Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 4 PRO MODE DA BITIREN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merak ediyorum forumda var mı. 3 aydır yeni deniyorum pro mode da oynamayı. bayaa zor geldi başta ama ilerleyince diger modelardan (easy normal) daha zevkli olduğu aşikar geliyor naçiz bünyeye. bi bakın.
    haa elbette vardır pro da bitirip prl silahını edinen. ona da selam ediyorum buradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giannakopoulos -- 31 Ocak 2006 15:36:51 >

• ben orta seviyede bitirdim bi daha kasamam ama kalite oyun non-stop aksiyon var...Oyun bitince 4 tane extra açılıyor
  • Normal mod'da oynuyorum. bir level kldı bitmesine, bitirdikten sonra yeni modlar mı açılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 31 Ocak 2006 16:10:21 >
  • pro da ölmüyor zalımlar. 3 ün 2 sine zor geldim ama nasıl geldim.
    kafaya bir handgun, sonra bir kick , hoop yere düşsün aabimiz sonra yanına kadar gir pıçağınan bi temiz doğra ama nereye kadar. hayır köylüler bu metotla tamam, hahloluyor ama o castle daki gotik aabiler yokmu. yahu orak atıyolar be. şato da orakla dolaşan adam. neyse. ne neyse si ya. hayır köylü milletin efendisidir tamam köylü atsın orağı tırpanı baltayı sabanı, ama o illüminati bozması ibişler yok mu...ayrıca unutmadan oyunun başlarında sayılabilecek bir yerde 3, 4 tane kurt irisi mahluklar geliyo. bu yakışıklılar pro mod da daha bir güzel geliyorlar. böyle dallanıp budaklanıp...amman aman.bakın görün....
    oyunu ilk bitirişte 4 tane gzli bölüm açılıyor ve pro zorluk seviyesi açılıyor. gersisini sana bırakayın adventure. koolay gelsin.
    bu arada ispanyolca bilen bir arkadaş köylülerin ispanyolca resmen küfür ettiğini söyledi. öyle böyle değil resmen ağır küfürler ediyorlarmış. 'presidentine bir sana iki kodoş' undan tut 'tee aamarikalardan buralara bir sidikli için mi geldin a ib..' ye kadar ...coşuyolar yaanii. ayrıca bkz: bir arkadaş

• ya arkadaşlar bende bu res. evil 4 ü aldım ama oyun nasıl save ediliyor anlayamadım yani oynuyorum fakat save edemiyorum bir el atında oynayalım yaw memory kartım var
  • Burası yeri değil ama söyliyesim geldi : GTA:SA'ı 100 saatte %100 bitirdim , oynadın mı böyle oynıyacaksın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: leo

Burası yeri değil ama söyliyesim geldi : GTA:SA'ı 100 saatte %100 bitirdim , oynadın mı böyle oynıyacaksın...

Hey yavrum be

Ben 50 küsür saatte 70'e mi ne geldim. Oyun bitti de yüzdesi bitmedi, du bakalım. 3 aydır oynamıyorum. Bakmak lazım...
  • re4 kaçın kaçına gelince bitiyo ben 5in 2 sindeyim oyun baya zevkli bıraktırmıyo ama ben kolayda oynuyom bi kadınla oynayabiliyomuşuz kafanmızdaki soru işretleri kalkıyomuş bu modu açmak için ne yapmam gerekiyo
  • hakikaten bilen cevap versin resident evil 4 kaçın kaçında bitiyo bende 4ün 4 ündeyim.
  • 5in4 ü sonmuş
  • PRL silahını almak için oyunu hard da bitirmeyi bir ara denemiştim ama çok zor gelmişti oyunun ortalarına dogru.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.