< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (12. sayfa)
-
-
Nerede yama acaba?
-
Anonymous çıkardı yamayı. Ücretli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam güvenilir mi ? 3-4 hafta sonra girememezlik yapar mı oyuna. yani oyun yarım kalmasında başka birşey istemem
-
Ben de hesap aldım denemek için ama 5 kişiden fazla kullanım olduğu için denuvo oyuna girmeye izin vermiyor. Sonuç hüsran oldu biraz.
-
Aynı hesabı başkalarına da satmışlar demek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahahaha , Hocam kesinlikle katiliyorum. Oyundaki Optimizasyon JİLET gibi maşallah. Capcom bu işi kapmış.
-
Kardeşim yıllar önce bende almıştım.sonuc husran.kim önce girerse.F5 manyagı olmustum.anca tahminim bir ay sonra oynayabilirsin.sabaha karşı deniyordum yine giremedim.bir kez bile oyunu acamadım.bende iade ettım.adam birde bana böyke oldugu bilmiyormuydun diyor.dedim bu kadarda degil üç günde bir kez girilmezmi yahu.dedim bunun hep badındamı beklicem tuvalet sırası gibi....
-
Ucuz olmasının sebebi belli bu şekilde oyuna girilemiyorsa para vermenin de anlamı yok. Boşa zaman ve para kaybı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben uzun zamandır hesap alıyorum hiç sorun yaşamadım belli başlı satıcıdan alırsanız sorun yaşatmaz denuvo yüzünden 24 saat hatası veriyor ama sonra giriyor bir kez girmesi yetiyor.quote:
Orijinalden alıntı: tiiiimekKardeşim yıllar önce bende almıştım.sonuc husran.kim önce girerse.F5 manyagı olmustum.anca tahminim bir ay sonra oynayabilirsin.sabaha karşı deniyordum yine giremedim.bir kez bile oyunu acamadım.bende iade ettım.adam birde bana böyke oldugu bilmiyormuydun diyor.dedim bu kadarda degil üç günde bir kez girilmezmi yahu.dedim bunun hep badındamı beklicem tuvalet sırası gibi....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tavsiye ettiğiniz bir satıcıyı pm den yollar mısın hocam
-
Tabiki hocam sizin dm kapalı açarsaniz atayimquote:
Orijinalden alıntı: Guest-2F4BE4979Tavsiye ettiğiniz bir satıcıyı pm den yollar mısın hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 25 Mart 2023; 9:16:18 >
Hocam senin dm kapalı galiba kontrol edermisin.
ücretsiz yama çıkmadı mı hala ?
-
Bıyıklı Bey#3821quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2F4BE4979
Hocam senin dm kapalı galiba kontrol edermisin.
Discord'dan ekleyin hocam en sağlıklisi
Korku oyunlarını hiç oynayamam ama bu oyun da çok övülmüş be abi. Fiyatı da az değil ne yapsam bilemedim.
-
Oyun o kadar pahalı ki konu ölü😅
Oyunda 14 saati geride bıraktım.Kusursuz bir Remake olmuş.Başına oturdun mu 5-6 saat kalkamıyorum.Capcom ne yaptın sen böyle
-
Her şey iyi güzelde, pıçakla motorlu testere savunma konusunda mantığımı kandıramıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 26 Mart 2023; 5:5:24 >
-
Oyunu Normal mod ile 15 saate yakın bir sürede bitirdim.Daha önce PS2 ve PC de defalarda oynadığım oyunu Remake sürümü ile oynamak çok zevkliydi.RTX high 2K da oyun efsane gözüktü.Capcom gerçekten Remake işini biliyor.
10/10 benim için değil ama onuda belirtmem gerekir.Ufak tefek bir iki dokunuş daha 10/10 olabilecek bir oyundu.Özelikle karakter ve köylü seslerinde ufak bir hayal kırıklığı oldu bende ama onun dışında güzeldi.
10/9 luk bir oyun
Şimdi sırada " "Original Ver." Soundtrack pack" ve türkçe altyazı ile hardcore bitirmeyi planlıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X