Şimdi Ara

Resident Evil 4(PC) Maalesef ertelendi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende iki oyunuda oynadım ama Far Cry dan aldığım zevki çok az oyundan almışımdır bana göre Far Cry tam bi şaheser.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 26 Mayıs 2006; 16:23:03 >
  • quote:

Arkadaşım o zaman yaptığın yorumları kendine göre yap.. Senin için dünyanın en güzel oyunu olabilir ve bende birşey diyemem.. Ama burda senin zevklerinden değil herkesin zevkinden bahsediyoruz. Senin zevkin sadece seni bağlar.

Dimi herkesin zevki kendini bağlar.E birader böyle söylüyorsun sıkışınca da, ilk cümlende neden bunu belirtmiyorsun ?
  • şu far cry ı bi ben oynayamadım gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: JakX

quote:

banane kardeşim filminden aldığı puandan

Arkadaşım o zaman yaptığın yorumları kendine göre yap.. Senin için dünyanın en güzel oyunu olabilir ve bende birşey diyemem.. Ama burda senin zevklerinden değil herkesin zevkinden bahsediyoruz. Senin zevkin sadece seni bağlar.

Kendi zevkime göre yorum yapmaktansa gerçeklere istatistiklere göre yorum yaparım daha iyi.. Oyun piyasasını yıkmış.. Hangi piyasayı senin cd aldığın dükkandaki piyasayı mı yıktı?

Farcry elbette çok iyi bir oyun.. Ama iyi oyun vardır kısa süre popüler olur iyi oyun vardır klasik haline gelir devrim yaratır..

yahu arkadaşım görüyorsun farcry için yapılan yorumları. pc ciler re gibi bir oyunu farcry la kıyaslamaz bile. farcry aşmış bir oyun re ile karşılaştırılamaz. soruyorum yahu sen hiç r.e4 ü bitirdikten sonra açayım bidaha bitireyim dedin mi? burada çevremde kaç kişi oyunu bitirdikten sonra yüzüne bakmadı. farcry hala klasik hala onun kadar insanı pc başına bağlayan oyun yok ve hala farcry kadar kaliteli oyun piyasada yok. Crysis gelene kadarda farcry ın eline kimse su dökemeyecek gibi görünüyor. r.e ile farcry ı karşılaştırmak woswos la ferrari enzo karşılaştırmak gibidir. önce re grafiklerini düzeltsinde gelsin o çamur grafikle farcryın karşısına çıkmaya bile yüzü olmaz.

dersin doom3 ten fear dan iyidir tamam dorudur ama farcry a laf edene burada bin kişi cevap verir.

@greatsoldier ın da dediği gibi madem kendi görüşün diye lafı çeviriyordun başta belirtecektin bunu. istatistikle olmuyor bu işler yabancıların oyun zevkini de biliyoruz: Aylarca liste başı olan Sims2 ben bu adamların yaptığı istatistiğe oturduğum yerimle gülerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Mayıs 2006; 16:36:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: solidus17

şu far cry ı bi ben oynayamadım gitti
    Desturrr o oyun oynanmaz mı bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

quote:

Orjinalden alıntı: solidus17

şu far cry ı bi ben oynayamadım gitti
    Desturrr o oyun oynanmaz mı bea

en kısa zamanda oynayacam kızma yaa

• bende arkadaştan bi alayım oyunu yine oynayacam ya özledim valla

bu arada farcryın kaliteside resident evil topicinin farcry topicine dönüşmesiyle ortaya çıkıyor
  • @tugy tam bi farcry fanıdır laf ettirmez walla
    aynı benim metal gear solid e ettirmeyeceğim gibi saygıyla anıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brotcinekmegi -- 26 Mayıs 2006; 22:32:39 >
  • asıl size yavaş. Daha oyunun ilk bölümü tüm r.e. serisini ezermiş. Yuhhhhh!!!
    re4 sayesinde kaç tane gc satıldığından haberiniz yok. Bide fps grafikleri ile bir tutuyorlar. Sanki fc nin konusu çok orjinal.. HL2 yi ezer ama fc yi ezemez denilmesi için hiçbir laf söyleyemiyorum.
    Sonuçta pc oyunculuğu ama bu kadarına da ger.ekten pesss
  • quote:

Orjinalden alıntı: saçaklıda

asıl size yavaş. Daha oyunun ilk bölümü tüm r.e. serisini ezermiş. Yuhhhhh!!!
    re4 sayesinde kaç tane gc satıldığından haberiniz yok. Bide fps grafikleri ile bir tutuyorlar. Sanki fc nin konusu çok orjinal.. HL2 yi ezer ama fc yi ezemez denilmesi için hiçbir laf söyleyemiyorum.
    Sonuçta pc oyunculuğu ama bu kadarına da ger.ekten pesss

ya bi git hiçbir re serisi farcry kadar rağbet görmedi hala milyonlarca farcry hastası var. size şu kadarını söylüyorum 3 yıl boyunca manyak bir şekilde hala piyasayı altüst eden bir re oyunu söyleyin ondan sonra konuşun iddianızı edin

• re fear veya doom u geçebilir ama farcry ve hl2 denince orada kalır. Tugayın dediği gibi siz re oynayınca yeniden bitirmek istediniz mi?
  • Size sadece gülüyorum çünkü yazdıklarınız çok komik..

