Elinize sağlık şimididen. Teşekkürler |
Resident Evil 4 Remake Türkçe Yama | Sixth Sense Çeviri (2. sayfa)
-
-
Emekleriniz için teşekkürler. Bir an önce yamaya kavuşmak dileğiyle.
-
teşekkürler bekliyoruz
-
Önceki oyun çevirilerini de sizden oynamıştım çok çok iyilerdi, sabırsızlıkla bekliyoruz
-
Kolay gelsin millet parayla satıyor şu an türkçe yamayı
-
tam olarak ne zaman yayınlanır ?
Bilgilendir misiniz
-
Çeviri aşaması büyük ölçüde tamamlandı, konuya oyundan yeni görseller eklendi.
Yamayı test etmeye başladık ve oyunun neredeyse yarısına geldik. Eğer bir aksilik olmazsa yamayı yarın çıkaracağız.
-
muhteşemsiniz. emeğinize sağlık.
-
Kendime özel RE4 Türkçe yama yaptırdım öyle oynuyorum. Resident Evil aşkı bambaşka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanWinters -- 28 Mart 2023; 4:8:1 >
-
Teşekkürler. Şimdiden elinize, emeğinize sağlık.
-
'Senin durumun ne?' Yama sana özel olunca buna bu kalite yeterli diyip bırakmışlar herhalde.
-
Site kapanınca üzülmüştüm ama şimdi sevindirdiniz bizi. Kolay gelsin arkadaşlar.
-
Elinize sağlık bugün mü çıkıyor yama?
-
sanırım bugüne yetişmeyecek
-
Merhaba kolay gelsin. Yama ne zamana çıkar acaba oyuna yamasız başlamak istemiyorum beklemedeyim :D
-
eğer Yama da bir eksik & Çeviri hatası varsa çıkışından sonra düzenlenir ve düzeltilir fakat kimse seni zorlamıyor yamayı beğenmezsen kullanmazsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 29 Mart 2023; 5:11:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış anladın. Arkadaş başka bir grubun translate yamasının resimlerini kullanarak, kendine özel olarak yaptırdığını yazmış ya hani. Ona istinaden öyle yazdım.
-
Acaba bir sorun falan mı oldu umarım yakın zamanda çıkar
-
Yama yalan oldu herhalde.
-
Test aşaması bugün bitiyormuş akşam yayınlayacaklarmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X