Şimdi Ara

resident evil 4 oyunu bilgisayarı neden kastırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bayağıdır oyun falan oynamıyordum resident evil 4 oyununu kurdum ve oynarken bilgisayarın ekranının yağmurlu yerde ve su olan yerde kastığına şahit oldum, ama öyle böyle kasmak değil ben oyunun bir parçası olduğunu düşünerek saatlerce o şekil oynadım ve grafik ayarlarını en dibe çekince durumu farkettim, standart yüklemedeki ayarlarda su olsada olmasada bilgisayar kasıyor ve ekran ağar hareket ediyordu. En düşük ayarlarda sadece su olan yerde kasmaya başladı.

Bilgisayarı 2012 yıllarında almıştım.
    Bilgisayarın özellikleri şu şeilde;

işlemci =intel core i3 2120 3,30 ghz 3,30
    Ram =8 gb
    Ekran kartı =2 gb 128 bit
    harddisk =1 tb
    Anakart =Asus p8 h61

Yazılım olarak her türlü grafik bileşenlerini yükledim, kasanın içinin tozlu olduğundan soğumasını iyi yapamıyordur diyerek temizledim, hatta işlemcinin üzerindeki termal macun u bile özelliğini yitirmiş olabilir diye yeniledim ama sadece 100 üzerinden 5 diyecek kadar bir iyileşme oldu.

Bu sıkıntının kaynağı sizce ne olabilir ben işlemcinin zayıf kaldığını düşünerek i7 ye yükselltmek istiyorum, eğer 2. nesil i7 işlemci alırsam anakartımla uyum sağlar mı?

Veya ekran kartımı zayıftır, bilgisayarda başka sıkıntı mı var bilenlerin yardımına ihtiyacım var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.