< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU (78. sayfa)
-
-
Çok çabuk bitirmiştim ben. Bittiğinde demo oyun oynamışım gibi hissetmiştim.
-
O zamanlar DLC vs diye bişey yoktu.
Oyun dünyasında da çok az rastlanan biseydi.
O yüzden öyle hissetmeniz doğal
Yalnız oyun paralı mı değil mi vs tartışması yasanmisken.
Eğer paralı olsa yazarlardi.
Orjinal oyunda yoktu ps2 sürümünde ps cileri beklenttikleri iicn bir yıl özür mahiyetinde yanında gelmişti. Şimdi bunufa parali yapmayalım çünkü zaten orjinalinde var gibi demiş olabilirler.
Mesela village in dlc si SHADOW OF ROSE 20 euroydu. Hemde hayatımda gördüğüm en rezil dlc idi. Konu boktan mekanlar zaten olan mekanlar vs düşman yok falan. Ona bile 20 dolar istemişlerdi ancak o olmayan biseydi yani yapmasalarda kimse neden yapmadın demezdi çünkü yapılmadan önce yoktu :). Ancak ada DLC si olan bişey ve zamanında bedava verilmiş. Olan birşeyi ve zamanında parasız olanı sonradan paralı vermek biraz tepki çeker . Ancak bana sorarsan paralı olmasını isterim çünkü bir re fani olarak pqrasiz yapıp baştan sağma bişey yapacaklarina paralı yapıp güzel bir şey yapmalarını isterim.
Kimse parasız olan biseye ne özgün fikir kullanır nede bol bütçe.
İkinci bende ki sorun ise ben oyunu ps4 proya ortak olarak aldım.
Paralı olduğu an isterse 1 Euro olsun DLC ana oyunu yeniden satın almak zorundayım.
Eğer stand alone tank tek başına oynanan dlc gibi değilde ki Capcom oyunları tek başına oynanmıyor örnek left behind vs gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Paralı olsa bir hafta sonra çıkacak DLC nin parasını da üstüne yazarlardi.
Eğer paraliysada emin ol 20 dolardan aşağı değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 15 Eylül 2023; 13:44:29 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Paralıymış hocam ama fiyatını yazmamışlar daha.
-
hocam resmi sitede paid dlc diyor fiyata da çoğu güvenilir site on dolar demiş. on çok ucuz geldi kaynakları ne bilmiyorum umarım gerçekten öyle olur. ben ps'te değil xbox'ta ortak aldım ama oyunu. ortağınız da almak istiyorsa beraber alın yoksa da başka bir hesaba sırf DLC'yi alın oyunla otomatik kombinlenir zaten o, oyunu almaya gerek kalmaz. xbox'ta bu şekilde kendi ana hesabıma silah upgrade ticket'ı almıştım, kardeşlikle oynadığım oyuna eklenmişti sıkıntısız. yine aynı şekilde starfield ve dead celss'te DLC ve ana oyun farklı hesaplardaydı ama kombine oldu kendiliğinden. ps'de de durum farklı değildir bence, siz daha iyi bilirsiniz gerçi.
bir de bir şey sormak istiyorum. orijinal oyunda DLC ile yeni başarımlar gelmiş miydi? ben ana oyunu yüzde yüzledim, biraz da DLC ile gelirse onları da kovalamak istiyorum bir an önce.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Village de ki dlc icin basarimlari mi sordunuz ? Eğer öyleyse gelmişti sanırım ama tam da emin değilim.
Diğer konuda ki verdiğiniz öneriye gelince.
Denemeye değer. Eğer başka ve kesin bir çözüm bulamazsam sizin dediğiniz şekilde halletmeye çalışacağım. Birde dlc date si çok supriz oldu fazlada vaktimiz yok. Aslında dlc gelmeden bir daha bitiresim var kızıma da söz vermiştim bitirelim dlc den önce diye ama bu tarih biraz supriz ve acele oldu . Bitirmek için bu hafta oyuna yer açmak biraz zor olucak ama hafızayı tazelemek içinde şart gibi. Birde ps5 de var bende ama hala paketten cikaramadim nedense. Hiç olmadı ps5 e de alabilirim oyunu böylece pc5 i açmak için de bir sebebim olmuş olur :)
Fiyat konusunda bi gelişme var mı arkadaşlar ?
yok. store sayfaları açılmadı daha. 18inde oynanış fragmanı yayınlanacak. onunla beraber açılır bence ön siparişe.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunun fanı misiniz bilmiyorum ama oyun ilk duyuruldugunfa kısa bir trailer göstermişlerdi.
