Şimdi Ara

Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.725
Cevap
37
Favori
69.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Inşallah hocam teşekkür ederim. Valla yalan yok hafiften vuruyor ama en çok Death Stranding oynarken koymuştu OLED ile oynayamamak. Zaten bı oyun film zevkim var asgari ücretle çalışıyorum ama biraz daha para biriktirip sanırım alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elinde PC steam kodu olan varsa bana ulaşssın lütfen, alıcıyım.

• Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    Separate Ways ■Release Date: September 21st, 2023 ■Platforms: PlayStation®5、PlayStation®4 The Mercenaries ■Release Date: Currently available(Additional content update planned for September 21st, 2023) ■Platforms: PlayStation®5、PlayStation®4 Resident Evil 4 VR Mode ■Release Date: Coming this winter ■Platforms: PlayStation®VR2 #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #psvr2 #psvr2games #ResidentEvil #ResidentEvil4 #ResidentEvil4VRMode #RE #RE4 RE4VRMode #stateofplay Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?si=S3kwz_LudQGfrPqV&v=KB4RHghEoeU&feature=youtu.be
  • Sonunda dlc gelmiş.
    Tekrardan köye dönmek harika olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 15 Eylül 2023; 9:19:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resident Evil 4 DLC'si Separate Ways 21 Eylül'de çıkıyor, RE4 VR Modu bu kış ücretsiz DLC olarak geliyor

Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU

Ada Wong yeni hikaye genişlemesinde başrolde, Paralı Askerler modu için yeni karakterler de aynı gün çıkıyor.

Merhaba, PlayStation! Ben Edvin Edsö, Resident Evil 4'ün Tanıtım Yapımcısıyım. Bugünkü State of Play'de Resident Evil 4 VR Modu için en son oynanış fragmanını ve uzun zamandır beklenen ek hikaye DLC'si Separate Ways'i yayınladık. Neler bekleyebileceğinizi görmek için en son fragmana göz atın ve sonuna kadar izlediğinizden emin olun!

Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    Separate Ways ¦Release Date: September 21st, 2023 ¦Platforms: PlayStation®5?PlayStation®4 The Mercenaries ¦Release Date: Currently available(Additional content update planned for September 21st, 2023) ¦Platforms: PlayStation®5?PlayStation®4 Resident Evil 4 VR Mode ¦Release Date: Coming this winter ¦Platforms: PlayStation®VR2 #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #psvr2 #psvr2games #ResidentEvil #ResidentEvil4 #ResidentEvil4VRMode #RE #RE4 RE4VRMode #stateofplay Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=KB4RHghEoeU

Merakla beklenen bu iki DLC'ye ek olarak, fragmanın son saniyelerinde The Mercenaries modu için ücretsiz bir güncelleme de duyurduk! Bu güncelleme 21 Eylül'de, Separate Ways'in yayınlandığı gün satışa sunulacak. Bu güncelleme Resident Evil 4 sahibi olan herkes tarafından kullanılabilir. Henüz The Mercenaries oynamadıysanız, şimdi farklı bir eğlenceyi deneyimleyebileceğiniz bu popüler ekstra oyun modunu denemek için harika bir zaman. 

Eğer oyuna dalmak için doğru zamanı bekliyorsanız, Resident Evil 4 şu anda PlayStation Store'da 26 Eylül'e kadar indirimli. Şimdi Leon'un hikayesini oynamak ve 21 Eylül'de çıkacak Separate Ways öncesinde The Mercenaries modunu keşfetmek için mükemmel bir fırsat. 

Şimdi, bu fırsattan yararlanarak son fragmanda gösterilenleri derinlemesine incelemek istiyorum.

Ek hikaye DLC'si Separate Ways, 21 Eylül'de geliyor!

Görev gizlilik gerektiriyor. Başarısızlık bir seçenek değildir.

Separate Ways, Ada Wong'un hikayesini ve Resident Evil 4 olayları boyunca paralel yolculuğunu anlatarak ana hikayedeki cevaplanmamış soruları dolduruyor. Olayların her iki tarafını da hem Ada hem de Leon'un bakış açılarından gördüğünüzde hikayenin tamamı ortaya çıkacak.

Ada'nın hikayesi

Leon S. Kennedy daha o lanetli köye adımını atmadan, o oradaydı. Görevi neydi? Tarikatın en karanlık sırrı olan Amber'ı ele geçirmek. 