RE4 bittiğinde birsürü yeni oyun açılır. Onlarda en az esas oyun kadar zevklidir ve hikayeyi tamamlarlar. Benim arkadaşım re4 ü 8 kez bitirdi.. Ben kendim re4 bittiğinde gerçekten çok üzüldüm ve hemen yeni açılan oyunlara daldım..

RE 4 ile farcry ı kıyaslıyamazsınız.. RE 4 ün satış rakamlarıda, aldığı puanlarda farcry ı ezer geçer..

Siz anlatın devam edin komik oluyor gerçekten kendi hayallerinizi yazın buraya.. Biz gerçekleri yazıyoruz sizde kafanızdakileri devam edin..
  • Turppppp sıkayım Resident Evil a...
  • quote:

Size sadece gülüyorum çünkü yazdıklarınız çok komik..

RE4 bittiğinde birsürü yeni oyun açılır. Onlarda en az esas oyun kadar zevklidir ve hikayeyi tamamlarlar. Benim arkadaşım re4 ü 8 kez bitirdi.. Ben kendim re4 bittiğinde gerçekten çok üzüldüm ve hemen yeni açılan oyunlara daldım..

RE 4 ile farcry ı kıyaslıyamazsınız.. RE 4 ün satış rakamlarıda, aldığı puanlarda farcry ı ezer geçer..

Siz anlatın devam edin komik oluyor gerçekten kendi hayallerinizi yazın buraya.. Biz gerçekleri yazıyoruz sizde kafanızdakileri devam edin..

madem öyle diyorsun nerede bu resident evil hayranları far cry taraftarları kendini çekinmeden gösterebiliyor
    aslında ilk cevabımda fry cry'ı karıştırmasaydın bari dedim ama düşününce RE4'ün bi fear kadar bile olamıcağını düşünüyorum oynamamış olsamda RE4'ü tv'de tanıtımlarını gördüm hiç de okadar çekici bir oyuna benzemiyor açıkcası
    not:tabiki tüm bunlar kendi görüşlerim (seninkinede saygı duyarım)

• hala satış rakamı diyor ya. o oyunları orjinal alanlar çoluklarına çocuklarına alan durumu iyi olan ve genellikle oyundan anlamayan tipler.

re4 güzel süper bir oyun bende pc ye büyük sabırsızlıkla bekliyorum. ama abartmayalım sadece re4 değil farcry a rakip olabilecek şu piyasada hala oyun yok. ben pes5 in de aşığıyım ama kendim söylüyorum pes5 bile farcry ın yanında ezik kalıyor ( ha türleri farklı doğru ama genel olarak bana zevk vermesi bakımından söylüyorum ) 15 yılı geçkin oyun oynuyorum bende ve farcry kadar delisi olduğum başladığımda bırakamadığım oyun sayısı nadirdir. varsada atari salonlarındaki street fighter vs. dir.

bu benim görüşlerim ama bakın kaç kişinin böyle fikirleri büyük ihtimalle burada takılan %99 u böyle düşünüyor.

sen bize gülüyorsun ama daha farcry ı tam anlayıp zevk alamadan oynadığını böyle belli ettiğini görerek biz senin adına üzülüyoruz. farcry ı tam anlamıyla zevkini çıkararak oynayan kimse re4 farcry dan iyi demez.

@pinky 4 yine güzel oyun bea. arkadaş abartmış sadece farcry falan imana gelmiş eleman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Mayıs 2006; 22:22:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

Turppppp sıkayım Resident Evil a...

Zuhaha lafa bak
  • yaw arkadaşlar bence 2 oyunun da yeri ayrı 2 oyun da çok güzel
    farcry ı daha oynamadım ama en az half life kadar iyi olduğunu biliyorum
    ps1 den beri re serisinin her oyununu oynadım o oyuna da kötü demek olmaz
    eminim re4 diyenler farcry ı oynadı we beğendi, farcry diyenler re4 gelse de oynasak diyorlar ama insan hangisinden daha çok zevk alıyosa onu beğenir
    daha fazla uzatmaya gerek yok arkadaşlar kapatalım artık bu konuyu
  • quote:

Zombileri salıcam üzerinize o olacak..

Resident Evil 4(PC) Maalesef ertelendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakX -- 26 Mayıs 2006; 22:48:55 >
  • quote:

quote:

Zombileri salıcam üzerinize o olacak..

kapışırlar

• Bikere Fcry fps RE tps ,elmalarla armutlar bu kadar karıştrılır(fcry elma)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.