Trailerse Ashley ormanda oyuna leonla basladigimiz yerde koşarak birilerinden kaçıyordu.
Ben aslında öyle bir görüntünün boşuna yapimadigi kanatindeydim ve Ashley içinde extra bir DLC gelir diye bekliyordum. Malum Ashley kaçırılıyor ve bir kaç gün yada hafta o arada ki zaman zarfini işleyen bir DLC .
Aslında oyun gu,el sattı . Ben olsam Capcom yerinde dlx işini abartirdim cunki tonla malzeme var mesela Luis in hikayesi falan.
oyunun orijinalini oynamadım ben, 2 remake ile tanıştım sonra neredeyse tüm ana oyunlarını oynadım. 4 remake ilk yüzde yüzlediğim oyun oldu hayatımda, öyle sardı beni. dediğiniz fragmanı hatırlayamadım ama öyleyse mümkündür ashley ile alakalı bir dlc gelmesi. yine de bilmiyorum Ashley ile oynamak zevkli olur mu diye. oyunda ashley ile oynadığımız kısım çok açmamıştı beni. onun yerine Luis'in hikayesini tercih ederim. hem herkesin sevdiği hem de umbrella ile illimunidos'un arka planını aydınlatabilecek karakter. ki bence KESİNLİKLE bu dlc ile bitmeyecek bu oyun. en az bir dlc daha getirir Capcom. bildiğim kadarıyla şimdiye dek en iyi sattıkları oyunlardan biri.
Oyunu kaç kere kayıt ettiğimiz oyun sonunda verilen rankı etkiliyor mu?
-
Evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunu kolay da sadece bıçak ve tabanca kullanarak bitirdim ama başarımı vermedi.
-
"Belirli savaşlar hariç" demiş. Ona takılmışsınızdır.
-----
Kupa Açıklaması (Minimalist): Complete the main story using only knives and handguns. (Excluding specific battles.)
https://psnprofiles.com/trophy/21539-resident-evil-4/36-minimalist
Be careful, however, as the following items/weapons WILL void the trophy:
- Eggs; do not use the egg to attack Ramón Salazar during this playthrough - it also isn't advisable to go for merchant requests here as you need to throw one for a later request.
- Any other throwables such as Flash Grenades, Hand Grenades, Heavy Grenades etc.; simply put, don't use any throwables throughout this whole run.
- Handcannon; although it may be mistaken for a pistol, this will also void the trophy as it uses magnum ammunition. The only weapons that fit the criteria are ones that use handgun ammo.
Ancak dikkatli olun, çünkü aşağıdaki öğeler/silahlar kupayı geçersiz kılacaktır:
- Yumurtalar; Bu oyun sırasında yumurtayı Ramón Salazar'a saldırmak için kullanmayın - ayrıca daha sonraki bir istek için bir tane atmanız gerektiğinden burada tüccar isteklerine gitmeniz de tavsiye edilmez.
- Flaş Bombaları, El Bombaları, Ağır Bombalar vb. gibi diğer fırlatılabilir maddeler; Basitçe söylemek gerekirse, tüm bu koşu boyunca herhangi bir fırlatılabilir madde kullanmayın.
- Handcannon; Her ne kadar tabancayla karıştırılsa da bu aynı zamanda magnum mühimmat kullandığı için kupayı da geçersiz kılacaktır. Kriterlere uyan tek silahlar tabanca cephanesi kullanan silahlardır.
-
Bomba kullandım ondan vermedi demek ki.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Bir de son bossta ada bize bazuka veriyor onu kullanmamız etkiler mi acaba? -
Linkte yazıyordu. Rocket Launcher kullanmana izin veriyormuş. Sıkıntı olmuyormuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyuna Save silme geldi mi? Her bölüm için ayrı kayıt almıştım oynadığım vakit. En son oyunu bitirdiğimde Chapter 1 üzerine yazdırmıştım, diğer saveler gereksiz kaldı diyerekten onları silecektim ki Delete Save yoktu. Son durumu bilen varsa beni bilgilendirebilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 17 Eylül 2023; 20:9:27 >
Oyun içinden silinmiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X