|
Bildirim
|
Oyun çıkınca yaması mutlaka gelirdir.
![]() ![]() ![]() |
Qnoops umarız el atar bu işe.
![]() u-c ![]() |
Daha geçen hafta ücretsiz diyorlardı. Neyse ben yarın öbürgün fiyat düşünce alırım. Altyazıları çevirmeye başlıyım ufak ufak. Bunlardan gelecek hayrı beklemek aptallık zaten.
|
Daha öncesinde bu tür çeviri sitelerini, çeviri yapan dostlarımızı vs. teker teker üşenmeden şikayet edeceğimi belirtmiştim. Araya bir kaç iş vs. girince süreç biraz uzadı ama dün gece parayla çeviri satan herkesi, sattıkları tüm çevirilerin yapımcı/dağıtımcı şirketlerine özenle şikayet ettim. Bethesda, Square Enix, Capcom, EA, Ubisoft vs. şeklinde bir liste bu bahsettiğim.
Bazı arkadaşlarımız parayla satılabileceğini vs. düşünüyor ama öyle bir durum söz konusu dahi olamaz arkadaşlar, isterse bu çevirileri 5 TL'ye satsınlar. Hiç bir yerde satışı süren ve sana ait olmayan bir ürün üzerinden para kazanamazsın, bu durum direkt olarak suçtur. Hatta para kazanmayı bırak, izinsiz bir şekilde firmaların markalarına içerik bile üretemezsin. Bununla ilgili en güncel; Rockstar'ın RDR 1'i PC'ye getirmeye çalışan elemanlara yaptıklarıyla gördük zaten. |
Bazı üyeler heralde daha önce hiç türkçe yama konularına sitelerine girmemiş. Başlığa %100 yazma olayı çok uzun zamandır neredeyse bütün çeviri yapan gruplar için geçerli. Ayrıca bunda sorun edecek vay efendim hevesim kaçtı diyecek ne var onu da anlamadım..
Arkadaşımız yazmış alacaktım %30 görünce almadım, zaten alamazsınız bitmemiş yamayı size vermiyorlar doğal olarak ![]() Ben ucrew in neredeyse bütün yamalarını almışımdır hiç te öyle oynanışa etki edecek problemli bir yamaya rastlamadım bugüne kadar. Hangi yamaymış bu merak ettim açıkçası? Tabi insanlık hali elbet olabilir geri bildirim yaparsınız düzeltirler neyi bu kadar abartıyorsunuz ilginç gerçekten.. Açıkçası forumda bu gruba bir kötüleme yapılıyor genel olarak anlayamadım açıkçası.. |
TR Game Studio tebrikler, çevirinin %75'i bitmiş
![]() RESIDENT EVIL 3 TÜRKÇE YAMA | TR Game Studio https://www.trgamestudio.com/2020/04/04/turkce-pc-yama/devam-eden-yamalar/resident-evil-3-turkce-yama/?fbclid=IwAR2HRuS6AOcC1jXjeV_LdKDQjTmeqmWrqPYVIkDVIgzOR6_yZW4dKyajFN4 |
Siteye yıllardır giriş yapmayan bir insandım, sadece ara ara konuları incelerim ve şu an yeni bir üyelik açmak durumunda kaldım. Neyse, genç kardeşlerim ve dostlarım; İngilizce bilginiz olmayabilir ya da yeterli gelmeyebilir, bunlar tabi ki normal şeyler. Lakin U-Crew gibi sitelere, kişilere vs. hiç bir şekilde prim vermeyin. Bu konuda gördükten sonra sitelerini inceledim ve gerçekten de bu insanlar yamalarını para ile satıyorlar. Bu işi sevdiğin ya da insanlara yardım etmek için Türkçe yama yapabilirsin, bunu yapan çok fazla kişi/kişiler gördüğüm kadarıyla zaten var. Ama! gel gelelim resmi olmayan bir şekilde kimsenin ürünü üzerinden kimseden para talep edemezsin!
Bu akşam hiç üşenmeyeceğim ve bu kişi/kişilerin bilgilerini tüm yamasını satmaya çalıştıkları firmaların gerek dağıtımcı, gerek yapımcısına teker teker açıklamalı bir şekilde bildireceğim. Sizler de lütfen biraz mantıklı düşünün ve bu tür oyunlara düşmeyin, burada yapılan şey direk suçtur. İyi forumlar dilerim. |
çevirip oynamak isteyen olursa oyun çıktığında.gerekli tool lar ile birlikte nasıl yapılacağını anlatabilirim.
jepalion arkadaşımız saolasun herşeyi yaptım bir oyuna gömme işi vardı kendisi 5dk da halletti. ![]() |
Elinde güncel dosyalar olan varsa göndersin. Çevirmeye başlıyım.
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 20 Mart 2020; 14:39:36 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 20 Mart 2020; 17:55:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 20 Mart 2020; 20:21:26 > |
|
|
|
|