Şimdi Ara

Resident Evil 4(PC) Maalesef ertelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Re 4 ve Devil May Cry ın çıkışları Eylül aylarına ertelendi.Kaynak gamefaqs sitesinden.

• Bende bu oyun nerelerde diyordum artık bundan sonra çıksada yaramaz bekle bekle zaten soğuduk iyice salla gitsin
  • Ama resmi sitesinde hala Mayıs 2006 yazıyor.Yanlış anlamış olmayasın.

http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=4395

• eylul olsunda dx10 a uydururlar artık
  • Yaw gerçektende oyun ertelenmiş.Çıkış tarihi 13 Eylül 2006 olmuş.Gerçekten çok yazık.İşin ilginci bunun resmi sitesinde duyurulmamış olması.

"Bir süredir Resident Evil 4'ün PC kullanıcıları için piyasaya sürüleceği konuşuluyordu. Hatta tarihler bile verilmişti. Önce 1 Mayıs olarak yabancı internet sitelerinde belirtildi, sonra 25 Mayıs oldu. Oyunun fan'ları büyük bir heyecan ile beklerlerken, tarih yine değişti! Şu anda belirtilen tarih 13 Eylül 2006! Bakalım Resident Evil 4'ün akıbeti ne olacak ?"

Haberi Görmek İçin Tıklayın

(Kaynak MerlininKazani)

• Son açıklanan çıkış tarihi 9 Harirandı anlaşılan gene ertelenmiş bekle babam bekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 26 Mayıs 2006; 11:56:00 >
  • anlaşılan biraz daha beklicez şöle bir iki defa daha ertelenirse 2007 de çıkar
  • yuh ya buda duke'nin akibetine uğrıcak galiba
    kaçıncı erteleme
  • oyun piyasada ama ben geçen gittim cd ciye sordum resident evil geldimi die ewet dedi almadim ama geldi dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: yittix

oyun piyasada ama ben geçen gittim cd ciye sordum resident evil geldimi die ewet dedi almadim ama geldi dedi
  • Biz ps2 içinde çok beklemiştik.. Ama kesinlikle değdi.. Bu oyun 100 tane doom 3 değerinde bir oyun.. Fear, doom 3, farcry ı toplasan resident evil 4 kadar etmezler..
  • yapılır bize bu be
  • quote:

Orjinalden alıntı: yittix

oyun piyasada ama ben geçen gittim cd ciye sordum resident evil geldimi die ewet dedi almadim ama geldi dedi
    Saçmalamaya dewam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JakX

Biz ps2 içinde çok beklemiştik.. Ama kesinlikle değdi.. Bu oyun 100 tane doom 3 değerinde bir oyun.. Fear, doom 3, farcry ı toplasan resident evil 4 kadar etmezler..

far cry'ı krıştırmasaydın bari
  • quote:

Biz ps2 içinde çok beklemiştik.. Ama kesinlikle değdi.. Bu oyun 100 tane doom 3 değerinde bir oyun.. Fear, doom 3, farcry ı toplasan resident evil 4 kadar etmezler..

yavaş farcry ın sadece ilk bölümü tüm r.e serisini altüst etmeye yeter
  • quote:

arcry ın sadece ilk bölümü tüm r.e serisini altüst etmeye yeter

Sana öyle geliyor.. Resident Evil serisi fanatikleri olan bir seridir. Buda konsollara özgü bir olaydır.. RE için kaç tane film yaptılar.. Farcry için film yapan göremiyorum.. Neden biliyor musun? Çünkü farcry çok kalitelide olsa aslında sıradan bir oyundur..

Resident Evil 4 ün ortalama basın puanı tamı tamına 9,7.. Farcry ınki 8,9.RE 4 Tüm zamanların en iyi oyunları arasında listede 3. sırada.. Türkiyede genelde pc de oyun oynandığından insanlar farcry gibi oyuları çok büyük olay zannediyorlar.. Ama dünya konsolda oynuyor ve asıl bomba oyunlarda konsollara çıkıyor. Tüm zamanların en iyi oyunları listesine girebilen tek pc oyunu 9,5 puanla half life 2; 6. sırada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakX -- 26 Mayıs 2006; 15:45:34 >

• quote:

quote:

arcry ın sadece ilk bölümü tüm r.e serisini altüst etmeye yeter

Ancak rüyanda eder.. Resident Evil serisi fanatikleri olan bir seridir. Buda konsollara özgü bir olaydır.. RE için kaç tane film yaptılar.. Farcry için film yapan göremiyorum.. Neden biliyor musun? Çünkü farcry çok kalitelide olsa aslında sıradan bir oyundur..

