'da State of Play etkinliği yapılıcakmış 20 dakika sürücekmiş.
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sonynin_Bir_Sonraki_State_of_Play_Video_Sunumu_10_Aralikta_Duzenlenecek-97856.htm

Alıntıları Göster
    Hahaha, sağolasın bayadır söylentileri takip ediyordum. Yani mantıken oyunun kapak fotoğrafı PSN'de sızdıysa, oyunun duyurulmaya yakın olacağını düşünüyordum. E3 2020 çok saçma geldi, hatta oyun E3 2020'e kadar piyasaya bile çıkabilir. Çünkü, oyun 2.5 yıldır geliştirilme aşamasında.

Vallah RE 2 Remake kalitesinde bir oyun gelirse ki, öyle umuyororuz, bi 20 kere daha bitirilir bu oyun. :)

• Tfn123 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam PlayStation Store da gözükmüş sonuçta. Sızıntılar 2020 sonunda çıkacağı yönünde ama belli olmaz. :)

Aslında Sonbahar da çıksa daha güzel olur. İlkbahar yoğun bir dönem olucak.

Edit : RE2 25 Ocakta çıkmıştı belki yine aynı tarih de gelebilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 6 Aralık 2019; 16:31:0 >
  • Yani bir de ben şöyle düşünüyorum, RE oyunları dediğin gibi genelde Ocak'ta çıkıyor ve duyurulduktan 6-7 ay sonra çıkıyor. Haziran-Ocak gibi. Bu oyunda Aralıkta duyurulursa ki, duyurulacak. O zaman Mayıs veya Haziran gibi çıksa efsane olur. :)
  • Tfn123 kullanıcısına yanıt
    İnşallah optimizasyon yine aynı olur ultra ayar 60fps kilitli vsync açık bir şekilde oynamıştım bu adamların kullandığı motor lokum gibi.

• Evet optimizasyonu çok iyi RE ENGINE'in. Tek bi küçük sıkıntısı vardı, bazı yeni mekanlara geçince hafif bi stutter oluyordu ama rahatsız eden bir şey değildi. Yani 60fps gidip bi anlık 58 sonra toparlıyordu. Bende bi sıkıntı yaşamadım onun dışında.
  • Gelir,goty olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.