Şimdi Ara

Resident Evil 3 Türkçe Yama İstek (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SIE Santa Monica

Sanırım Half Life Alyx'i muhteşem hızlı bir şekilde çeviren TR Game Studios çevirecekmiş oyunu.Dün veya ondan önceki gün Mete Özbey [EastergamersTv] canlı yayında RE 3: Remake'i de çevireceklerini söylemişti.
    iyi bari hocam çeviren birilerinin olması güzel
  • U-Crew çeviriye başlamış çeviri yüzdesi %30.
    www.u-crew.net
    Resident Evil 3 Remake %100 Türkçe Yama V1.0
    https://www.u-crew.net/index.php?topic=198.0

Resident Evil 3 Türkçe Yama İstek

• quote:

Orijinalden alıntı: R-10

U-Crew çeviriye başlamış çeviri yüzdesi %30.

Teşekkürler ucrew iyi çeviriyor da ah onların programı yokmu bezdim yemin ediyorum o program dan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ucrew başlamış %30 da yakında bitirirler
    www.u-crew.net
    Resident Evil 3 Remake %100 Türkçe Yama V1.0
  • Başlamış ama videoya %100 demişler ben %100 görüp indirdim satın alacaktım sonra %30 gördüm. %100 Türkçe yama projesi diye bir şey mi var kardeşim aptal mı kandırıyor bunlar? Biraz edepli iş yapın.
  • Eğer u crew yaptıysa 4 ve 6 ayda biter o yama ekip sayıları az ondan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rewold R kullanıcısına yanıt
    Eğer kesin mi diye kontrol etmeseydim satın alacaktım belki de. Youtube da ki videolarına da yorumları kapatmışlar insanlar çıkmadı yazmasın diye.
  • Ücretli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Ten

Ücretli mi?
    25 TL cik.
  • Dua et "Galatasaray yıldınızı sattı" diye başlık atıp U-17 takımındaki Muarrem, Soğanlı Menemenspor'a kiralandı diye bir şey yapmadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewold

Bu mesaj silindi.
    Sizin çevireceğiniz söyleniyordu hocam ne oldu siz yapmayacak mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan12bjk

25 TL cik.

Alıntıları Göster
    Çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewold

Bu mesaj silindi.
    Anladım hocam teşekkürler
  • DMC 5'ten sonra bu oyunda da Dead Weight benzetmesi var. Hangi çeviri grubu doğru çevirirse onu kullanacağım.
  • Keşke %100'e aldanıp, konunun için girince %40 genel çeviri oranını görmeseydim. Eğer gerçekten %100 olsaydı alıcaktım 25 lira feda olsun hem sizin hakkınız hemde sevdiğim bi oyuna o kadar para vermişim Türkçe oynamak içinde bu parayı gözden çıkarırım. Ama %100 yazıp genel %40 çeviri oranı olunca hevesim kaçıyo abi yapmayın şunu.
  • Yav o googlede üst sıralarda olmak için. Bizim internet haber siteleri yapıyoya üstte yorumumda da yazdım onun gibi düşün; ama bu çok daha dürüstü. Dikkat edersen "devam eden yamalar" başlığı altında konu. Biter bitmez uygun bölüme taşıyolar. Heves kaçacak/kaçıracak bir şey yok ortada. En fazla başlığa Projesi veya Çalışması gibi bir şey ekleyebilirlerdi gerek görmemişler.
  • rewold R kullanıcısına yanıt
    Neden bu kadar Celallendiniz anlamadım. Ben Ferex'in yıllardır Çeviri topluluklarına verdiği zararlardan rahatsızım, bunu da gördükçe dile getiriyorum.
    Sizin ile ise bir sıkıntım yok, Prey yamanızı keyifle oynadım.
    Bilmiyorum forumunuz hala aktif mi, oradaki DMC 5 konusunda destek mesajlarımı görebilirsiniz. Ferex'e rağmen destekte buldum, yamanızın çıkmasını bekledim.
    Sonra zaten u-crew'e verdiğinizde yamanızı kullandım. Onların forumlarından da görebilirsiniz aynı şekilde. Hatta iletişiminiz var ise Murat Keser'e yaptığım geri dönüşleri sorabilirsiniz çeviri hataları ile ilgili.
    Dead Weight için göndermemi üzerinize alındıysanız yapacak bir şey yok, bilgi eksikliği bende olmadığı belli.

Edit ; Keser demişim Gündoğan olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 4 Nisan 2020; 9:26:31 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.