Resident Evil 4 ün ortalama basın puanı tamı tamına 9,7.. Farcry ınki 8,9.RE 4 Tüm zamanların en iyi oyunları arasında listede 3. sırada.. Türkiyede genelde pc de oyun oynandığından insanlar farcry gibi oyuları çok büyük olay zannediyorlar.. Ama dünya konsolda oynuyor ve asıl bomba oyunlarda konsollara çıkıyor. Tüm zamanların en iyi oyunları listesine girebilen tek pc oyunu 9,5 puanla half life 2; 6. sırada..

farcry ın fanatiği yokmu kardeşim. dünyayı sallayan oyundu farcry zamanında. şu istatistiklere göre değerlendirmiyormusunuz acaip komik ya. banane kardeşim filminden aldığı puandan. farcry ı sor şu forumda adam gibi oyunculara yanında re devede bit yeniği olarak kalır. ben kim ne kadar sevmiş ona bakarım dünyadada hastalık derecesinde sevildi bu oyun hala yeni modlar bile yapılıyor oyuna daha ne diyeyim. re nin hangisini insan bitirdikten sonra tekrar bitiriyor. ben farcry ı ilk bitirdikten sonra hemen yine new game deyip başladım 3 kere hiç aralıksız oynadım ve halada ilk oynadığım kadarki zevkle oynarım. ve dünyada herkeste bunu böyle oynuyor.

sen gidip 10 yıllık resident evilla 3 senelik farcry ı piyasada edindiği yer bakımından aldığı puanlar bakımından karşılaştırıyorsan sana daha birşey demiyorum. bırakta yapsınlar artık filmini asır olacak re çıkalı. ama farcry sadece kendi türünü değil oyun piyasasındaki her oyunu çıktığı gün yıktı

f.e.a.r doom3 hl2 yi ezer r.e dersin tamam derim de farcry yı yavaş ezsin re.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Mayıs 2006; 15:50:05 >

• quote:

banane kardeşim filminden aldığı puandan

Arkadaşım o zaman yaptığın yorumları kendine göre yap.. Senin için dünyanın en güzel oyunu olabilir ve bende birşey diyemem.. Ama burda senin zevklerinden değil herkesin zevkinden bahsediyoruz. Senin zevkin sadece seni bağlar.

Kendi zevkime göre yorum yapmaktansa gerçeklere istatistiklere göre yorum yaparım daha iyi.. Oyun piyasasını yıkmış.. Hangi piyasayı senin cd aldığın dükkandaki piyasayı mı yıktı?

Farcry elbette çok iyi bir oyun.. Ama iyi oyun vardır kısa süre popüler olur iyi oyun vardır klasik haline gelir devrim yaratır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakX -- 26 Mayıs 2006; 15:58:35 >
  • Yine mi ertelendi hemde eylüle mi Şu oyunu bir de PC'de sağlam grafiklerle oynamak wardı...

RE 4 klasik değil bence.Bir oyunun klasik olması için tek unsur grafikleri değildir.Grafik dışında en önemli unsur oyunun kurgusudur.Bir arkadaş yukarıda Far Cry ile kıyaslamış.Başkanın kızını kurtarma gibi klişe bir senaryoyla Far Cry'dan kat kat iyi öylemi?

quote:

farcry için film yapan göremiyorum.. Neden biliyor musun? Çünkü farcry çok kalitelide olsa aslında sıradan bir oyundur..

Doom 3'de film oldu ama ne kadar iyi bir oyun tartışılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 26 Mayıs 2006; 16:17:39 >

• Bakın arkadaşlar ben hem pcde hem ps2 oynuyorum.. Farcry ıda re4 üde oynadım.. Sizce oynayınca görürsünüz neyin ne olduğunu.. Oynamadan neyin yorumunu yapıyorsunuz onu anlamıyorum..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.