Şimdi Ara

Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.725
Cevap
37
Favori
69.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olsun.
    İkinci kez bitirmek için güzel bir bahaneniz olmuş oldu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasatka kullanıcısına yanıt

Resident Evil 4: The Mercenaries modu o kadar eğlenceli ki hikaye modunu bıraktım günde 2-3 saat bu modu oynuyorum. RE4'ü 2005'te ilk çıktığında bitirmiştim. O zamanlar Memory Card diye bir şey vardı ve bozuktu. İlerlemeyi kaydedemiyordum. Playstation 2 günlerce açık kalmıştı.

• The Mercenaries modunda sonunda S+ aldım

Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU
  • yarın Capcom showcase olacak. seperate ways duyururlar mı sizce? başka oyun yokmuş gibi dördüncü kez dönüyorum şu an yok kedi kulağı yok geyik boynuzu kovalıyorum, artık DLC atmaları lazım üstümüze.

edit: seperate ways + mercenaries'e Ada Wong... lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2ceyrekkokorec -- 11 Haziran 2023; 23:53:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Code Veronica duyurulsun diyeceğim ama onun için erken gibi. Şimdi duyururlarsa Resident Evil 4'ün hype'ını azaltır.

• Ya şu Ashley kiliseden alıp tekrar köyün içinden geçiyoruz ya.
    Köyde ki atmosfer süper ya.
    Yağmur rüzgar fırtına akşam ateş ışıkları vs.
    Harika.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    vr modu dışında adı geçmedi resident evil'ın. seperate ways er ya da geç gelecek inanıyorum. hatta aklı varsa capcomun oyun bu kadar tutmuşken ekstra bir DLC daha yapar. Capcom şovunda görmediysek demek ki resident evil şovu planlamışlar. onda da yeni oyun için bir şey göreceğimizi sanmıyorum. keşke code veronica olsa da gösterilse bile re 5ten devam ederler diye düşünüyorum.

• RocK__StaR kullanıcısına yanıt

dead space ve lou part 1 remeykleri bitirdim sonra re4 e başladım baktım bu da ne? yıllarca kandırmışlar bizi asıl remeyk buymuş :)

• Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    hocam major krauser düellolarını nasıl geçtin parry kullanmadan... souls bossu gibi gelmiş olabilirResident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU 
  • The False Shepherd kullanıcısına yanıt

4-5 defa öldüm o bossta Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU  Ben god Of War 2018'i koşmadan bitirdim. Oyunda koşma diye bir şeyin olduğunu bilmiyordum. Yine oyunu bitirince öğrenmiştim. Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU 

• Zevk alarak oynanılan oyunun keyfi gerçekten bambaşka. Işten geldiğimde oynuyorum mümkün olduğu kadar ve acayip keyif alıyorum. 8 günde daha ancak chapter 6'ya geldim. Suyunu çıkara çıkara ağır ağır oynuyorum gerçekten bitmese iyi olacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirim yememedi gitti alalım

• Resident Evil 4 2005 yılında ilk olarak NİNTENDO GAMECUBE konsoluna özel olarak çıkmıştı. Sonra PS2'ye de geldi. Gamecube'de grafikler daha iyiydi ve forumda inanılmaz tartışmalar dönüyordu. Gamecube versiyonunda hava yağmurluyken şimşek çakıyordu ve bu o zamanlar müthişti. PS2 sahipleri çok üzülüyordu çünkü Gamecube daha güçlüydü.

Not: Oyunun PC versiyonunun ilk sürümünün grafikleri berbattı. Arkadaşım bu yüzden oyunu bırakmıştı. PS2 versiyonu bile çok daha iyiydi.

RE4 REMAKE ise grafik anlamında müthiş olmuş. Gamecube versiyonundan 64545 kat daha iyi Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU 

Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 16 Temmuz 2023; 23:29:1 >

• Ps5 aldığımda yanında kutulu olarak geldi,jelatini açıp oynamaya kıyamıyorum 🙃

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt
    O halde bu video küçük bir nostalji rüzgarı estirecek :)

Vishantiyoutube
    Resident Evil Hikayesi ve Arkasındaki Sır: Bölüm 6
    https://www.youtube.com/watch?v=twE3j9dMLyI&feature=youtu.be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Resident Evil 4 Remake lansmanından bu yana 5 milyondan fazla kopya sattı.

Capcom Co., Ltd. (Capcom) bugün çoklu platform oyunu Resident Evil 4'ün dünya çapında 5 milyondan fazla sattığını duyurdu.

Resident Evil serisi, oyuncuların korkunç durumlardan kaçmak için çeşitli silahlar ve diğer öğeleri kullandıkları hayatta kalma korku oyunlarını içeriyor. İlk oyunun 1996 yılında piyasaya çıkmasından bu yana serideki oyunların toplam satışları 142 milyon adedi* aştı. Şimdi, 27 yıldan uzun bir süre sonra, dünyanın dört bir yanındaki tutkulu hayran kitlesinin sürekli desteği, onu Capcom'un amiral gemisi oyun serisi haline getiriyor.

Resident Evil 4, 2005 tarihli orijinal oyunun yeniden yapımıdır. Hikayenin yeniden işlenmesi ve oyun hissinin modernleştirilmesinin yanı sıra, 2023 sürümü hem serinin hayranlarına hem de yeni gelenlere Capcom'un tescilli RE ENGINE'inin en son grafik teknolojisiyle desteklenen son derece sürükleyici görseller içeren yeni bir oyun deneyimi sunuyor. Resident Evil 4'ün satışları, müşterilerden gelen son derece olumlu tepkilerin yanı sıra ücretsiz ek indirilebilir içerik olan The Mercenaries'in piyasaya sürülmesiyle arttı ve dünya çapında 5 milyon adedin üzerinde satış gerçekleştirdi. Ayrıca Capcom, PlayStation®VR2 ile uyumlu ücretsiz indirilebilir içerik Resident Evil 4 VR Mode'un yakında piyasaya sürülmesiyle satışları artırmaya devam etmeyi hedefliyor.

Kaynak : https://www.capcom.co.jp/ir/english/news/html/e230720.html

• Arkadiusz Milik kullanıcısına yanıt

Bunu yazdığımda tarih 11 Temmuz imiş ve oyunu 2 Temmuz'da almıştım, oyunu daha dün bitirdim :) Bu kadar kısa olup bu kadar uzun sürede bitirme konusunda rekorumu kırmış olabilirim. Yani ne diyebilirim ki bu oyun hakkında. Capcom, Insomniac oyun dünyasını ve bu nesli buzdolabı gibi sırtında taşımaya devam ediyor. Maalesef bu şaheseri de OLED olmadan bitirdik ama elbet bir gün...

• Oyunun ilk versiyonunu Playstation 2 de tüm zorluk seviyelerinde defalarca bitiren biri olarak hardcore yakışır diyerek oynamaya başladım ve tek kelime ile muazzam olmuş. Ben çok detaylı oynamayı seven biriyim chapter 6 dayım ve 10 saatte geldim buraya kadar. Hardcore zorluğu gerçekten çok iyi özellikle Luis ile beraber çatıştığımız sahne mükemmeldi. Oyun için şu ana kadar söyleyebileceğim tek eksik nokta ilk oyunun müzikleri daha iyiydi. Aksiyon sahnelerinde müzik çok can alıcı değil sadece evde savaştığımız bölümde mükemmeldi onun dışında cılız kalmış. Özellikle satıcının yanına geldiğimizde çalan serenity isimli müziği çok aradım. Bu konu daha iyi olabilirmiş ama remake nasıl olur hakkını vermiş capcom.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.