Şimdi Ada, onu içten içe kemiren bilinmeyen bir tehditle, karanlık bir geçmişi ve gizli amaçları olan bir suç ortağıyla ve hiç beklemediği bir adamla -Leon S. Kennedy- şans eseri yeniden bir araya gelmekle uğraşmak zorundadır.

Bu görevi neden kabul etti? Ve Leon'un başkanın kızının kaçırılmasıyla ilgili soruşturmasının gölgesinde kendine nasıl bir yol çizecektir?

Separate Ways karakterleri

Ada Wong

Ayrı Yollar'ın baş kahramanı. İşvereni Albert Wesker'ın emriyle ıssız bir Avrupa köyüne sızar.

Luis Serra

Ada'nın suç ortağı. Amber'ı ele geçirmesine yardım edeceğine söz verdi.

Albert Wesker

Ada'nın görevinin arkasındaki gizemli adam. Ada'yı şimdiye kadarki en tehlikeli macerasına sürükleyen, Amber'a olan tehlikeli saplantısıdır.

Ada'nın kıskaçlı silahı

Orijinal oyundaki çeşitli ateşli silahlara ve Leon'un RE4'teki kampanyasından aşina olduğunuz bıçak savuşturmaya ek olarak, Ada ayrıca bir yakalama silahı kullanacak. Bu silah çeşitli yerlere ulaşmak için kullanılabileceği gibi düşmanları uzaktan yakalamak ve yakın dövüş saldırısı yapmak için de kullanılabilir. Bu, daha heyecanlı ve hızlı tempolu bir oyun deneyimi sağlıyor.

Özetlemek gerekirse, ek hikaye DLC'si Separate Ways ve The Mercenaries için ücretsiz güncelleme 21 Eylül 2023'te sunulacak ve PlayStation VR2 için ücretsiz DLC Resident Evil 4 VR Modu bu kış geliyor.

Blog : https://blog.playstation.com/2023/09/14/resident-evil-4-dlc-separate-ways-launches-sept-21-re4-vr-mode-arrives-as-free-dlc-this-winter

• Dlc fiyatı nedir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Capcom sen cansın can

Adamlar tokyo game show a yetiştirdir DLC yi seviyorum sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 15 Eylül 2023; 10:15:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Separate Ways, orijinal RE 4'te baya kısa sürüyordu. Umarım süreyi ve hikayeyi uzatmışlardır.

• Arkadaşlar dlc ücretsiz mi ?
    Kesin bir bilgi var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasatka kullanıcısına yanıt

Düzeltme : 10 Dolar gibi ücreti olacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 15 Eylül 2023; 12:31:19 >
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    separate ways de mi ücretsiz? sadece mercenaries'e gelen karakterler ücretsiz değil mi?

edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2ceyrekkokorec -- 15 Eylül 2023; 12:15:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 2ceyrekkokorec kullanıcısına yanıt

Ücretsiz hocam Playstation Resmi Blog sayfasında yazıyor. :)

"To recap, the additional story DLC, Separate Ways, as well as the free update for The Mercenaries,..."

mercenaries'e gelen update ve vr modu ücretsiz. burayı yanlış anlamışsınız muhtemelen. separate ways için bir şey dememişler. Capcom 10 dolar olacak demiş.

10 Dolar ibaresini görmedim hocam kaynak varsa atabilirsiniz burada ki arkadaşlarda bilgilenmiş olurlar. :)

sizin attığınız blog yazısında geçmiyor 10 dolar ibaresi ama free diye de bahsetmiyor. diğer iki hususa free diyor. 10 dolar olacağını da attığım eurogamer yazısında gördüm. polygon vs de aynı şeyi yazmış.

10 Dolar ise gerçekten ucuza geliyor o zaman. Genelde DLC'ler 30 - 40 Dolar arası geliyordu.

evet. düz dolar fiyatı ile alsak bile ben tamamım, 270 TL çok değil. ps tarafında fiyatı bilmiyorum ama xbox'ta ana oyun 850 olduğu için DLC'yi 100-150'ye bırakırlar muhtemelen.

https://www.residentevil.com/re4/en-uk/
    resmi re sitesinde fiyat yazılmamış ama paid dlc diyor. güvenilir siteler 10 dolar demiş umarım doğrudur.

• Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.