VirusTotal https://www.virustotal.com/gui/file/057a5d368815847abcf99ae53f655124d291c87ee42dbd00ce7a5d6b121eafb6?nocache=1İndirilen dosyada trojan buluyor açıklayabilir misiniz ? |
Resident Evil 4 Remake Türkçe Yama | Sixth Sense Çeviri (4. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
4 önceki mesajı okuyun. Yamada virüs yok. Güncelleme exe sinin kodlamasini virüs olarak görüyor virustotal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atessivas -- 1 Nisan 2023; 3:28:52 > -
Hocam oyuna yamanızla girdim de japonca dublaj oldu oyun
-
-
Arkadaşlar içinizde azıcık hayat enerjisi olsun. Biz de biliyoruz karşılığının o olmadığını. Yaptığımız resmi bir çeviri de değil. "There's no time for resting." şeklinde asıl metin. Biz bu şekilde çevirmek istedik.
https://www.youtube.com/watch?v=EuVJBw3jXkE
Edit: Bu arada bilmeyenler için bu kısım ciddi bir sahne veya diyalog değil. Oyun içinde, oynamaya devam etmemiz gerektiğini belirten bir yazı. Akışı ve ruhu bozmadığını düşündüğümüz için bu şekilde çevirdik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi womba -- 2 Nisan 2023; 18:40:14 > -
linki açamadım olmuyor. pc için olan link
-
Linkte bulunan "cutt" ve "." arasındaki boşluğu kaldırın
-
Ben aradaki noktayı da silmiştim yanlışlıkla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bunu aşmanın bir yolunu buldunuz mu hocam bende de japonca dublaj oldu
-
çok güzel oyun
-
Emeğinize sağlık hocam, eksik olmayın
-
Aslında oyunun orjinal dili japonca. Eğer japoncaya biraz aşinaysanız oynaması daha zevkli olacaktır diye düşünüyorum. Ama başlıkta ingilizceye göre çeviri yapıldı diye not düşülmüş bu nedenle anlam bozuklukları orataya çıkabilir. Ben yinede japonca dilinde oynayacağım.
-
Translate çeviri mi bu?
Hayır
-
Teşekkürler.
Aşağıdaki gibi bir hata alıyorum nedendir acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRoZeNBoDy -- 19 Mayıs 2023; 21:17:54 > -
Bende de aynı şekilde mod aktifleşmiyor..
-
Yönetici modunda çalıştırın.
-
Korsan sürümde bu şekilde bir hata veriyor, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Mod Manager'ı yönetici olarak çalıştırın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi womba -- 22 Mayıs 2023; 16:53:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X